Ken Marinaris 374 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Opublikowano 2 sierpnia 2009 (edytowane) @QTF Zgadza sie.Nie mozesz jednak zmienic poziomu trudnosci na inny niz ten z poprzedniej gry. mam pytanie i chialbym uzyskac szybka odpowidz... Czy w wersji polskiej mozna zmieniac jezyki dowolnie?? Czy DLC działaja bez problemu na wersji PL?? dzieki Nie ma czegos takiego jak stricte wersja polska. Polski to jeden z bodajze 6 jezykow do wyboru na poczatku gry.Kupilem gre tutaj,tzn. w UK,i tez ma j. polski. Edytowane 2 sierpnia 2009 przez Ken Marinaris Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 No ja tez i sie ostro zdziwilem, tak samo jak po kupieniu LOTR: The Third Age. Niestety w tym drugim nie zauwazylem mozliwosci zmiany i gra poszla do pieca, znaczy na polke. ...i tak ten LOTR jest syfny ;> Cytuj
QTF 8 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 mam pytanie odnosnie DLC dla dead space. A mianowicie: jest pare dodatków które zwiększają demage zadawany przez twoje bronie. W niektórych DLC bronie ktore maja ulepszony demage sie powtarzają. Stąd moje pytanie, a raczej 2... 1. Który DLC daje nawiekszy upgrade damageu dla tej samej broni(mowa o tej samej tylko zupgradeowanej innym DLC). Czy moze jest tak ze wszystkie alternatywne upgready damageu zwiakszaja sile razenia o tyle samo? 2. Czy mozna sprawdzic ile demageu zadaja bronie po wybraniu którejś z DLC?? uffffff Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 1)bronie z roznych dodatkow roznia sie i zadaja rozny damage,nie powiem ci ktore najwiekszy,bo ich wszystkich nie mam 2)nie ma takiej mozliwosci Cytuj
QTF 8 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 mozna gdzie uzyskac informacje o tym jak duzy jest demage w roznych dodatkach?? a jakie sa twoje spostrzezenia odnosnie tych ktore posiadasz? Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Bronie to tylko wariacje tych juz obecnych w grze,nie warto jak sadze zawracac sonie nimi glowy. Ciekawsze sa kombinezony,np. taki TANK SUIT nie dosc ze wyglada swietnie,to jeszce atrybuty ma nie byle jakie. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 posiadam narazie Big Gun Pack, Military Pack, Tank Pack, oraz Obsidian Pack. Na ostatnim sie strasznie zawiadłem bo jego resistance wynosi tylko 10. Natomiast Tank, jak sam powiedziales, wyglada swietnie oraz ma za(pipi)isty resistance 60. Coś oprócz tego co wymienilem ona daja??? Odnośnie tych broni jestem ciekaw ktory z dodatkow ulepsza je najmocniej, bo w taki bym zainwestował, zwłaszcza ze w roznych dodatkach bronie sie powtarzaja i jak powiedziales maja inny demage. Cytuj
marcin_h 0 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Jak zalatwic lewiatana w 6 rozdziale? Odstrzelilem mu te 3 macki i potem on pluje kulami, co dalej robic?Pomozecie? Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 hmmm...przechwytywac kule i odplacac sie pieknym za nadobne. Cytuj
Qra 160 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 strzelać w kule albo omijać, i strzelać w to jego serce Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Ja jeszcze dodam że warto używać lewitujących zbiorników z paliwem Cytuj
Siarex 4 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 (edytowane) Dead Space zaliczony. Gdyby rozwinęli temat schiz/odpałów/halucynacji tak jak w ostatnich dwóch chapterach to ta gierka była by naprawdę świetnym horrorem, a tak mamy bardzo dobrego shootera w klimatach gore. DS to taka mieszanka RE4/5, filmu 'Horyzont Zdarzeń' i Bioshocka(sposób prowadzenia historii jak i nacisk na upgrade'owanie). Niezbyt to oryginalne, ale mimo wszystko bawi. Pozycja kompletna. Edytowane 5 września 2009 przez Siarex Cytuj
Gość szpic Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 Mam pytanie. Jak zakupie gre w UK bede mial mozliwosc dossac nasze napisy z PSN? bo to ze z pucharkami problemow nie bedzie? ( glupie pytanie ) Cytuj
triboy 973 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 Strona 18, post #352. @QTF Zgadza sie.Nie mozesz jednak zmienic poziomu trudnosci na inny niz ten z poprzedniej gry. mam pytanie i chialbym uzyskac szybka odpowidz... Czy w wersji polskiej mozna zmieniac jezyki dowolnie?? Czy DLC działaja bez problemu na wersji PL?? dzieki Nie ma czegos takiego jak stricte wersja polska. Polski to jeden z bodajze 6 jezykow do wyboru na poczatku gry.Kupilem gre tutaj,tzn. w UK,i tez ma j. polski. Z pucharkami nie będzie problemu, gdyż są one w języku angielskim. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 nadrabiajac zaleglosci, skonczylem wczoraj Dead Space. musze przyznac ze jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. nie spodziewalem sie ze ten survival horror bedzie stal na tak wysokim poziomie. nie sadzilem rowniez, ze fabula w nim bedzie jednym z mocniejszych jego stron. udziewkowienie to juz najwyzsza polka. oscar wsrod gier. ostatnio min przez dzwiek taki klimat spotkalem w BioShocku. wiele jest podobienstw w Dead Space do BioShocka ale to wychodzi grze tylko na dobre. rozwiazanie z menu rowniez bardzo przypadlo mi do gustu. 8.5 godziny swietnej zabawy z Isaac'iem. gra moim zdaniem zasluguje na 9. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Kurde Voytec 8,5h to widzę, że masz jeszcze kilka gier do nadrobienia. Ja z tego co pamiętam to 12 h przechodziłem, fakt, że się delektowałem m.in. pomęczyłem trochę koszykówkę w zerowej grawitacji. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 (edytowane) przed gra przechodzilem The Force Unleashed, Mirrors Edge. w Dead Space gralem jeszcze przed God of War Collection. przyznam, spieszylem sie, ale staralem sie przy tym jak najbardziej delektowac. nie gralem na hardzie, tylko srednim poziomie trudnosci poza tym bylem zdziwiony ze zajelo mi to 8,5 godziny. mialem wrazenie jakbym gral 15 Edytowane 24 grudnia 2009 przez VoytecCFC Cytuj
MEVEK 3 513 Opublikowano 7 września 2010 Opublikowano 7 września 2010 (edytowane) własnie zacząłem swoja przygodę z "DS". tak jakoś mnie wzięło po Silent Hill'u. 2 niebawem, wiec zaliczę pierwsza Pokusę, potem pokuszę sie na kolejna jej cześć. na razie robi-robotę. ...tymczasem gram sobie na Słuchawkach... mniam... może do 4 wysiedzę chyba, ze strach weźmie Gore i pójdę Zzzz.. heh zapomniałem spytać: -jest jeszcze jakiś inny dodatkowy tryb trudności poza startowym "H A R D" ? Edytowane 8 września 2010 przez 4 mE Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 8 września 2010 Opublikowano 8 września 2010 Jest. Polecam, bardzo przypadł mi do gustu wyważony poziom trudności na Impossible. Cytuj
MEVEK 3 513 Opublikowano 8 września 2010 Opublikowano 8 września 2010 Jest. Polecam, bardzo przypadł mi do gustu wyważony poziom trudności na Impossible. <wow> to sie doigrałem. Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 8 września 2010 Opublikowano 8 września 2010 Zdecydowanie warto przejść grę na najwyższym poziomie. Zupełnie inne growe doznanie, niż gdy gramy na "medium". Nie ma szans na "w stylu Rambo". Przynajmniej przez 3/4 misji. Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 8 września 2010 Opublikowano 8 września 2010 (edytowane) Poza tym na Impossible DS pokazuje prawdziwy pazur, jakim jest survivalem ale nie polecałbym go hehe. No i dodatkowym utrudnuniem jest fakt, że jak gramy pierwszy raz na impo... to nie ma opcji NG+. Mam tylko nadzieję, że w dwójce nie obniżą poziomu trudności. Edytowane 8 września 2010 przez SłupekPL Cytuj
MEVEK 3 513 Opublikowano 8 września 2010 Opublikowano 8 września 2010 dodatkowym utrudnuniem jest fakt, że jak gramy pierwszy raz na impo... to nie ma opcji NG+. nie jestem wtajemniczony ? Cytuj
triboy 973 Opublikowano 8 września 2010 Opublikowano 8 września 2010 Znaczy to tyle, że zaczynając grę na najwyższym poziomie, zaczynasz wszystko od zera. Po przejściu gry raz, możesz polecieć drugi raz (NG+ = New Game+) zachowując bronie z pierwszego razu. Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 8 września 2010 Opublikowano 8 września 2010 Zaczolem przed chwilka wlasnie przechodzic gre na Hard,jest to moj pierwszy raz z ta pozycja;) Dam rade? Czy lepiej na spokojnie zaczac sobie na medium a potem NG+ na hardzie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi