Skocz do zawartości

Heroes sezon 3

Marcin$

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Po serii odcinków 'takich se', 3x20 bardzo mi się podobał. Trochę denerwował motyw, że Hiro

zatrzymał czas, a przy pokazaniu innych wątków on dalej biegnął. no wiem, że to można tłumaczyć narracją podobną do Lost, ale mnie się rzuciło w oczy. i dobrze, że oddali mu tylko zatrzymywanie.

Zostały chyba jeszcze ze 4 odcinki a tu nie widać jakiegoś prowadzenia akcji w stronę spektakularnego finału.

Edytowane przez Masorz
Opublikowano (edytowane)

Z przyzwyczajenia ;)

Chociaż nie powiem, 4 chapter jest lepszy od nijakiego 2. i chaotycznego 3., także ogląda się to całkiem przyjemnie.

Edytowane przez Wojtq
Opublikowano

No nie żartuj. Wolałem już cliffhengery co drugą scenę w 3 sezonie niż brak jakichkolwiek w 4 i karłowatego badassa. W 2 i 3 sezonie to wszystko do czegoś zmierzało, było widać jakąś fabułę, a teraz nie dzieje się KOMPLETNIE NIC. Było już parę tych odcinków, a pamiętam tylko scene ze starym Sylara. Za to widziałem już chyba wszystkie głupie motywy z możliwych. Królem odcinka 20 był latający Matt Parkman w scenie żywcem wyjętej z Supermana. Hirosów zawsze oglądałem dla zabicia czasu, ale kiedyś to było przynajmniej ciekawe. Wszystko zmierzało w dobrym kierunku. Marzyła mi się konfrontacja dobrych i złych w jakiejś batalii przepełnionej efektami i pojedynek Sylar Vs Peter, a tu dupa.

Opublikowano

pamiętacie taki serial 4400? tam były 4 sezony, ale co jeden to lepszy! a tutaj mamy dokładną odwrotność. tamto chamsko urwali, ale przynajmniej serial nie miał się czego wstydzić.

Opublikowano

spokojny odcinek niewiele sie dzialo

czuje ze danie Gabrielowi umiejetnosci zmieniania wygladu bedzie mialo tragiczne skutki jak to ciagle przenoszenie sie w czasie Hiro. Sylar i tak nie ma godnego siebie przeciwnika odkad Peter moze posiadac tylko jedna moc w danym momencie

• Minusik 1
Opublikowano

sceny z

Peterem i Angelą w kościele to jeden wielki żal, to samo picie na wyścigi Nathana i żałosnej Claire

. Danko mnie przestał wkurzać, ale teraz nonstop się z niego śmieję, w każdej scenie. motyw z Sylarem nie musi być przegięty o ile umiejętnie go poprowadzą.

Opublikowano

Kur'wa Seigaku ty już chyba 10ty raz narzekasz na herosów w ciągu ostatniego tygodnia, to może daj se na wstrzymanie?

Nie oglądasz, to świetnie dla ciebie, ale nie musisz na każdym kroku podkreślać jak bardzo ten serial się zeszmacił.

Opublikowano

Oglądałem do końcówki 3 sezonu, sugerując się waszymi wypowiedziami (ani jednej pozytywnej od kilku stron) mogę stwierdzić, że wiele od tego czasu się nie zmieniło.

Opublikowano

No lepiej się nie przyznawaj, bo to troche przykre komentować coś czego się na oczy nie widziało.

A Ep 21 kiepski jak pozostałe. Czy tylko mi Denko wydawał się dziwny jako symbol sexu i władzy ? Oo

Opublikowano (edytowane)

Chyba najgorszy odcinek jak na razie... spośród wszystkich :/

Peter nie mógł po prostu wziąć mocy od matki czy coś przeoczyłem? Straciłby możliwość latania, ale nie musieliby siedzieć w tym kościele.

Edytowane przez Di