gekon 1 787 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 To zawsze była najsłabsza postać. Odcinek kiepski strasznie i nudny jak flaki z olejem. Nawet nie ma co komentować, bo nic się nie wydarzyło. Przez cały odcinek tylko Clair, Hiro bez mocy i jeszcze raz Clair, która płacze, potem Clair, która znowu się buntuje, nastepnie Clair, która po raz 200 kłoci się z ojcem. Straszna nuda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andertejker Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 no moi przedmówcy napisali już chyba wszystko. mam nadzieję, że Sylar wreszcie otworzy jej czachę i wyjmie ten płaczliwy musk, bo chce mi się rzygać jak patrzę na sceny z jej udziałem :censored2: akcja z cudownym ocaleniem Ando też wyjęta z dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Najbardziej wkurzajace sa sceny z Hiro - bohater, moc, itp. Kiedys to bylo smieszne - teraz juz nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 znowu wielki wybuch, ktory to juz raz? trzeci? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andertejker Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 no cosi już lepszy był ten ep, ale dalej nic specjalnego. wielki plus za brak Claire. parę akcji zawiało totalnym brakiem logiki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 mnie zastanowilo np dlaczego Matt znowu nie zrobil tej sztuczki z przejeciem kontroli nad jednym z tych komandosów ten głowny "zły" ma chyba z 1,5m 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Jakaś lipa ten sezon. Ogląda się to jak jakiś tandetny serial sensacyjny, a nie s-f. Jakieś akcje SWAT, brak mocy, ZERO zwrotów akcji przez 2 odcinki, czarno-białe, tandetne retrospekcje po raz 2 i kolejny wybuch bomby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 przyjemnie mi sie oglada ten nowy chapter, szczegolnie watek Gabriela, na plus tez ze tak malo Hiro pokazuja, bo to straszne irytujaca postac. Wydawalo mi sie ze ten koles z konca odcinka nie zyje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Trochę przymulający ten odcinek. Ciekawe czy od przyszłego tygodnia zobaczymy jakiś drastyczny skok w jakości scenariusza. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 przyjemnie mi sie oglada ten nowy chapter, szczegolnie watek Gabriela, na plus tez ze tak malo Hiro pokazuja, bo to straszne irytujaca postac. Wydawalo mi sie ze ten koles z konca odcinka nie zyje. Na minus to , ze praktycznie pokazują samą Clair, a to jeszcze bardziej irytująca postać. Tragiczny ten nowy sezon. Oglądałem odcinek i nic z niego nie zapamiętałem, bo wszystko takie mdłe, nijakie i nic sie nie dzieje. Motyw Sylara ciągnie serie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 835 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Mnie poza Sylarem trzyma jeszcze tajemniczy Rebeliant. Podejrzewam, że jest nim... Micah , ewentualnie ktoś mu pomagający. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 ja juz o tym dzieciaku zapomnialem, ale faktycznie to mozliwe biorac pod uwage jego moce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Ja też potrafię pisać SMSy. Do tego nie potrzeba super mocy. Serio. ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 zrobil troche wiecej niz wysylanie smsow ^_^ kolejny sezon oficjalnie zapowiedziany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Seigaku 0 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Tak sobie czytam wasze wypowiedzi i widzę, że poziom serialu jaki był kiedy przestałem go oglądać taki jest nadal. Cóż, Herosi chyba się już skończyli na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 No nie wiem. Żaden to wyczyn, ale 19 odcinek był zdecydowanie lepszy. Dalej średni, ale przynajmniej coś się działo. Widać, że pojawił się jakiś koncept na poprowadzenie fabuły. Szkoda tylko, że jak zaczynało robić się ciekawie i gdy juz myslałem, że stary Sylara zdobędzie tę moc Clair i będziemy mieli porządny czarny charakter, a przynajmniej taki, który ma więcej niż 140cm wzrostu spalili sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Może nie. Synalek mu powiedział skąd ma moc więc jest jakaś szansa że wyruszy na polowanie po tym jak rozbudził w sobie głód. To mogłoby rozruszyć serial i przynajmniej byłaby kolejna scena gdzie zabijają Clair. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 starego zagral dosc znany aktor, wiec cos czuje ze jeszcze sie pojawi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Ja też potrafię pisać SMSy. Do tego nie potrzeba super mocy. Serio. ^_^ Nie tylko SMS pisal lecz na ekranie monitora wyswietlil cos w stylu - czekaj, niedlugo przyjdzie pomoc Ogolnie slabiutki ten sezon Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 starego zagral dosc znany aktor, wiec cos czuje ze jeszcze sie pojawi. Według IMDB pojawi się w przynajmniej jeszcze jednym odcinku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 w przedostatnim odcinku "I am Sylar" z tego co widze, albo zginie albo sie zalapie na kolejny sezon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Micah to rebel jak juz ktos przewidzial. wykrakalem ze Hiro odzyska czesc mocy , dobrze ze nie moze sie teleportowac, mam nadzieje ze podroze w czasie tez juz nie powroca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Podoba mi się, że w końcu pozbyli się postaci, na których prowadzenie nie mieli totalnie żadnego pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 z tego co pamietam to byly trzy siostry, moze ta aktorka jeszcze wroci jako nowa postac ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 z tego co pamietam to byly trzy siostry, moze ta aktorka jeszcze wroci jako nowa postac ;p Miejmy nadzieję, że nie, bo nic ciekawego z tego nie wyniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi