Binek 0 Opublikowano 5 stycznia 2008 Opublikowano 5 stycznia 2008 Czy ktoś z szanownego grona forumowego wybiera się na tegoroczną edycję EnTrance?? Ja już otrzymałem swoją wejściówkę. Cytuj
Gość Ofeck Opublikowano 9 stycznia 2008 Opublikowano 9 stycznia 2008 Muffler w piątek w Wawie w CDQ Asylum 03 w Olsztynie w sobotę Cytuj
kempa 0 Opublikowano 21 stycznia 2008 Opublikowano 21 stycznia 2008 byłem ostatnio w tym alter ego i zupełnie nie wyobrazam sobie brejkorów w tym lokalu. parkiecik jest tak mały, ze nawet dla mnie jednego nie starczy na nim miejsca zeby mogł sie rozpedzic ; ] i wystrój jakis taki plastikowy, dziwny klimat... chyba, ze maja tam jakas dodatkowa sale, która otwieraja na wieksze eventy... Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 22 stycznia 2008 Opublikowano 22 stycznia 2008 nie mają Po kiego się rozpędzać? Za mocne proszki bierzesz jaki plastik? czepiasz się kempa, lepszy to niż wcale Cytuj
kempa 0 Opublikowano 22 stycznia 2008 Opublikowano 22 stycznia 2008 pewnie, ze lepsze to niz nic, ale imo sa lepsze lokale w miescie na tego typu biby... no nic mam nadzieje, ze bedzie mi dane sie przekonac o tym jak to wyglada w praniu i wyjdzie na to, ze rzeczywiscie tylko sie czepiam a biba bedzie pierwsza klasa ; ] Cytuj
Lain 107 Opublikowano 22 stycznia 2008 Opublikowano 22 stycznia 2008 a wybiera się ktoś na Godskitchen ? ^_^ masakra będzie przy Schossowieeeeeee... ;o Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 22 stycznia 2008 Opublikowano 22 stycznia 2008 Ja będe wraz z ekipą z mojego miasta (ok. 10 osób ;P) Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 25 stycznia 2008 Opublikowano 25 stycznia 2008 Tez bede na Godskitchen, wczoraj dostalem bilety ;]]] Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 28 stycznia 2008 Opublikowano 28 stycznia 2008 Byliśmy na Drumcorps. Lista obecności: Kempa, Spec, Bawół + ktoś tam (nie pamiętam) + Pan i Władca całego stadka czyli moja skromna osoba Taktyka najpierw się zaj%$my potem balujemy okazała się zwodnicza i skończyła się lekkim zgonem co po niektórych. Imprezka udana, było głośno i mocno. Pomysł z niewypuszczaniem ludzi z lokalu w trakcie imprezki (bo żałoba) chybiony, zresztą po znajomości wychodziliśmy się "przewietrzyć". Pozostał lekki niedosyt a wybulone 25 pln na wjazd chyba się nie zwróciło. Trudno. Cytuj
laki 0 Opublikowano 28 stycznia 2008 Opublikowano 28 stycznia 2008 Sunrise Festival 2008 http://mdt-agency.pl/events/sunrise_festival/ Nie mam pytań po prostu... aż wstyd się przyznać ale ten line-up mnie zabił jadę na 100% ciekawe kogo jeszcze dorzucą :nosze: Cytuj
Lain 107 Opublikowano 28 stycznia 2008 Opublikowano 28 stycznia 2008 kyrwa. bez obrazy, ale tiestuch i arminidło tam nie pasują. xDDDDDDDDDD armin tak beznadziejnie gra, że poezja. przy jego secie to mi cycki opadły z nudów. xD ale za to schulza bym sobie posłuchała i jonga <którego, nie chwaląc się znam xD bo gadałam z nim raz w klubie xD > i jonga.. ; > uch uch. Cytuj
laki 0 Opublikowano 28 stycznia 2008 Opublikowano 28 stycznia 2008 pierwszy znak ? na piątkowym water stage to deep dish Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 28 stycznia 2008 Opublikowano 28 stycznia 2008 DUBFIRE na Godskitcen za Sandera Kleinkenberga (czy jak mu tam było) W sumie za(pipi)i.scie bo tamtego drugiego w ogole nie kojarzylem za to Roadkill Dubfire rządzi ! Cytuj
koso 114 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 pierwszy znak ? na piątkowym water stage to deep dish Skąd ta wiedza? Jeśli faktycznie tak jest, to już jadę zająć miejsce A póki co połowa Deep Disha (ta lepsza) na Godskitchen - chyba się wybiorę, przy okazji opóźniając PE o parę dni. A póki co - kto się wybiera na poznańskie RTX w najbliższą sobotę? Nie licząc rezydentów w postaci Kriseha, jego siostry i mnie? Cytuj
laki 0 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 A mam pewne dojścia i wiem To pewne na 100% Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 pierwszy znak ? na piątkowym water stage to deep dish Skąd ta wiedza? Jeśli faktycznie tak jest, to już jadę zająć miejsce A póki co połowa Deep Disha (ta lepsza) na Godskitchen - chyba się wybiorę, przy okazji opóźniając PE o parę dni. A póki co - kto się wybiera na poznańskie RTX w najbliższą sobotę? Nie licząc rezydentów w postaci Kriseha, jego siostry i mnie? Ja niestety (albo stety;)) Mam studniówkę 2 lutego. Za to po maturce wszystkie eventy MOJE :twisted: Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 matura? jezu ale ja stary jestem Cytuj
laki 0 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 (edytowane) offtop?? kroolik + 20 dla ciebie :closedeyes: ^_^ w takim wypatku ty również - Kroolik Edytowane 30 stycznia 2008 przez _Kroolik_ Cytuj
Lain 107 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 kleinenberg'a nie znasz Bartiz ? nonono. on znany najbardziej chyba z utworu ''MIAMI'' jest ;> swoją drogą. całkiem niezła nutęęęcia. Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 DUBFIRE na Godskitcen za Sandera Kleinkenberga (czy jak mu tam było) W sumie za(pipi)i.scie bo tamtego drugiego w ogole nie kojarzylem za to Roadkill Dubfire rządzi ! Kleinenberg a Kleikenberg to kompletnie 2 rozne osoby, nie myl ich ;] Jak kolezanka wyzej pisala Miami jest piekne, mi tam w sumie wisi zamiania na Dubfire'a, dla mnie licza sie tylko Sander van Door, Marcel Woods i Fedde la Grand - bardzo prawdopodobny jest maly liveact Idy Corr ;]]] Koso: moze bedzie nas tylko trojka, ale pokazemy wszystkim jak sie nalezy bawic c'nie? ;] Cytuj
koso 114 Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 No jasne że tak, tradycyjnie rzekłbym Natomiast o Dubfirze ani złego słowa, jeśli wybiorę się na Godskitchen to właśnie przez wzgląd na niego Ribcage, mlask. Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 I RTXie... Ja do tej pory tego nie ogarniam i nawet nie bede probowal :DDDDD Cudowne przezycie ;] Bilet - 76 zl Transport - okolo 30 zl Zoladkowa Gorzka + popita + zagrycha - nie wiem dokladnie, pytajcie Koso Uslyszec wykonanie przez Rank 1 na zywo Airwave - BEZKU.RWACENNE Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 Spuszczasz się tak po każdej imprezie. Wiksiarzu. Cytuj
kopaa 0 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 i tak wyruchasz jakas 14 latke z kosem :* Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi