zimzvm 36 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 to tylko kolejny przykład potwierdzający regułę, że jeszcze taki nie urodził się, co by wszystkim dogodził ; ] Cytuj
szczepix-ksiaze melanżu 0 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 w....ia mnie ta gra ,wróciłem do niej po długim czasie i wciąż nie mogę zrobić 6 rozdziału.... Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 czesc ,przeszedlem ta gre i z tego co wiem nie mialem klopotu,ale juz nie pamietam co trzeba bylo zrobic --- wejdz na-- YOU TUBE-- smile.gif ,wpisz DEAD SPACE CHAPTER 6 ,--tam zobaczysz filmik ,krok po kroku jak przejsc caly rozdzial ,siamano Cytuj
szczepix-ksiaze melanżu 0 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Tak zrobiłem ,obczaiłem you tube ale u mnie problem jest tego typu ze nie działaja mi buty grawitacyjne i nie mogę w komorze z zerową grawitacja dostać się do lokacji umieszczonej pod sufitem,Konkluzja jest taka ze nie mam pojęcia jak owe buty "aktywować" ponownie. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Opublikowano 29 kwietnia 2009 aktywować buty ? O.o one się same aktywują, jak tylko wchodzisz do pomieszczenia z 0-G. zadam bardzo głupie pytanie - próbowałeś przemieszczać się skokami ? Cytuj
Di 839 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Wybaczcie, że odkopuję temat, ale... jak umieścić przedmioty w sejfie? :nonie: Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Jak w sklepie jesteś to masz opcję albo sprzedać przedmiot albo go do schowka wsadzić, chyba, dawno nie grałem Cytuj
Di 839 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Dzięki Nie zwróciłem uwagi na opcję Przesuń (gram w PL), która... nie bardzo tu pasuje Cytuj
ash77 3 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 nie bardzo pasuje?? dla mnie było fajnie ze nawet napisy nad drzwiami były polskie Cytuj
Di 839 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Ukończyłem właśnie 10. Chapter i muszę przyznać, że nie sądziłem, że gra mnie aż tak wciągnie - cud, miód, orzeszki po prostu. Jak gram wieczorem to klimat jest wyjątkowy, bo mieszkam na parterze i co jakiś czas zza okna słychać różne dźwięki: krzyki, rozmowy czy zwykłe łubudu nie bardzo pasuje?? Owszem, bo pomiędzy słowem "przesuń" a "przenieś" jest w naszym języku różnica (w angielskim chyba do obu sytuacji używa się move) dla mnie było fajnie ze nawet napisy nad drzwiami były polskie Tłumaczyli wszystko co było tekstem Cytuj
ash77 3 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 nie wszystko co jest tekstem hehe znaki "runiczne" na scianach też są tekstem - i są w języku angielskim (tylko litery zamienione na znaki "runiczne") Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Wiem że, już kiedyś padało takie pytanie ale nie chce mi się kopać. Jak najlepiej przechodzić grę żeby zaliczyć 1000 tzn. wiem że, trzeba przejść gierkę przynajmniej 3 razy. Tylko słyszałem że, są jakieś cyrki z new game + że, nie można grać na wyższym poziomie. A również słyszałem że, trzeba przechodzić grę drugi raz ze starym ekwipunkiem co by wszystko podrasować itd. Więc trochę się w tym pogubiłem teraz przechodzę grę pierwszy raz na normalu; używając tylko piły. A jak dwa kolejne przejście powinny wyglądać żeby ogarnąć calaka? Pierwsza moja gra z serii "nadrabiam hity z poprzedniej jesieni-zimy" i po prostu brak mi słów CUDOOO!!! Bije się w łeb czemu dopiero teraz ją zakupiłem. Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Na calaka potrzeba 2.5-3 playthrough czyli 1.5-2 raza na np mediumie żeby zaliczyć acziw za wymaxowanie eq(i resztę)+1 na impossible. Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Do mnie mam nadzieję jutro dotrze Dead Space, i mam pytanko. Grałem w Demko z XBL MP i na jakim ono było poziomie trudności? Na początku szło bardzo ciężko, ale potem przechodziłem je bez otrzymania ciosu. Ogólnie gra jest trudna? Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 (edytowane) Ogólnie na początku jest chyba najtrudniej(nie licząc gry na izi czy jakimś tam odpowiedniku),a paradoksalnie im dalej tym łatwiej(mimo iż oppy są wytrzymalsze itp).Poza 1 momentem,gdzie musisz w średnim pomieszczeniu przetrwać niezły rush potworków to jest prosta nawet na najtrudniejszym difficulty. Chociaż to jeszcze zależy czy od początku będziesz miał dostępny w shopie uppnięty na fulla kombinezon(np do DS dodawali free kod na "skorpiona" co ułatwiało grę i pozwalało zaoszczędzić trochę kasy) Edytowane 4 sierpnia 2009 przez masterlag Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Na calaka potrzeba 2.5-3 playthrough czyli 1.5-2 raza na np mediumie żeby zaliczyć acziw za wymaxowanie eq(i resztę)+1 na impossible. Czyli teraz jak zaliczę normala, mam potem jeszcze raz zacząć normal + co by wszystko wymaxować. I na koniec na luzie impossible? No dobra a kiedyś gdzieś coś czytałem że, jak zacznę drugi raz grę nwe game + to podobno znika poziom impossible? Prawda to, bo jak tak to bez sensu. No ja właśnie jak doszłem do pierwszego sklepu(zapomniałem jak się nazywa poprawnie) to mogłem za darmo zgarnąć kombinezon Elite. Potem mi się przypomniało że, kiedyś go ściągnąłem z marketplace jak był za free, ale nie wiem czy coś daje po za wyglądem. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 tryb Impossible jest dostępny tylko przy pierwszym wyborze gry po przejściu. więc trzeba zaraz po przejściu bossa rozpocząć najwyższy poziom trudności, dojść do pierwszego sejwa i zrobić, co się w takich punktach obsługi klienta normalnie robi. potem można wrócić do newgame+. Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 No ja właśnie jak doszłem do pierwszego sklepu(zapomniałem jak się nazywa poprawnie) to mogłem za darmo zgarnąć kombinezon Elite. Potem mi się przypomniało że, kiedyś go ściągnąłem z marketplace jak był za free, ale nie wiem czy coś daje po za wyglądem. Elite daje bodaj wszystkie sloty od początku(jak prawdopodobnie każdy suit z dlc) i 10% armor bonusa względem chyba basic suita na 5lvl. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 http://www.xbox360achievements.org/forum/s...ad.php?t=105031 w tym wątku jest zebrane info o wszystkich DLC do Dead Space. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 (edytowane) tryb Impossible jest dostępny tylko przy pierwszym wyborze gry po przejściu. więc trzeba zaraz po przejściu bossa rozpocząć najwyższy poziom trudności, dojść do pierwszego sejwa i zrobić, co się w takich punktach obsługi klienta normalnie robi. potem można wrócić do newgame+. O właśnie o to mi chodziło, thc. Ta ta już poczytałem na http://www.xbox360achievements.org/forum/s...ad.php?t=105031. Już teraz wszystko kumam. Gra jest fenomenalna, za dużo na razie nie będę się rozpisywał bo dopiero 2 rozdziały skończone, ale uczucie jak przy przechodzeniu pierwszy raz pierwszego RE czy SH. Aż trudno uwierzyć że to gra od EA. Mirrors Edge, DS brawa. Edytowane 5 sierpnia 2009 przez Slupek88 Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Polecam TANK SUIT [kombinezon czolgowy] Nie tylko wyglada ale i sprawuje sie swietnie. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 DS ile jest chapterów ? jak z ich długością i intensywnością ? chodzi mi o to czy nie są przydługawe i nudne . Cytuj
ash77 3 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 grałem dawno - rozdziałów 11 albo 12 - przy pierwszym przechodzeniu kazdy trwa około godziny napewno nie nudne (walki są czesto) Cytuj
pele15 3 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Opublikowano 6 sierpnia 2009 czy dead space 3xA ma może polskie napisy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi