Słupek 2 141 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 Hehe Komodo nie chwal się, . A ja jestem napalony na gierkę, jak cholera, GTA-Horror. Jak najbardziej jestem na tak,horror, który ukończę parę razy, dla mnie nowość. Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 ch*j z elementami grozy, ktore i tak pewnie sprowadzalyby sie do konfrontacji z tandetnym barachlem, zlowieszczymi szeptami, krwia na scianach, placzem dziecka, kolysanka, uuuu, zesralem sie. nikt nie zrobi porzadnego horroru bo gRACZE - chocbyscie nie wiem jak pisali o tym szlachetnym hobby - to ta sama grupa szarych konsumentow, co odbiorcy vivy. pomijam branzowe wyjatki (SH...). gra wyglada na chirurgicznie dopracowana przygodowke - czysty miodzio jak dla mnie. i niech bedzie do bolu liniowa. liniowosc zazwyczaj oznacza, ze wszystkie najwazniejsze dla tego typu gier bajery beda odpicowane do granic, a podstawowe mechanizmy na poziomie "tip-top" to klucz do szczescia. wiadomo czy jakies demko sie pojawi? ciezko bedzie wyczarowac dwie stowki w srodku czerwca, a czlowiek by chetnie zobaczyl... Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 Ma być demko, w połowie lipca, czy coś takiego. Cytuj
wrog 608 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 Nie w połowie lipca tylko czerwca (premiera 20). Cytuj
_mike 318 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 http://www.n4g.com/News-158741.aspx Pierwsza recenzja: Graphics: 4/10 Gameplay: 3/10 Lyd: Audio: 4/10 Durability: 3/10 Pluss: The summary when you load a saved game. Minus: Poor controls, slow, feels old, bad voice acting, frustrating gaming mechanics Ocena: 3/10 wyglada jak fake albo zart ... :krzeslem: Cytuj
JacekW 5 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 No chyba nie bo slyszalem bardzo wiele podobnych opinii Cytuj
szkieli 0 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 Ja ktoś grał niech da znać! Jesteśmy ciekaw czy jest aż tak źle, bo mi się wieżyć nie chce. Czekam na tytuł jak nie wiem co. Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 Kaszana, grafika przypomina The Darkness, wiele bajerow, az zbyt wiele ( na pasku... ) Klimat? menu tak, gra zero klimatu... latarka przydatna, ale srednio zrobione oswietlenie jak na dzisiejsze czasy, za ciemno, zbyt wiele filmikow. Nagralem, odpalilem, wszystko, oryginalu nie kupie. Chyba ze spotkam sie z jakas opinia, ze w polowi gry cos sie zmienia, poczatek daremny. Cytuj
Czoperrr 5 084 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 Czyli dalej nie mamy porządnego survival horroru na tą generacje . A tak liczyłem na nowego Alone in the Dark... Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 Tragedia , moj ukochany gatunek sobie pomalu umiera. RE tez juz nie licze bo to juz w sumie shooter a nie horror. Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 http://www.eurogamer.net/article.php?artic...4462&page=3 7/10 Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 (edytowane) Zamowilem swoj egzemplarz w sklepie PE i o ile dzisiaj zostanie wyslany to juz jutro przekonam sie czy ta gra to taka kupa naprawde. Pierwsza recenzja z Gamereactor nie nastroila pozytywnie i byem bliski zrezygnowania z zamowienia, ale jednak sie powstrzymalem. Mimo wszystko wierze w ten tytul i sprawdze co tak naprawde jest wart EDIT: Wlasnie dostalem paczke, edycja kolekcjonerska prezentuje sie swietnie, jak sama gra - zobacze po pracy Edytowane 20 czerwca 2008 przez Lucek Cytuj
szkieli 0 Opublikowano 20 czerwca 2008 Opublikowano 20 czerwca 2008 Super wyglada to wydanie kolekcjonerskie:) Zadzwoniłem do extreme i sam sobie na jutro zamówiłem taki sam egzeplarz jak Lucek. Cytuj
WildFirePL 2 Opublikowano 20 czerwca 2008 Opublikowano 20 czerwca 2008 moze cos więcej o grze bo przymierzam sie i nie wiem czy warto ? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 20 czerwca 2008 Opublikowano 20 czerwca 2008 (edytowane) moze cos więcej o grze bo przymierzam sie i nie wiem czy warto ? na razie odpalilem doslownie na 10 minut i pierwsze co rzuca sie w oczy to grafika. Nie jest bardzo zle, ale na pewno nie jest to to co widzielismy na screenach czy filmikach. Mamy cos w okolicach GTAIV, lecz jest bardzo nierowno, bo niektore lokacje wygladaja bardzo dobrze, podobnie jest z cieniami. Gram troche za krotko zeby ocenic sam gameplay, ale na razie zapowiada sie na calkiem niezla przygodowke z elementami-akcji. Bardzo podoba mi sie pierwszy level i akcja z ucieczka z walacego sie budynku, ktora mielismy okazje ogladac na filmikach. Pozary wygladaja bardzo dobrze, a na ekranie caly czas cos sie dzieje, a gra serwuje nam bullet time z efektownym najazdem kamery na fajne akcje. Duzo skryptow, ale mi to akurat nie przeszkadza, ba, lubie w grach skryptowane akcje na razie tyle poki co nie zaluje wydanej kasy, zobaczymy jak rozkreci sie dalej Edytowane 20 czerwca 2008 przez Lucek Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 20 czerwca 2008 Autor Opublikowano 20 czerwca 2008 Kapitalna ta kolekcjonerka Ja czekam na swój egzemplarz który dojdzie do mnie na dniach. No i fajnie ze jest dobrze , a oceny typu 4/10 chyba na wyrost złe Cytuj
roczez 0 Opublikowano 20 czerwca 2008 Opublikowano 20 czerwca 2008 Po dwóch levelach gra jeszcze jakoś mnie nie przekonała jak dla mnie strasznie skopane sterowanie i denerwująca kamera co do grafiki to tak jak pisał lucek coś około GTA 4. Ogólnie na razie gra jakaś nijaka wstępna ocena 6/10. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 20 czerwca 2008 Opublikowano 20 czerwca 2008 Pogralem troche dluzej i poza grafika, o ktorej juz pisalem, nie poodobaja mi sie jeszcze niektore rozwiazania zwiazane z inventory bo np bezsensem jest to ze przy otwieraniu drzwi bohater upuszcza bron, ktora trzyma w rece. drazniace jest to ze trzeba co rusz zmieniac ekwipunek przez to poza tym bardzo pozytywne wrazenia, gra mi bardzo przypomina fahrenheita. Bardzo cieszy to, ze ciagle cos sie dzieje i na nude raczej narzekac nie mozna. Poki co, jak dla mnie 8/10. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 21 czerwca 2008 Opublikowano 21 czerwca 2008 Slabiutko poki co ;/ http://www.metacritic.com/games/platforms/...in%20the%20dark Cytuj
WildFirePL 2 Opublikowano 21 czerwca 2008 Opublikowano 21 czerwca 2008 ale jest troszke akcji gdzie mozna sie troszeczke przestraszyc? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 21 czerwca 2008 Opublikowano 21 czerwca 2008 Slabiutko poki co ;/ http://www.metacritic.com/games/platforms/...in%20the%20dark noo srednia 71,5% to niesamowity crap ale jest troszke akcji gdzie mozna sie troszeczke przestraszyc? jak na lekarstwo ;] Cytuj
cureman 1 Opublikowano 21 czerwca 2008 Opublikowano 21 czerwca 2008 Gra ma dobra grafike ,muzyka za(pipi)i..a !!!!Fajne patenty ,gra tak po 2h wciaga calkiem ,calkiem ..Jak dla mnie mocne 8/10.Nie wiem o co chodzi ze piszecie ze grafika jest slaba zapraszam na 47 cali w Hd !! ^_^ Cytuj
szkieli 0 Opublikowano 21 czerwca 2008 Opublikowano 21 czerwca 2008 Ja zaczne testowac grę jutro i wcale się nie zrażam co do tych ocen. Uwielbiam ten gatunek i zmiłą chęcią skącze ten tytuł na 1000. W gorsze crapy grałem by nabic calaka, a tego na pewno nie przepuszcze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi