nWo 1 Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 Przydała by się świeża krew, bo nudzi mnie juz ms sony i n w kółko... firma ma inwestowac miliardy $ bo tobie sie nudzi ? <_< na rynku jest w tej chwili co najmniej 8 konsol wiec jest w czym wybierac, az sie dziwie ze ludziom tak szybko nudza sie konsole. ile trzeba zeby sie nie nudzily, stac cie na wszystkie ? Cytuj
Yuki 3 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 (edytowane) mowiac o sobie to tak, posiadam praktycznie kazda konsole od czasow nes/snes i co najlepsze najwiecej czasu grajac spedzam albo na laptopie w stare przygodowki, na dreamcascie w jakies shooterki, na PSX odgrzewam stare rpg...a od niedawna na saturnie w Radiant Silverguna Taki X360 lezy sobie i fajnie wyglada na polce....taki PS3 sluzy mi tylko do filmow Blu Ray co do reszty konsol to takze kolekcja jest niemla...snes, xbox, n64, gacek, wondrswam color, gba, psp Ale co z tego....skoro ja nadal czekam na Shenmue 3...sega jednak gry tworzyc potrafila...ich arcade wgniatal, teraz to juz nie ta klasa ja chce kolejna konsole segi tylko teraz juz taka ktora bedzie zarabiala na swoich tworcow...a nie taka na ktorej beda tracic i ktora znow upadnie w kwiecie wieku Edytowane 2 kwietnia 2009 przez Yuki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi