wlad 0 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Audioriver tu bede na pewno. seba i paradox + robert manos - live :baby: Cytuj
Lain 107 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 @ wlad - ja miałam wkleić info o audioriverze ;] ! Karnecik zamówiony. A co do wczorajszego globala - miazga ;] ! event roku jak do tej pory, nawet pomimo deszczu Cytuj
koloman 0 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 seba i paradox + robert manos - live :baby: tez mnie to kusi, ale do Płocka mam za daleko i chyba w ten dzień uderzę na LTJ Bukema i Conrada na Helu, też będzie ciekawie o tym też info trzeba dodać ;o Cytuj
John Smith 0 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 http://www.flickr.com/photos/foshizzle/358...in/photostream/ właśnie dlatego nie lubię emsi. żeby zje.bać taki świetny kawałek... Cytuj
wlad 0 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 (edytowane) akurat Manos, czy Conrad wypie.rdal.aja z kapci, wiec stfu Maćku : ] ed. http://mp3zr.com/file/NDE5NS4xMzU4Mjg0LmZj...Let_Me_Down.mp3 <3 Edytowane 9 czerwca 2009 przez wlad Cytuj
John Smith 0 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 mogą wypier.dalać ale niech nie śpiewają dżizus Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 koloman byles na Hospitality? xD kuzwa moglismy sie jakos zgadac, bylo mega. Anyway: wybiera sie ktos na LE albo Bukema? Cytuj
koloman 0 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 a no moglismy jak sie uda to uderze na bukema i conrada w sierpniu. tylko skad cholera wziac kase... Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 Mnie na Bukemie nie bedzie bo bede na weselu w tym dniu ;/ a mam rzut beretem ;[ Cytuj
laki 0 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 (edytowane) Napiszę tylko: Joachim Garraud niesamowity dj jak dla mnie najlepszy z calej trzy dniowej imprezy grał w amfiteatrze, który wyglądał za(pipi)iście, nawet lepiej od parkingu. Ogólnie tragicznie nie było Nawet deszcze mi nie przeszkadzał A burza była i w piątek w nocy i w sobotę. Marco V się spóźnił, FC także podobno przez burzę... Scena mniejsza niz rok temu. Warci uwagi w piątek: Rank1 Sander van Doorn Funkerman reszty nie pamietam troche zapilem.... Warci uwagi w sobotę: Marcus Schossow Marco V Ferry Corsten Eddie Halliwell John OCallaghan Francesco Diaz zobaczcie jak gral: - I JAK PADAŁO!!!! PIĘKNIE PODKRĘCAŁ!!! Edytowane 30 lipca 2009 przez laki Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Nikt sie nie wybiera na London Elektricity? Cytuj
wlad 0 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 AUDIORIVER zgodnie z oczekiwaniami event roku i jeden z najlepszych festiwali na jakich bylem w zyciu... seba i manos o wschodzie slonca, a pozniej rozk.urwiajacy live act paradoxa, ktory przedluzyl sie o ponad pol godziny i wolami nie szlo sciagnac go zesceny, to cos czego nie zapomne do konca zycia... podobnie jak odlotu, ktory zaliczylem na koncercie telefon tel aviv (nie biore ; ]) do tego wcale nie jako tlo cala masa wspanialej elektorniki na najwyzszym poziomie praktycznie 24h, wiec musialem zadowolic sie 2h snu na dobe ; ] wszyscy wykonawcy nie tylko nie zawiedli, ale wyrobili 200% normy swych mozliwosci... niech zaluje ten, kto nie byl. Cytuj
Cegla 8 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Pit ja moze bede, caly ten tydzien siedze w sopocie Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 (edytowane) Ok, za(pipi)iscie, jak cos to Cegla i koloman dzwoncie mi na 501665456, bede z kumplem i jego laska, moja nie wiadomo czy pojedzie jeszcze. PS: jak cos to pewnie bede mial wejscie na backstage ;q edit2: bede z laska tez jednak ;q pewnie i tak nie zadzwonicie pussies ;v Edytowane 20 sierpnia 2009 przez =PiT= Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Jak ktos w Londynie jest to dobry squat sie szykuje. http://lastplug.com/events/details/36-plur-nye-celebration Cytuj
Lain 107 Opublikowano 11 stycznia 2010 Opublikowano 11 stycznia 2010 Odnośnie ASOT'a - ploteczki głoszą, że również ma zagrać Markus Schulz ;] Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 11 stycznia 2010 Opublikowano 11 stycznia 2010 Odnośnie ASOT'a - ploteczki głoszą, że również ma zagrać Markus Schulz ;] No mam taka nadzieje W czwartek podczas ASOTA ma zostac ogloszony lineup niby. Bilety po 119zl od 14.01 godz. 20.00 Cytuj
Lain 107 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 Jeśli Schulz będzie, to trzeba sobie załatwić press'a. Generalnie miałam ostatnio taką długą przerwę w eventach - chyba się starzeje, ;p Cytuj
mlokon 8 Opublikowano 23 stycznia 2010 Opublikowano 23 stycznia 2010 imprezka na ktorej jestem jednym z gospodarzy, zapraszam!!! Calvertron nareszcie w Polsce! Po niedawnym odwołaniu Jego występu w innym Warszawskim klubie, mamy przyjmność zaprosić Calvertrona do Piątek. Ten niesamowicie twórczy artysta pochodzi ze wschodniej Anglii. Jedna z Jego ostatnich EPek "Bunggin", narobiła wiele zamieszania, nie tylko na wyspach. W 2008 produkował również w kolektywie "Twocker" wraz z Will'em Bailey'em, wspólnie stworzyli wiele znakomitych remixów i produkcji, jak "Chopper" czy "Stupid Theme". Tym bardziej cieszymy się że Calvertron wystąpi właśnie w Warszawskim 55, ponieważ jest bardzo eklektycznym artystą, a jego styl to mieszanina fidget house'u, nu rave'u, breakbeatu, electroniki oraz rapu. Kolejnym gościem zza granicy będzie ambitny artysta szerzej znany za naszą południowo-zachodnią granicą, pochodzący z Pragi dMIT.RY. Wystapią również polscy producenci Mike Wave i Sweet Cheat, oraz gospodarze imprezy Conrad-M oraz Physical Freshhh. Wizualnie nad imprezą będzie czuwał Luminator, a głównym patronem medialnym jest wszystkim dobrze znany magazyn ambitnej muzyki elektronicznej Laif. Zapraszamy! Line-up: CalvertrondMIT.RYMikeWaveSweet CheatPhysical FreshhConrad-MLj:Luminator Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 Powiem tylko tyle lineup na ASOT 450 Polska jest masakra ;] kazdy kto lubi trance znajdzie tutaj coś dla siebie a więc 10 kwietnia zagrają : - Armin van Buuren - Markus Schulz - Andy Moor - Cosmic Gate - Super8 & Tab - Sied van Riel - Nitrous Oxide - Jorn van Deynhoven - Mat Zo Cytuj
Lain 107 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 (edytowane) A NA GLOBAL GATHERING 2010 w Poznaniu ma zawitać Carl Cox - <33333333333 -------------------------- Już 5 czerwca, po 3 latach nieobecności, Paul van Dyk zaprezentuje swoje umiejętności na Torza Poznań podczas 3 edycji festiwalu Global Gathering Polska! Będzie to jedyny występ Paula w tym roku w Polsce. Edytowane 2 lutego 2010 przez Lain 4 Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 25 marca 2010 Opublikowano 25 marca 2010 Powiem tylko tyle lineup na ASOT 450 Polska jest masakra ;] kazdy kto lubi trance znajdzie tutaj coś dla siebie a więc 10 kwietnia zagrają : - Armin van Buuren - Markus Schulz - Andy Moor - Cosmic Gate - Super8 & Tab - Sied van Riel - Nitrous Oxide - Jorn van Deynhoven - Mat Zo Wiadomo Armin, Markus, Cosmic Gate, ale ja bardzo bardzo czekam na seta Jorna. Cudowne kawalki/remiksy ma! Cytuj
koloman 0 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 jedzie ktoś na therapy? jeszcze tylko 1,5 tygodnia, nie mogę się doczekać! Cytuj
boraz1987 2 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 jedzie ktoś na therapy? jeszcze tylko 1,5 tygodnia, nie mogę się doczekać! Sesja coraz bliżej i w kieszeni pusto. Rozważam wyjazd tu: Rodzaj: Impreza - Noc chaosu Czas rozpoczęcia: 23 lipca 2010 o 18:00 Czas zakończenia: 25 lipca 2010 o 08:00 Lokalizacja: Pískovna Oplatil, Staré Ždánice u Pardubic Opis LET IT ROLL 23. - 24. 7. 2010 MAIN STAGE: pátek: Sub Focus feat. MC I.D. Matrix & Futurebound Original Sin Temper D sobota: High Contrast London Elektricity Marky feat. Stamina MC Cyantific MCs Wrec, Coppa RADIO 1 TAKE CONTROL STAGE: pátek: Marcus Intalex Calibre sobota: Spor Chris Renegade Evol Intent Gemini Vstupenky v síti Ticketportal za 555 Kč: http://www1.ticketportal.cz/podujatie_search.asp?id=126379 NEJLEVNĚJŠÍ LÍSTKY NA LET IT ROLL ZAKOUPÍTE NA WARM-UPECH! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi