teddy 6 898 Opublikowano 13 grudnia 2018 Opublikowano 13 grudnia 2018 W dniu 11.12.2018 o 08:09, krupek napisał: Kto się wybiera na Audioriver 2019? Ja już bileciki kupione z ostatniej puli w najniższej cenie. Będę jak co roku, chociaż w tej edycji wyjatkowo wzialem karnet na 2 dni. Rzadko się docieralo na ten sunday a teraz z audiopolem i luzztrami to zawsze znajdzie się miejsce żeby sie dobić jak by komuś mało było 1 Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 17 grudnia 2018 Opublikowano 17 grudnia 2018 również będę. 1 Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 23 stycznia 2019 Opublikowano 23 stycznia 2019 rok temu mnie nie było na audio, w tym roku wielkiego ciśnienia nie mam, wole skoczyć na instytut, revive w marcu i jakieś mniejsze imprezy, może ze znajomymi na Litwę, byli rok temu na małym festiwalu nad jeziorem i mówią, że było pięknie. a 9 lutego kierunek smolna, średnio lubię ten klub ale gra kas:st i hector oaks :)))) Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 24 stycznia 2019 Opublikowano 24 stycznia 2019 Mnie znajoma namawiała na Smolną na początek lutego, więc pewnie na ten event, ale za dużo teraz na głowie i w sumie, nie chce mi się do Warszawy śmigać. Jak bawić się w wyjazd to już bym wolał do Poznania na Kalkbrennera na początku lutego. Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 24 stycznia 2019 Opublikowano 24 stycznia 2019 Smolna daje do pieca rowno. Idealnie trafia w moje gusta. Lazilbym tam praktycznie co weekend gdyby nie troska o swoje zdrowie Wk.urwia mnie tylko to ze nie mozna kupowac biletow online tylko na bramce dopiero Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 24 stycznia 2019 Opublikowano 24 stycznia 2019 byłem na smolnej jakoś dwa tygodnie temu, weszliśmy do środka koło drugiej, zero kolejki, wzięliśmy po wodzie i idziemy na dół, grali dobrze ale towarzystwo na parkiecie pomyliło ulicę i zamiast na mazowiecka trafili na smolną. dramat, darcie mordy, gwizdy, dziwne tańce, poszliśmy do dżungli posiedzieć i na szczęście te całe nayebane towarzystwo wyszło i można było kulturalnie potupać do rana a w weekend polecam WIDMO Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 31 stycznia 2019 Opublikowano 31 stycznia 2019 Enrico Sangiuliano na Audioriver Pytanie odnośnie noclegu na Audioriver. Macie jakieś sprawdzone w normalnej cenie? Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 24 marca 2019 Opublikowano 24 marca 2019 kur.wa pany, PAN Tommy Four Seven ostatniej nocy mną pozamiatał, piękny set, piękna impreza, balet do 9 rano, po wszystkim joint na patio na słoneczku. kto nie był na revive ten parówa, teraz żałuje, że na after się nie wybrałem 1 Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 25 marca 2019 Opublikowano 25 marca 2019 Na pessimist nie byłem, leżałem w tym czasie na kanapie, a na oake jakieś 30 minut tylko ale strasznie się męczyłem jego graniem więc zeszliśmy na dół. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 16 kwietnia 2019 Opublikowano 16 kwietnia 2019 szkoda, oake'iego slyszalem u siebie i zagral calkie dobrze, nieco polamanie, a pessimist ma kozackie numery i w sumie posluchalbym. szkoda ze ten revive byl w ten sam dzien co impreza na ktorej bylem. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 18 maja 2019 Opublikowano 18 maja 2019 W stolicy całkiem nowa lokalizacja, „999” na placu Dąbrowskiego, bylem polecam, świetne nagłośnienie, fajna miejscówka ale chvje skończyli grać o 6 Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 2 czerwca 2019 Opublikowano 2 czerwca 2019 imprezy powinny sie konczyc wczesniej i zaczynac wczesniej. w ogole to chyba glownie w polsce w tym zakatku swiata imprezy sie tak pozno odpalaja. o tej 5 czy 7 nawet nie ma za bardzo gdzie zjesc, wracasz na baze i spisz do 16, pol dnia w dupe, a tak bys sobie wrocil po skonczonej imprezie o 4 i wstal o tej 10-11. anyway co tam graja? Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 7 czerwca 2019 Opublikowano 7 czerwca 2019 głównie techno, mieli kilka fajnych bookingów ale myślę, że znalazło by się coś dla ciebie, grają czasem dnb w tbilisi też imprezy startują późno o 23/24 ale potrafią trwać do 15 ogólnie życie nocne w tym mieście jest wyjątkowe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi