Zeratul 415 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Zeratul, standardowe pytanie z mojej strony: jak wypada framerate? Ja akurat w tym najlepszy nie jestem, bo spadkow o 1-2 klatki nie dostrzegam jak inni. Ale z tego co widzialem, jest stabilniutki. Pamietaj, ze masz wszedzie naprawde male pomieszczenia i maksymalnie 5 przecinikow naraz, wiec nie ma za duzo powodow do jego obnizenia. Jutro napisze recke, najpierw musze gre skonczyc. IMO 8.5/10 najbardziej mi sie spodobalo przywiazanie do detali... miotacz plomieni nie dziala w prozni (naprawde wow zrobilem), dzwieki broni sa przytlumione (w koncu w prozni glos sie nie rozchodzi), panorama kosmosu przy spacerku po powierzchni statku, cala akcja z zerowa grawitacja, odstrzeliwanie konczyn zamiast walenie w cialo... fajne animacje smierci (konczacy sie tlen rox) Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Informuje trojmiejskich graczy, ze gre mozna juz nabyc w Saturnie w Galerii Baltyckiej za 179 zeta.Ja wlasnie stamtad wrocilem dzierzac w spoconych lapach jeden egzemplarz Szkoda tylko, ze moj xklocek wczoraj pojechal do naprawy :-[ Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Czyli nie ma mowy o przesunięciu premiery. Ja już dawno zamówiłem w Ultimie i dzisiaj zmienił mi się status na "zamówienie zostało zrealizowane". Pewnie jutro lub pojutrze odwiedzi mnie listonosz. Sweet! Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 a ile kosztuje w Saturnie? Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 a ile kosztuje w Saturnie? "w Saturnie w Galerii Baltyckiej za 179 zeta" pisze gość cene a ty sie pytasz czytaj dokładniej posty Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 Ja posiadam od wczoraj...co prawda wersje na PS3 :]...gra bardzo sztampowa...ale genialna w swojej sztampowosci...wszystkie znane nam z innych gier schematy realizuje w 100%. Najwiekszym smaczkiem gry jak narazie jest rewelacyjne holograficzne gui...a jeszcze nie widzialem etapow z 0 G i wyjscia w przestrzen kosmiczna, czy chocby jednego pojedynku z bossem. Gra jest spolszczona...ale sa to nie tylko kinowe napisy i menusy w grze...ale tez wszystkie wyswietlane w swiecie gry informacje - bardzo mila i fajna sprawa (bledow w tlumaczeniu narazie nie wylapalem ) Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 Bosh... Sory, nie doczytałem. I ja nabyłem dzisiaj swój egzemplarz w Saturnie. Przeszedłem pierwszy rozdział i... Nie zawiodłem się, klimat jest i adrenalinka rośnie. Tego właśnie oczekiwałem. Napiszę więcej jak więcej pogram Cytuj
wujakamil 1 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 Dla zniecierpliwionych z Poznania już jest, również w Saturnie za 169 pln. Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 takie pytanko: w jaki sposób (gdzie) wbijamy kodzik na dodatkowy kombinezon? a co do gry... bardzo dobra, głownie za klimat (Obcy, Coś i jeszcze kilka innych) i... chyba tyle (choć oprawa też jest mocno OK). Zabawa w ćwiartowanie przednia. Cytuj
rushman 4 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Gra podeszła mi bardziej od Girsów 2... Może dlatego, że to świeży, świetnie zrealizowany, pomysł. GoW 2 poczeka w kolejce Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Lokalizacja gry bardzo dobra. Nie tylko spolszczono menusy i dialogi, ale także elementy otoczenia, takie jak otwieranie drzwi tudzież informacje gdzie one prowadzą. Klimat gry przedni, jak dotąd jestem przy 3 rozdziale. Grafika i cały interfejs na najwyższym poziomie. Cena też zachęca do kupna. W Saturnach gra sprzedawana jest w przedziale od 169 do 179 zł. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Ale jazda... cala gra trzyma cie w napieciu, strachy na lachy... lubudubu... a tu dochodzisz do (pipi)go wielkiego glownego bossa, ktory okazuje sie siusiakiem i najprostszym bossem ever... szkoda. Zakonczenie rox! Nasz hero na koniec sciaga maske i pokazuje twarz, unlike Master Chief w Halo 1... a... potem dzieje sie cos strasznego... Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 (edytowane) I ja dołączam do grających i zadowolonych z zakupu. Klimat jest, sterowanie, grafa, polonizacja - wszystko doskonałe. Chyba czas pogodzić się z EA I nawet latareczkę dostałem z logo gry. http://img72.imageshack.us/my.php?image=dsilataraiy8.jpg Edytowane 23 października 2008 przez aux Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 (edytowane) Jak można zginąć w Dead Space... Edytowane 23 października 2008 przez Dark AlexX Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Jak można zginąć w Dead Space... O kurde! Ale gore Najs Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 mam pytanie. Czy po zakonczeniu gry zostaja zachowane upy/bronie/etc podczas przejscia gry - i mozna grac na wyzszym poziomie trudnosci ze zdobytymi gadżetami? Cytuj
kant1983pl 7 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Jak można zginąć w Dead Space... O kurde! Ale gore Najs 8) kozackie. Naprawde Cytuj
Prime Hunter 0 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Jak można zginąć w Dead Space... O kurde! Ale gore Najs Zobaczyłem dwa i przestałem. Nie mam zamiaru psuć przyjemności płynącej z oglądania tego podczas gry 8) Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 na Rynku można zassać za darmo kombinezon Elite, oferta ważna przez jakiś czas a potem trzeba będzie bulić msp wzmocniony pancerz 5go poziomu w barwach konsolki w wersji Elite - ładny i przydatny po 2h gry muszę przyznać że gra gniecie klimatem, taki mix RE/SH/Bioshock uwielbiam kosmiczne widoczki i klimaty typu Event Horizon więc siłą rzeczy jestem DS zauroczony jest kilka baboli gramatycznych w polskiej wersji językowej ale nie są one jakieś drastyczne i można lajtowo przymknąć na nie oko, pewnie niektórzy nawet ich nie zauważą a jak ktoś chce odpalić wersję komediową to niech zapoda czeską wersję językową, już na samym wstępie można bryknąć ze śmiechu (za(pipi)istych mamy tych południowych sąsiadów) wielki szacun dla EA Redwood Shores \m/ Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Jak można zginąć w Dead Space... Fakin sajko!!!! Motyw z rozerwaniem na dwie połowy jest iście.... no. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 czy broje sie modyfikuje jak np. zwiekszyscszybkostrzelnosc, wiekszy magazynek, lepszy acc,itp? Cytuj
shy4 53 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 (edytowane) widać bohater ma sporo na głowie bo zadziwiająco często ją traci Edytowane 24 października 2008 przez shy4 Cytuj
SierraPL 1 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 czy broje sie modyfikuje jak np. zwiekszyscszybkostrzelnosc, wiekszy magazynek, lepszy acc,itp? Tak, możesz zwiększyć damage, poj. magazynka i jeszcze jakies dwie cechy - nie pamiętam. Aby to zrobić musisz zebrać lub kupić specjalne ring'i, a sam upgrade robisz w specjalnych stanowiskach, cos jak w bioshock'u Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 (edytowane) Poszedłem dzisiaj do Galerii Bałtyckiej celem nabycie Far Cry 2, ale, że gry nie było postanowiłem wziąć Dead Space. Na grę nie byłem w żaden sposób zajawiony, ot przeczytałem zapkę w PE i zobaczyłem jeden trailer. Tym bardziej nowy tytuł od EA mnie pozytywnie zaskoczył. Gra posiada świetny klimat, a samo szatkowanie przeciwników daje masę funu. Do tego ciekawy gameplay (plansze w próżni, przy zerowej grawitacji, kineza etc.). Gra się świetnie, polecam każdemu miłośnikowi gier akcji. Tylko nie bardzo straszy, przynajmniej nie w przedziale 1 - 3 etapu. Edytowane 24 października 2008 przez ShtaS Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 A generalnie ile jest etapów/chapterów? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi