LooKaZ 8 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 Kurde ja mam to samo Na wiekszosci filmow obrazu nie ma tylko dzwiek leci , konsola wyprodukowana w czerwcu 2006. Nikt jeszcze nie ma takiego problemu. Co to ma byc , moze jeszcze neidlugo gry nie beda mi chodzic bo mam stara konsole i trzeba bedzie kupic nowa... Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 nie wyolbrzymiaj - konsola to sprzet do grania. obsluga filmow to tylko mily dodatek. jak wrzucilem film do konsoli to sciagnal mi sie dodatkowy update (nie mowie o update dasha, tylko inny specjalny dla filmow) - masz konsole podpieta do netu? moze masz filmy w formacie z ktorym kosola sobie nie radzi? u mnie nie wszystkie filmy dzialaja, ale wieksosc owszem. ale ogolnie traktuje to tylko jako ciekawostke, bo i tak nie mozna odpalic filmu z napisami, wiec wole odtarzac na LCD filmy z kompa. jak kiedys doloza obsluge kontenerow (glownie mkv) i obsluge subtitles to zainteresuje sie sprawa bardziej. Cytuj
LooKaZ 8 Opublikowano 8 lutego 2008 Autor Opublikowano 8 lutego 2008 (edytowane) Obczailem ze divxy dzialaja ale musze zmienic rozdzielczosc ekranu w konsoli na 640x480. W sumei dobre i to ale nie wiem czego tak to jest, moze ma znaczenie to ze mam konsole podpieta do monitora komputerowego a nie TV, ale w czym tkwi roznica. W kazdym razie ciesze sie ze wreszcie poogladam sobie divxy, w dodatku mam ferie Edytowane 8 lutego 2008 przez LooKaZ Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 9 lutego 2008 Opublikowano 9 lutego 2008 Ja nie mogę w ogóle odpalić Divixow. Wkładam płytę do paszczy i w dashboardzie jest tylko info, że płyta zawiera różne coś tam, coś tam...I nic nie mogę z tym zrobić. Dodam, że konsole mam podłączoną przez HDMI do pudła fullHD i rozdziałka jest ustawiona maksymalna. Może ma to jakieś znaczenie? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 9 lutego 2008 Opublikowano 9 lutego 2008 Ja nie mogę w ogóle odpalić Divixow. Wkładam płytę do paszczy i w dashboardzie jest tylko info, że płyta zawiera różne coś tam, coś tam...I nic nie mogę z tym zrobić. Dodam, że konsole mam podłączoną przez HDMI do pudła fullHD i rozdziałka jest ustawiona maksymalna. Może ma to jakieś znaczenie? Przejdź do zakładki "media" i tam wiedeo i opcje odczytywania z płyty . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi