gekon 1 787 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 Są znacznie gorsze postaci. Ona mi akurat nie przeszkadzała. Co innego Clair i niedorozwinięty Hiro. Co oni zrobili z tym serialem? Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 (edytowane) Po serii odcinków 'takich se', 3x20 bardzo mi się podobał. Trochę denerwował motyw, że Hiro zatrzymał czas, a przy pokazaniu innych wątków on dalej biegnął. no wiem, że to można tłumaczyć narracją podobną do Lost, ale mnie się rzuciło w oczy. i dobrze, że oddali mu tylko zatrzymywanie. Zostały chyba jeszcze ze 4 odcinki a tu nie widać jakiegoś prowadzenia akcji w stronę spektakularnego finału. Edytowane 29 marca 2009 przez Masorz Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 To w tym serialu kiedykolwiek był spektakularny finał? No nie wiem jak wy to możecie jeszcze oglądać . Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 (edytowane) Z przyzwyczajenia Chociaż nie powiem, 4 chapter jest lepszy od nijakiego 2. i chaotycznego 3., także ogląda się to całkiem przyjemnie. Edytowane 29 marca 2009 przez Wojtq Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 30 marca 2009 Opublikowano 30 marca 2009 No nie żartuj. Wolałem już cliffhengery co drugą scenę w 3 sezonie niż brak jakichkolwiek w 4 i karłowatego badassa. W 2 i 3 sezonie to wszystko do czegoś zmierzało, było widać jakąś fabułę, a teraz nie dzieje się KOMPLETNIE NIC. Było już parę tych odcinków, a pamiętam tylko scene ze starym Sylara. Za to widziałem już chyba wszystkie głupie motywy z możliwych. Królem odcinka 20 był latający Matt Parkman w scenie żywcem wyjętej z Supermana. Hirosów zawsze oglądałem dla zabicia czasu, ale kiedyś to było przynajmniej ciekawe. Wszystko zmierzało w dobrym kierunku. Marzyła mi się konfrontacja dobrych i złych w jakiejś batalii przepełnionej efektami i pojedynek Sylar Vs Peter, a tu dupa. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 30 marca 2009 Opublikowano 30 marca 2009 Indeed Nuda, nuda. nuda a teraz dzieciak bedzie ratowal swiat. Hiro byl smieszny na poczatku, teraz to wogole nie smieszy co wyprawia (jeta) podobnie jak watki z czirliderka Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 30 marca 2009 Opublikowano 30 marca 2009 pamiętacie taki serial 4400? tam były 4 sezony, ale co jeden to lepszy! a tutaj mamy dokładną odwrotność. tamto chamsko urwali, ale przynajmniej serial nie miał się czego wstydzić. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 Pamietam, chetnie go ogladalem. Rowniez twierdze ze z sezonu na sezon stawal sie lepszy. Juz niedlugo final? Bo jest juz 21 odcinek a za zwyczaj seriale koncza sie przy 22-23 odcinkach Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 Jeszcze 4 odcinki przed nami, pomijając ten co wyszedł dziś w nocy. Ostatni 27 kwietnia.Jak obejrzę ten najnowszy to coś naskrobię. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 spokojny odcinek niewiele sie dzialo czuje ze danie Gabrielowi umiejetnosci zmieniania wygladu bedzie mialo tragiczne skutki jak to ciagle przenoszenie sie w czasie Hiro. Sylar i tak nie ma godnego siebie przeciwnika odkad Peter moze posiadac tylko jedna moc w danym momencie 1 Cytuj
Gość Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 znacie moze tytuł piosenki z początku najnowszego odcinka(21) Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 sceny z Peterem i Angelą w kościele to jeden wielki żal, to samo picie na wyścigi Nathana i żałosnej Claire . Danko mnie przestał wkurzać, ale teraz nonstop się z niego śmieję, w każdej scenie. motyw z Sylarem nie musi być przegięty o ile umiejętnie go poprowadzą. Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Po waszych wypowiedziach wnioskuje, że powinni już chyba skończyć robić to gówno. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Powinni, ale i tak jest lepiej niż w Prison Breaku. Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Nie wiem jak jest w Prisonie, przestałem oglądać po trzeciej serii. No właśnie, produkują jeszcze ten badziew? Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Kur'wa Seigaku ty już chyba 10ty raz narzekasz na herosów w ciągu ostatniego tygodnia, to może daj se na wstrzymanie? Nie oglądasz, to świetnie dla ciebie, ale nie musisz na każdym kroku podkreślać jak bardzo ten serial się zeszmacił. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Dokładnie, męczące że co stronę narzekasz na ten serial jakby kogoś to obchodziło oO Przebolałbym gdybyś krytykował a ty krytykujesz a nie oglądasz. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Co ma robić jak nie narzekać? Podniecać się efektami, których nie ma czy dywagować nad fabułą, po której ani śladu od 4 odcinków? Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Nie, najpierw ma obejrzeć. Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Oglądałem do końcówki 3 sezonu, sugerując się waszymi wypowiedziami (ani jednej pozytywnej od kilku stron) mogę stwierdzić, że wiele od tego czasu się nie zmieniło. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 No lepiej się nie przyznawaj, bo to troche przykre komentować coś czego się na oczy nie widziało. A Ep 21 kiepski jak pozostałe. Czy tylko mi Denko wydawał się dziwny jako symbol sexu i władzy ? Oo Cytuj
Di 839 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 (edytowane) Chyba najgorszy odcinek jak na razie... spośród wszystkich Peter nie mógł po prostu wziąć mocy od matki czy coś przeoczyłem? Straciłby możliwość latania, ale nie musieliby siedzieć w tym kościele. Edytowane 2 kwietnia 2009 przez Di Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Lipa jednym slowem. Dobrze ze niedlugo koniec to sie od niego odpocznie Cytuj
mackal 0 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Ostatni odcinek rządzi. Scena w samochodzie z utworem Runaway jedna z najlepszych w tym sezonie. W ogóle bardzo klimatyczny odcinek. Oby tak dalej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi