Skocz do zawartości

Dead Space

LiŚciu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.filmweb.pl/f490819/Dead+Space+Downfall,2008/opisy

Wygląda mi to na pełny metraż, pewnie złożone w całośc animacje i komiksy, które widzieliśmy wcześniej, a może to coś więcej ?? Jakoś info o tym DVD umknęło mojej uwadze, więc czuję się zaskoczony. Będzie co oglądac, ale najpierw gra :)

- data premiery do sprzedaży: 2008-11-04

Opublikowano (edytowane)

6,5/10 dla Dead Space? To chyba jakiś żart, bo nie chce mi się wierzyć, żeby były aż takie rozbieżności w ocenach. 8,7 of IGN chyba nie wzięło się z niczego. Jestem bardzo ciekaw kolejnych recenzji, bo coś mi się tutaj bardzo nie podoba, co jednak nic nie zmienia w kwestii kupna gry.

Edytowane przez Vulc
Opublikowano
Dla mnie liczy sie doslownie kilka serwisow growych. Na te co podaliscie wyzej leje cieplym moczem -Ign itd. Oxm tez pojechal po grubosci.DS i tak kupuje bo widze jak wyglada i jaki ma klimat,a zapowiedzi tez byly optymistyczne.

Masz racje, podobnie jest z rozbierznoscia ocen SH:H i bedzie sie to dziac corazczesciej dopuki doputy czesc recenzentow stanowic beda truschoolowcy wymagajacy zmian kosmetycznych, nowych patentzow jedneak bez wykluczania tych starych, inni dopatruja sie w grach innowacji, czekaja na swierze motywy.

Opublikowano (edytowane)

Pojawiła się recenzja na Gamespocie, który ocenił Dead Space na 9. Naprawdę nie wiem skąd tak niskie oceny od niektórych serwisów, interesująca sprawa.

Edit. GamePro - 5/5.

Edytowane przez Vulc