Opublikowano 13 grudnia 20186 l W dniu 11.12.2018 o 08:09, krupek napisał: Kto się wybiera na Audioriver 2019? Ja już bileciki kupione z ostatniej puli w najniższej cenie. Będę jak co roku, chociaż w tej edycji wyjatkowo wzialem karnet na 2 dni. Rzadko się docieralo na ten sunday a teraz z audiopolem i luzztrami to zawsze znajdzie się miejsce żeby sie dobić jak by komuś mało było
Opublikowano 23 stycznia 20196 l rok temu mnie nie było na audio, w tym roku wielkiego ciśnienia nie mam, wole skoczyć na instytut, revive w marcu i jakieś mniejsze imprezy, może ze znajomymi na Litwę, byli rok temu na małym festiwalu nad jeziorem i mówią, że było pięknie. a 9 lutego kierunek smolna, średnio lubię ten klub ale gra kas:st i hector oaks :))))
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Mnie znajoma namawiała na Smolną na początek lutego, więc pewnie na ten event, ale za dużo teraz na głowie i w sumie, nie chce mi się do Warszawy śmigać. Jak bawić się w wyjazd to już bym wolał do Poznania na Kalkbrennera na początku lutego.
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Smolna daje do pieca rowno. Idealnie trafia w moje gusta. Lazilbym tam praktycznie co weekend gdyby nie troska o swoje zdrowie Wk.urwia mnie tylko to ze nie mozna kupowac biletow online tylko na bramce dopiero
Opublikowano 24 stycznia 20196 l byłem na smolnej jakoś dwa tygodnie temu, weszliśmy do środka koło drugiej, zero kolejki, wzięliśmy po wodzie i idziemy na dół, grali dobrze ale towarzystwo na parkiecie pomyliło ulicę i zamiast na mazowiecka trafili na smolną. dramat, darcie mordy, gwizdy, dziwne tańce, poszliśmy do dżungli posiedzieć i na szczęście te całe nayebane towarzystwo wyszło i można było kulturalnie potupać do rana a w weekend polecam WIDMO
Opublikowano 31 stycznia 20196 l Enrico Sangiuliano na Audioriver Pytanie odnośnie noclegu na Audioriver. Macie jakieś sprawdzone w normalnej cenie?
Opublikowano 24 marca 20196 l kur.wa pany, PAN Tommy Four Seven ostatniej nocy mną pozamiatał, piękny set, piękna impreza, balet do 9 rano, po wszystkim joint na patio na słoneczku. kto nie był na revive ten parówa, teraz żałuje, że na after się nie wybrałem
Opublikowano 25 marca 20196 l Na pessimist nie byłem, leżałem w tym czasie na kanapie, a na oake jakieś 30 minut tylko ale strasznie się męczyłem jego graniem więc zeszliśmy na dół.
Opublikowano 16 kwietnia 20195 l szkoda, oake'iego slyszalem u siebie i zagral calkie dobrze, nieco polamanie, a pessimist ma kozackie numery i w sumie posluchalbym. szkoda ze ten revive byl w ten sam dzien co impreza na ktorej bylem.
Opublikowano 18 maja 20195 l W stolicy całkiem nowa lokalizacja, „999” na placu Dąbrowskiego, bylem polecam, świetne nagłośnienie, fajna miejscówka ale chvje skończyli grać o 6
Opublikowano 2 czerwca 20195 l imprezy powinny sie konczyc wczesniej i zaczynac wczesniej. w ogole to chyba glownie w polsce w tym zakatku swiata imprezy sie tak pozno odpalaja. o tej 5 czy 7 nawet nie ma za bardzo gdzie zjesc, wracasz na baze i spisz do 16, pol dnia w dupe, a tak bys sobie wrocil po skonczonej imprezie o 4 i wstal o tej 10-11. anyway co tam graja?
Opublikowano 7 czerwca 20195 l głównie techno, mieli kilka fajnych bookingów ale myślę, że znalazło by się coś dla ciebie, grają czasem dnb w tbilisi też imprezy startują późno o 23/24 ale potrafią trwać do 15 ogólnie życie nocne w tym mieście jest wyjątkowe.