liquid 1 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 (edytowane) Ja już gram ponad 13 godzin i końca nie widać może dlatego że nie śpięszę się, przeszukuję wszystkie dostępne pomieszczenia, a ogólnej orientacji szukam na mapie. Poza tym często podziwiam to co widać na ekranie, bo niektóre widoki dosłownie miażdzą. Gierka wciągnęła mnie niesamowicie, nie spodziewałem się tego. Też grałem dzisiaj . Co prawda u kumpla i na starszym modelu LCD ale wiem jedno. EA dopieło swego i pokazało że gry tworzyć to oni umieją, przykładem niech będzie najnowsza FIFA. Jak za kilkanaście dni będe miał PS3 to z miejsca kupuje DS , ponieważ K-O-C-H-A-M takie horrory ( dla mnie gra jest na równi z pierwszym Silent Hillem). Absolutny MusiszMieć dla fanów takich gier. Niech chłopaki tworzą kontynuację Edytowane 26 października 2008 przez liquid Cytuj
muadib83 0 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Oo porównanie do SH? Nie przesadzasz? DS to chyba tylko shooter w super klimacie hoprroru Cytuj
Daffy 10 623 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Oo porównanie do SH? Nie przesadzasz? DS to chyba tylko shooter w super klimacie hoprroru grałeś?to się nie wypowiadaj czy przesadza czy nie.Może masz rację ale by takie rzeczy pisać trzeba w grę zagrać,a DS nie ma dema więc jak mniemam nigdy w nią nie zagrasz Cytuj
Jared 0 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Fajne te anime - Dead Space Downfall, niezły wstęp do gry + komiks. Cytuj
albz74 0 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 To jest właśnie ten ból z MM, Empikami, Saturnami na Śląsku, że taki Burnout Paradise po 239 zeta jest, a premierowego Dead Space nimo. Człowiekowi aż ręka świeżbi. W jakim my kraju żyjemy? Macie świetny PSX Extreme sklep w Katowicach, nie narzekałbym aż tak bardzo jeżeli można się tam kopsnąć Cytuj
Jared 0 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 W Empiku/Plaza w Rudzie Śląskiej, DS po 209 zeta. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 w media markt w zabrzu DS za 169zl , zreszta jest tazke pare innych gierek w tej cenie nowych np : saints row 2 PL , baja itp Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 (edytowane) Ja do tej pory zauwazylem dwa niedociągnięcia w tłumaczeniu. Pierwsze na hologramie przy zamkniętych drzwiach, (chyba) gdy nie posiada się węzła mocy - napis wtedy nie mieści się na hologramie i nie wyświetla jednej linijki tekstu. Drugie - dziennik tekstowy przy pomieszczeniu podziurawionym przez meteoryty (które trzeba usunąć) - jedno zdanie jest jakoś nie po polsku złożone. Ale wiadomo - błędy mogą też się zdarzać w oryginalnej wersji językowej... a jeśli chodzi o sterowanie w wersji pc - mój znajomy nie tyle narzeka na to, co płacze i przestał grać w piątym rozdziale... że niby coś z celowaniem nie tak... Edytowane 27 października 2008 przez xylaz Cytuj
a_di1 9 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Wczoraj kupiłem MM Rybnik - 179zeta. Pograłem jakieś 40 minut. Gierka ma fantastyczny klimat i już na samym początku potrafi przestraszyć. Dzisiaj po po pracy pogram więcej to może coś jutro skrobnę. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Ja do tej pory zauwazylem dwa niedociągnięcia w tłumaczeniu. Pierwsze na hologramie przy zamkniętych drzwiach, (chyba) gdy nie posiada się węzła mocy - napis wtedy nie mieści się na hologramie i nie wyświetla jednej linijki tekstu. Drugie - dziennik tekstowy przy pomieszczeniu podziurawionym przez meteoryty (które trzeba usunąć) - jedno zdanie jest jakoś nie po polsku złożone. Ale wiadomo - błędy mogą też się zdarzać w oryginalnej wersji językowej... a jeśli chodzi o sterowanie w wersji pc - mój znajomy nie tyle narzeka na to, co płacze i przestał grać w piątym rozdziale... że niby coś z celowaniem nie tak... Gram na PC, pad x360 must have, albo każdy inny....aaaa i wersja PC nie obsługuje wibracji nawet na padzie x360...games for windows my ass Cytuj
a_di1 9 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Czy ktoś próbował zarejestrować grę na stronie internetowej podanej przez producenta na ostatniej stronie książeczki wraz z kodem? Ja tak niestety rzeczonej gry nie można wybrać z listy dostępnych do rejestracji gier bo jej tam po prostu nie ma!? Śmiechu warte Cytuj
orpelek 0 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Właśnie skończyłem oglądać DEAD SPACE: DOWNFALL. Animka świetnie zrealizowana, z bardzo gęstym klimatem, po samym sposobie wysławiania się postaci widać że jest to produkt nie dla dzieci, nie wspominając o hektolitrach krwi ociekających z ekranu i rozczłonkowanych ciałach. Już nie mogę się doczekać jak postawię swoją wirtualną stopę na USG ISHIMURA . Gorąco polecam... Cytuj
boski_karol 2 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Czy ktoś próbował zarejestrować grę na stronie internetowej podanej przez producenta na ostatniej stronie książeczki wraz z kodem? Ja tak niestety rzeczonej gry nie można wybrać z listy dostępnych do rejestracji gier bo jej tam po prostu nie ma!? Śmiechu warte Ja próbowałem i napotkałem takie same problemy... Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Czy ktoś próbował zarejestrować grę na stronie internetowej podanej przez producenta na ostatniej stronie książeczki wraz z kodem? Ja tak niestety rzeczonej gry nie można wybrać z listy dostępnych do rejestracji gier bo jej tam po prostu nie ma!? Śmiechu warte Ja próbowałem i napotkałem takie same problemy... moja próba także się nie powiodła, nie popisali sie w tym temacie goscie z EA Cytuj
a_di1 9 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Wczoraj znalazłem trochę więcej czasu i mogłem się "oddać" grze. Jestem obecnie w 4 rozdziale. Jestem pod wrażeniem twórcy odwalili kawał dobrej roboty. W kwestii grafiki jest świetnie ktoś pisał, że monotonia i ciągle te same tekstury toć to przecież statek kosmiczny (mi to nie przeszkadza). Kilkukrotnie poderwałem się z fotela jak te cholerne nekromorfy wyskakują z wentylacji tudzież innych podejrzanych miejsc. Już wiem, że zagram jeszcze przynajmniej 3 razy tak by ten tytuł nie miał dla mnie tajemnic. Gierka generalnie trzyma fason. Cytuj
muadib83 0 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Czy w grze występują inne osoby oprócz głownego bohatera? Jak rozgrywana jest fabuła? Jakieś filmiki. Trailer animated comic mnie wciągnął - jeśli zachowa gra taką fabułkę to będzie naprawdę hit. Doom 3 właśnie poprzez brak fabuły został grą średnią nie wybitną. Grafa, Klimat, Przeciwnicy, Bronie - są super w Dead Space to już wiem ale czy rozgrywka polega tylko na straszeniu i rozwałce jak w Doomie 3 i Fearze czy coś ponadto Cytuj
Jared 0 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Jakby ktoś chciał komiksy związane z DS to na PW. Cytuj
kenaj 0 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Pytanie: mam kod na dodatkowy kombinezon -> Gdzie mam go wpisać by go otrzymać? Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Jeśli kod jest 3-częściowy xxxx-xxxx-xxxx to wbijaj na PS Store i tam w zakładce promotial codes czy cuś możesz wklepać. Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Jeśli kod jest 3-częściowy xxxx-xxxx-xxxx to wbijaj na PS Store i tam w zakładce promotial codes czy cuś możesz wklepać. Dokladnie tam:) Sciagasz, instalujesz i "kupujesz" w grze Cytuj
tomek0306 0 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 witam czy gre trzeba przejsc na hardzie czy na imposible zeby miec calaka Cytuj
kazuya1994 0 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 pytanie z czystej ciekawości do tych co ukończyli gre czy główny bohater pokaże swoja twarz??? Cytuj
wiiboxstation 0 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 pytanie z czystej ciekawości do tych co ukończyli gre czy główny bohater pokaże swoja twarz??? Na początku ją widać i na samym końcu też. Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 na początku twarzy raczej nie widać, na końcu tak. przejście gry na normalu zajęło mi 18,5 godziny, nie spieszyłem sie koniec bardzo efektowny, ale zdecydowanie za łatwy - nawet raz nie zginąłem. pozostaje pomęczyć poziom niemożliwy, szkoda że nie można przenieść tam zdobytego ekwipunku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi