Hela 1 962 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 (edytowane) Nowy ep według mnie chyba najlepszy z tego sezonu, oby tendencja zwyżkowa się utrzymała. Edytowane 7 Kwietnia 2009 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 (edytowane) odcinek taki sobie troche dziwnie teraz sei to oglada jak syler moze byc pod kazda postacią Edytowane 9 Kwietnia 2009 przez rafaelvdv Cytuj Odnośnik do komentarza
kuruku 0 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Mnie wkurza w tym serialu, że bohaterowie to pacany. Parkman mógł nakazać Denko, aby ten sobie strzelił w głowę, albo jeśli nie chciał go zabijać, to mógł jakoś wykorzystać sensowniej swoją moc. Podobnie pajac Hiro, który zatrzymał czas i mógł zrobić co chce z głównym złym tego rozdziału. Ale po co. Przecież ma być 25 odcinków. Lepiej narażać siebie i innych na niebezpieczeństwo zamiast załatwić szybko sprawę. Scenariusz dalej jest żałosny, ale i tak jest lepiej niż w 3 rozdziale. To już Prison Break jest mniej "gópi". Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 z tym Prison Break to bym sie nie zgodzil, odpadłem po trzecim czy czwartym odcinku czwartego sezonu, wskrzeszenie Sary i sciaganie danych z dyskow za pomoca magicznego telefonu mnie dobily Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 po tym nowym odcinku jeszcze bardziej utwierdzilem sie w przekonaniu ze przegna z tymi umiejetnosciami Gabriela. Herosi dostali swoja Ororo, szkoda ze taka stara ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Dno i metr mułu ten 3x23. Cały odcinek skoncentrowany wokół jednego, żałosnego wątku na pustyni. No naprawdę same smuty przez 45 minut i nawet końcówka słaba. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A najlepszy był Suresh, lol. Spotykają go w jakiejś du.pie na pustyni i tylko Noah lekko się zainteresował "Co ty tu robisz?", reszta po ujrzeniu beżowego fakt zupełnie zlała Myślę że tego mułu to tam jest co najmniej metr dziewięćdziesiąt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Strasznie słaby i po prostu nudny odcinek. pomysł z siostrą odciętą 50 lat od świata żenua. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A najlepszy był Suresh, lol. Spotykają go w jakiejś du.pie na pustyni i tylko Noah lekko się zainteresował "Co ty tu robisz?", reszta po ujrzeniu beżowego fakt zupełnie zlała Takie rzeczy już się działy, że nie sądzę żeby ich to dziwiło. Nikomu się nie podobało, że po trzech latach w końcu wyjaśnili jak zaczęła się firma? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Takie wytłumaczenie śmieszne było. Jest obóz dla mutantów ale dzieciaki sobie na luzie wychodzą i akurat wtedy przez przypadek zaczyna się zadyma. Liczyłem na jakiś okrutny wynalazek tortury czy coś strasznego a nie to że firma powstaje bo dziewczynka robi zadymę bez siostry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A najlepszy był Suresh, lol. Spotykają go w jakiejś du.pie na pustyni i tylko Noah lekko się zainteresował "Co ty tu robisz?", reszta po ujrzeniu beżowego fakt zupełnie zlała Takie rzeczy już się działy, że nie sądzę żeby ich to dziwiło. Nikomu się nie podobało, że po trzech latach w końcu wyjaśnili jak zaczęła się firma? fajnie ze przedstawili co sie dzialo te pare lat temu, ale z siostra mieszkajaca w bunkrze prawie 50 lat przesadzili Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 835 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 15:43 - poskąpili na efekty i wrzucili jakiś malunek? :o Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 A fe. Sciagnałem, obejrzalem do połowy i wywaliłem. CO-TO-BY-ŁO? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 będzie 4-ty sezon (czyli piąty i zapewne szósty rozdział) - http://www.buddytv.com/articles/heroes/her...empt-27805.aspx jak będzie poziomem przypominał ostatni epizod, to niech się zesrają na rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Ten serial naprawdę mnie zdołował. Po pierwszym sezonie byłem bardzo pozytywnie nastawiony. Długo czekałem na taką historię, na takich bohaterów. Wreszcie było co oglądać. Był to chyba pierwszy serial w takich klimatach oprócz 4400. Tego co zostało przedstawione w trzeciej części nie dało już się oglądać. Ewidentny brak pomysłów na poprowadzenie głównego wątku. Powielanie schematów. Zabieranie, odbieranie mocy. Jakaś opera mydlana. Naprawdę szkoda tego serialu. Wystarczy porównać ostatnie odcinki z tymi premierowymi. Różnice widać od razu. Ułomność scenarzystów dała osobie znać przy wątku braci Petrelli. Dlaczego zaczęli ze sobą walczyć? Tego nikt nie wie i chyba już się nie dowie. Był to wątek napędzający cześć czwartą a został przedstawiony tak płytko, że przeszedł niezauważenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 835 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Mnie denerwuje jeszcze duża ilość wątków nie związanych z głównym, m.in. dziewczyna Petera (2. sezon), chłopak od oddychania pod wodą (3. sezon), czy kobita z ostatniego odcinka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 juz tylko z przyzwyczajenia ogladam herosow. Sylar sie skonczyl po tym jak starego znalazl, chyba nie mieli pomyslu na to co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 W ostatnim odcinku Sajlar był po prostu żałosny. Jak czegoś konkretnego nie zrobią, to w następnym sezonie ten serial totalnie stoczy się na samo dno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 782 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Po zwiastunie kolejnego odcinka można odnieść wrażenie, że Sylar wróci do formy. Również bardziej z przyzwyczajenia oglądam Hirków. Nie ubolewałbym, gdyby serial skończył się przy następnym epizodzie. Wszystko było fajne do końca pierwszego sezonu. 2 był bardzo nijaki, a 3 to już zupełny chaos, nieład i ogólny bajzel. Jeśli mają go dalej ciągnąć, niech wreszcie nadadzą mu jakiś konkretny kierunek, bo w ten sposób można ciągnąć tę historię bez końca. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 W ostatnim odcinku Sajlar był po prostu żałosny. Jak czegoś konkretnego nie zrobią, to w następnym sezonie ten serial totalnie stoczy się na samo dno. Nie może być już gorzej. Przecież Sylar to była najlepsza postać. Wiele sie spodziewałem po tym odcinku a był prawie tak nudny jak ostatni. Znowu nie obejrzałem epa do konca bo zasnałem. A z najfajniejszej postaci zrobili załosnego dziwaka z problemami, no bosko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Jestem tego samego zdania co wy. Durne dialogi, jak i watki (Hero i dziecko...). Powinny zmienic jego formule z dziecinnego na cos powaznego bo slodka Claire sie znudzila podobnie jak glupiutki Hero ktory juz nie smieszy jak dawniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 mnie Hiro jednak nadal śmieszy co do Sylera też nie jest wcale nudny, akcje z nim jak i reszta sezonu jest nudna aha i Syler przeciez zawsze taki był, non stop zawiedziony i mściwy oprócz Hiro najlepsza postać Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Dla mnie najlepszy jest Matt co odcinek się w kimś zako(pipi)e i raz jest szalonym terrorystą potem kochającym ojcem. Tak jakby jego postać co odcinek pisał kto inny i miał inne co do niego plany. W sezonie 4 pewnie stworzą ekipę która będzie razem niszczyła agencję rządową i szukała kart/chipów za pomocą telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Dla mnie najlepszy jest Matt co odcinek się w kimś zako(pipi)e i raz jest szalonym terrorystą potem kochającym ojcem. Tak jakby jego postać co odcinek pisał kto inny i miał inne co do niego plany. A to akurat było od dawna i zawsze mnie to śmieszyło. Wczesniej o tym pisałem, że postaci zachowują się jakby zmieniali scenarzystę z odcinka na odcinek. W jednym epie Nathan i Peter chcą sie pozabijać, w drugim są kochającymi braćmi. W tym serialu chyba każdy po kilka razy był dobry i zły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 835 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 (edytowane) Muszę przyznać, że spodobała mi się końcówka 3. sezonu. Oczywiście zamiast zmieniać Sylara mogli go zabić i wskrzesić Nathana dzięki krwi Claire , ale tak nie było przewodniego (?) motywu 5. Chaptera. Ciekawe, czy to Tracy czy trzecia siostra . W każdym bądź razie ostatni odcinek 4. Chaptera to chyba zarazem najlepszy odcinek czwartego rozdziału Edytowane 28 Kwietnia 2009 przez Di Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi