sznurek 10 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 I jak oceniacie ten nowy update po dłuższym przetestowaniu? Warto to instalować? Sam mam Arcade niedawno zakupiony, po necie nie śmigam to chciałbym się dowiedzeć czy jest jakikolwiek sens instalowania tego updejta? Nie ma ryzyka ze cos sie popier..., pytam bo brat wgrywał w podobny sposób kiedys nowe oprogramowanie do DVD i je szlag trafił :\ Cytuj
Lesiu_adi 0 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 Instaluj, będziesz mógł sobie divix'y pooglądać Cytuj
alukard 0 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 Pytanie Chce sobie „ubdejtowac” konsole ale nie wiem czy już mam taki „ubdejt” na konsoli jak to sprawdzić ? Divix”y nie posiadam konsola nie jest podpięta do netu . A i jak nagram ten „ubdejt” na płytę to konsola sama powinna wykryć (nagrać sam plik rozpakowany bez folderu ? ) Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 17 lutego 2008 Opublikowano 17 lutego 2008 W zakładce gry, pod GamerCardem masz opcję Bibliotek gier? Jeśli nie, to masz starą wersję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi