Opublikowano 13 grudnia 200816 l Kumpel był na Arminie, pytam o opinie, a on 'ch.ja tam, wisi mi kut.as za bilet !' . Większości się nie podobało. ; p Zagrał kilka ciekawych numerów, ale ja wolałam posłuchać Maas'a na enHouse, co on tam zrobił z publiką, to MASAKRA . ; o Edytowane 13 grudnia 200816 l przez Lain
Opublikowano 31 stycznia 200916 l Przeniesione. Mozesz teraz spokojnie wyedytowac swoj post. Dziekuje za uwage.
Opublikowano 7 lutego 200916 l "noc Hospitality w Polsce! Agencja Illegalbreaks z wielką przyjemością ogłasza święto muzyki drum'n'bass jakiego w Polsce jeszcze nie mieliśmy. Impreza odbędzie się 30 Maja 2009 w Centrum Stocznia Gdańsk... oczywiście w Gdańsku Podczas jednej nocy na trzech salach wystąpią największe gwiazdy światowej sceny d'n'b. Nie zabraknie też najlepszych polskich wykonawców. Swój udział w tym wydarzeniu potwierdzili już: High Contrast, Ed Rush , Dynamite MC, Cyantific.. a to dopiero początek lineup'u. Będziemy informować Was na bieżąco, kto jeszcze wystąpi na nocy polskiej gościnności..." nie wiem jak wy, ja jestem na bank ;v Za ile to to to? Szukam noclegu w Gdańsku na 30.05.09 !
Opublikowano 11 lutego 200916 l Za ile to to to? Szukam noclegu w Gdańsku na 30.05.09 ! mozesz sie u mnie kimnac ;b tylko jeszcze nie wiem czy bedzie miejsce w aucie so stay tuned.
Opublikowano 15 lutego 200916 l Ach, TranceXplosion, co za impreza. ;] Pełno niesamowitych wrażeń. Lange, Shah i JULES (gwiazda wieczoru) - co oni zrobili tam ze mną. No i nareszcie świetne nagłośnienie i piwo w puszkach. : ) Mlokon, sorry, ale byłam tak trochę NIEOSIĄGALNA i czasami nie wiedziałam co jest 5. do zoba na enTrance ;]
Opublikowano 15 lutego 200916 l Która z tych corocznych imprez trance jest najlepsza? Czyżby właśnie TranceXplosion? Trzeba będzie się kiedyś wybrać .
Opublikowano 24 lutego 200916 l weź mnie nie wkur,wiaj ; ] kino kijÓw, (pipi) mać. obrabowali kraków z tej imprezy. /pisz w odpowiednich tematach bo jeszcze ktoś ci doładowanie da/ - Kroolik Edytowane 24 lutego 200916 l przez Kroolik
Opublikowano 24 lutego 200916 l Tu tylko info ! <ban> <łorn> <STARTUJE NA MODERATORKE> Problem w tym, że też złamałaś regulamin chcesz bana czy doładowanko?
Opublikowano 25 lutego 200916 l Ojej. :o Btw. wybiera się kto na entrance ? mhm, to bedzie moj pierwszy event w zyciu, mam nadzieje, ze bedzie warto
Opublikowano 26 lutego 200916 l Odemnie jedzie calkiem spora ekipa, ale ja odpuszczam. Nie chce mi sie jechac 11h do Poznania i pozniej 3h z P-Ń do Bydgoszczy...
Opublikowano 27 lutego 200916 l @ info z dziś - 26.02.09 Dokładnie od dziś do drugiej polskie edycji Global Gathering pozostało 100 dni. W związku z tym, organizator ujawnił kolejną 20 artystów, którzy uzupełniają line-up festiwalu. To jednak nie wszystko, jak zapewniają przedstawiciele agencji MSM, wkrótce poznamy głowne gwiazdy sceny Main Stage oraz kolejnych artystów pozostałych scen. [...] jakieś cieniasy a potem: * DJ Hype * Grooverider * Aphrodite Dżizas fankin'n'chrajst ! Miszczunio Hype, ojciec chrzestny europejskiego (i nawet światowego) d'n'b na kolana :bow: Grooverider :bow: powstań i miszczu miękkiego rytmu Aphrodite nie mam pytań bilet standard: 129-139, ale co do kutfy nędzy znaczy MSM LUX - VIP za 400 (!!!) zlociszy?
Opublikowano 27 lutego 200916 l Kroolik, bo tam jest 8 różnych scen. ; ] Na każdej gra ktoś inny, czaisz ? A co do biletów, warto wydać tą kasę na zwykły bilet (bez żadnych vipów itp.) Impreza w tamtym roku zniszczyła wszystko. ; p Teraz jak będzie tyle scen, to nie będzie wiadomo gdzie iść. Kur*wa!
Opublikowano 19 marca 200916 l Hospitality, Opener, Audioriver - zapowiada sie ciekawy okres dobrych imprez wiosenno-letnich ;] Uszaty jak planujesz jeszcze wyjazd na Hospitality to daj mi znac na GG.
Opublikowano 1 czerwca 200915 l napiszcie, że na hospitalach było chu.jowo bo sobie nie daruję, że nie byłem ;0
Opublikowano 1 czerwca 200915 l napiszcie, że na hospitalach było chu.jowo bo sobie nie daruję, że nie byłem ;0 niestety ale bylo za(pipi)iscie ;D niesamowity klimat jak cala sala spiewala hometown glory. ehhh ja chce jeszcze raz, oddam ostatni grosz zeby to powtorzyc!
Opublikowano 1 czerwca 200915 l a du.pa tam, london ma być niedługo w polsce + apex we wrześniu w krakau