Shen 9 610 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 (edytowane) SPOILERY -skąd do cholery Sylar miał tą benzynę w pojemniku? mnie tez to zastanawia SPOILERY - Sylar bardzo ładnie "dokręcił" tą kulkę przeznaczoną dla Arthura szkoda ze ten strzal raczej nie byl smiertelny skoro dziadek ma moc regeneracji SPOILERY ogólnie dobry epizod. nie Edytowane 10 Grudnia 2008 przez Shen87 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Młody 0 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 SPOILERY - Sylar bardzo ładnie "dokręcił" tą kulkę przeznaczoną dla Arthura szkoda ze ten strzal raczej nie byl smiertelny skoro dziadek ma moc regeneracji jeżeli kula została w głowie, to się nie zregeneruje Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 koncowka pierwsze polowy sezonu moim zdaniem daje nadzieje ze serial sie poprawi Arthur nie zyje, nie bedzie kradl mocy komu popadnie, formula jak narazie zniszczona, Hiro [ nie wiadomo czy na zawsze ] utracil moce, dzieki czemu nie bedzie ciaglych podrozy w czasie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Ej, własciwie nie kumam. To juz koniec 3 sezonu czy tylko połowa? Normalnie sezon powinien trwać do kwietnia-maja, rozumiem, ze teraz pewnie jakis hiatus, ale nigdzie nie moge znaleźć informacji n.t. tego kiedy pojawia sie nowe odcinki i jak beda sie nazywały... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 to nie koniec sezonu, nowe odcinki pewnie w nowym roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andertejker Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 to był tylko koniec 3ego rozdziału zwanego Villains. teraz zacznie się 4ty (Fugitives) a zaczną go emitować od lutego 2009. w sumie dalej będzie to 3ci sezon, tylko składający się z 2 rozdziałów. a dzisiejszy odcinek był niezły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sarge 6 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Przyznam szczerze, że serial mnie już trochę nudzi i oglądam go raczej z przyzwyczajenia - najbardziej denerwuje, że zdarzyć tu się może właściwie wszystko (jedna osoba potrafi zmartwychwstać i po kilka razy etc.), przez co brak tutaj jakichś emocji, które by trzymały bardziej przy ekranie... Takim sposobem jak do tej pory to może powstawać i 20 sezonów, zawsze będzie kogo uzdrowić . Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 moje wrazenia są takie, że chyba scenarzyści 'zorientowali sie:' że postać Mohindera w pewnym momencie nabrała 'zbyt:' kontrastowego charakteru, żeby połapać sie w ogóle o co dalej z nim chodzi, pierwsze moje skojarzenie to film 'Mucha', czyli przeobrażenie sie w wyniku jakiejś mutacji w poczware, w trzecim sezonie jest tak maxymalne zachwianie stanów Suresha, że cała jego otoczka błyskotliwego naukowca idzie sie... ...ale tylko tak sie wydaje, bo to przecież film ;] postać jest naprawde ciekawa i po prostu robi cieszy mnie fakt, że Hiro odzyskał charakter po chwilowej 'niemocy:' Cytuj Odnośnik do komentarza
Seigaku 0 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Serial przestałem oglądać gdzieś tak przy ósmym odcinku ostatniego sezonu, ilość nieprawdopodobnych, często wręcz mega naciąganych motywów autentycznie mnie przy tej serii rozłożyła. Co chwila jakieś wariacje ze zmienianiem stron przez postacie (w dodatku często bardzo mało przekonywujące, np. zły Mochinder czy dobry Sylar), powroty starych znajomych (vide ojciec Petera, wielki master-mind całej intrygi), wątki rodem z brazylijskich telenowel ("to ty jesteś moim bratem??? A ty moją starą?") zabawy z czasem przy której pogubili się już sami twórcy i całej reszty mniej lub bardziej irytujących motywów (żółw Parkmana). Pierwsza seria była świetna, w miarę mroczna, spójna i nie raz potrafiła pozytywnie zaskoczyć ciekawym twistem, tutaj w zasadzie nawet nie zastanawiam się co będzie dalej. Co z tego, że powiedzmy zginie jakaś postać skoro i tak zaraz wskrzeszą ją za pomocą krwi Claire, albo wrócą się w czasie i ją uratują, jak np. Benneta w drugm sezonie czy Nathana (ten drugi "zginął" już chyba z 10 razy w tym serialu)? W skrócie - trzecią serię Herosów pod względem wiarygodności i 'wciągalności' scenariusza stawiam zaraz obok czwartego Prizon Breka (czytaj - dno), ciężkostrawna papka, którą żeby najpierw bezboleśnie przełknąć trzeba by wyłączyć mózg i całkowicie przestać myśleć. Jak ktoś tak potrafi to i pewnie mu się spodoba. Z mojej strony - żal patrzeć co się zrobiło z tym serialem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andertejker Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 ale teraz wrócił scenarzysta z pierwszego sezonu, to może będzie lepiej. może wyjebią Claire na zbity pysk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Jest już nowy odcinek. Organizacja antmutantorystyczna Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Są też napisy. Jak na pierwszy odcinek bardzo dobrze, w ogóle nie infantylnie, widać poziom wrósł co nie jest wcale wyczynem. Dobrze nakręcone, cliffhengery zredukowane do minimum. Czekam na nastepny ep. Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 jest fajnie, autentycznie miejscami poczulem znajomy klimat z pierwszego sezonu, zwlaszcza pod koniec odcinka, cala historia tez zapowiada sie ciekawie... no zobaczymy, jestem dobrej mysli Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 To kolejny czaper aka volume sie rozpoczal? Sadzilem ze dlugo nam zostanie czekac na Volume Four a tu nie spodzianka. Swoja droga sie dziwialem - napisy do s3 skoro sie skonczyl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andertejker Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 sezon 3 trwa nadal- rozpoczął się tylko 4ty rozdział. odcinek był dobry, ale trochę nudnawy. końcówka niezła. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Cos kosztem czegoś. Lepiej niech podniosą poziom serialu kosztem głupich akcji, nagromadzenia tandetnych cliffhengerów po każdej scenie i ckliwych momentów. O ile dobrze pamietam to w 1 sezonie Peter i Suresh też się w taxowce spotkali:] Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Odcinek dobry, chociaz caly czas sie czulem jakbym ogladal kopie x-menow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Cos kosztem czegoś. Lepiej niech podniosą poziom serialu kosztem głupich akcji, nagromadzenia tandetnych cliffhengerów po każdej scenie i ckliwych momentów. O ile dobrze pamietam to w 1 sezonie Peter i Suresh też się w taxowce spotkali:] Peter nawet zadal mu to samo pytanie, o bycie stworzonym do czegos wyjatkowego, na co Suresh odpowiedzial dokladnie tak samo jak wtedy - taki usmieszek w strone fanow Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 jak narazie vol 4 mi sie podoba. szkoda ze Peter moze posiadac tylko jedna moc, jednak wolalem go jako dobry odpowiednik Gabriela. Jezeli Hiro ma odzyskac moc, niech bedzie ograniczona tak jak to mialo miejsce u Petera, teleportacja i zatrzymanie czasu moga zostac, ale z podrozami w czasie za duzo juz namieszali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andertejker Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 no odcinek nawet przyzwoity, ale ta ostatnia scena kompletnie z dupy- po kiego wała Nathan poszedł do Tracy? przecież już wcześniej dał jej doc zrozumienia, że mu na niej nie zależy i ma zamiar ją zamknąć. nie mieli pomysłu na zakończenie epa. ciekawe czy Wyścigówka rzeczywiście kipnęła- miała fajną moc i jeszcze był potencjał do jej wykorzystania w ciekawy sposób Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Ja bym chcial aby jakies nowe osoby doszly wraz z nowymi mocami. Bo widziec "Fantastyczna 7" (strzelam ile ich tam bylo ) od pierwszych odcinkow tego serialu zaczyna nudzic. Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Pozbycie sie speedstera to jedna z najlepszych rzeczy jaka przytrafila sie ostatnio temu serialowi, typiara byla maksymalnie frustrujaca i drewniana i mam nadzieje, ze nie wroci wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Dobrego tasiemca poznać po tym, że tworcy po czasie widzą swoje błędy i je poprawiają. Ograniczyli moce Hiro, a całość stała się troche mniej cyrkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 odcinek bez rewelacji, watek Gabriela daje rade 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Mogliby coś zrobić z Claire, bo to według mnie w tej chwili najsłabsza postać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi