Kriseh 26 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 Spuszczasz się tak po każdej imprezie. Wiksiarzu. Zdziwilbys sie. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 i tak wyruchasz jakas 14 latke z kosem Słownictwo poprawcie laski, bo batem posmagam. Średnia wieku forumowiczów to pewnie koło 14-16 dlatego łacinka i pochodne nie przechodzą cenzury. No i nie propagujmy pedofilii A niech się podnieca imprezą. Dobrze się bawił, jego broszka IMO przy wiksie to tylko agresora mam więc jeśli już to iść na taką imprezę by plastiki krzesłem okładać Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 Nie no, okiej. Ale śmieszy mnie jak po każdej krychowej imprezie widzę spuszczanie się nad nią i wogle najlepszy event w życiu. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 Pewnie mało w życiu ma wrażeń hehe Ostatnio miałem malutką wymianę zdań z wiksiarzem (z wyglądu też) i jak wyjechał argumentem, że Roni Size to dno to myślałem by go wykastrować, bo jak taki "znawca" ma płodzić dzieci to ja jestem za eutanazją i selekcją narodzin Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 Nie no, okiej. Ale śmieszy mnie jak po każdej krychowej imprezie widzę spuszczanie się nad nią i wogle najlepszy event w życiu. A co to moja wina, ze sa coraz lepsze eventy na ktorych sie bawie coraz lepiej? Zazdrosc Cie zzera czy co? Sa ludzie, ktorzy sie zaje.biscie bawia przy trensach i to kochaja, jak tego nie rozumiesz, czy nie chcesz rozumiec to Twoja sprawa, zwisa mi to i dalej bede sie podniecal kazdym nastepnym eventem ;] A wrazen w zyciu mam az nadto, szczegolnie w ostatnim czasie, szkoda tylko, ze tych malo pozytywnych. Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 Dobra, Krysiek, nie unoś się tak xD Tak, kurde, zazdrość mnie zżera. Od wiksy uszy więdną ;* Cytuj
Gość Kalinho Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 Pewnie mało w życiu ma wrażeń hehe Ostatnio miałem malutką wymianę zdań z wiksiarzem (z wyglądu też) i jak wyjechał argumentem, że Roni Size to dno to myślałem by go wykastrować, bo jak taki "znawca" ma płodzić dzieci to ja jestem za eutanazją i selekcją narodzin mi w sumie tez nie lezy ten Roni ;) Cytuj
koso 114 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 Dobra, Krysiek, nie unoś się tak xDTak, kurde, zazdrość mnie zżera. Od wiksy uszy więdną ;* http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36000,4894689.html Twoja stara!!!!!!!!!!11111111111111 Mój ulubiony fragment: "Niestety, słuchacz muzyki tech-transowej mógł odnieść wrażenie, że każdy utwór brzmiał podobnie do poprzedniego". Na forach już petycje tworzą, kobita pewnie na ulicę przez miesiąc nie wyjdzie. Jest jednak "subtelna" różnica między trancem a wiksą rodem z Manieczek czy dokonaniami Kalwika i Remika A impreza rewelacyjna, poszalał zwłaszcza Richard Durand na samym końcu - trudno było nie wykrzesać z siebie resztek z sił o tej 6 rano. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 "Większość przybyłych była jednak niezłomna - ubogi pakiet walorów muzycznych nie zakłócał im dobrej zabawy. Publiczność najwyraźniej nie miała zbyt wygórowanych muzycznych preferencji albo po prostu zadowalała się innymi atrakcjami. Pewną rekompensatą dla bardziej wymagających imprezowiczów mogły być kolorowe lasery, które w olbrzymiej ilości rozświetlały przestrzeń Areny - malowały ściany przeróżnymi barwami." Ale bieda Zapewne bilety nasączone były lsd i dlatego laserki podziałały. Wg. zasdy kiepska muza wrzuć tabletę. Przecież tak naprawdę mało ludzi chodzi tam dla muzyki, najczęściej chodzi o narkotyczny trans. Wiadomo wszystko jest dla ludzi PS. Ulubiona zabawa? Swego czasu poranne wyczekiwanie pod lokalem "Lokomotywa: w Szczecinie by ujrzeć spocone, przećpane plastikowe maski. Polecam! Cytuj
laki 0 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 Bilety na sunrise zakupione!!! Na piątek z drugiej puli na sobotę z trzeciej razem 300 pln... Czekam na pzresyłkę. Nie wierzę sam w to, że pojadę na sunrise Cytuj
kempa 0 Opublikowano 3 marca 2008 Opublikowano 3 marca 2008 ale chwalisz sie czy zalisz w tym momencie ? Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 3 marca 2008 Opublikowano 3 marca 2008 Ku.rwa kiedy te pule sa bo wiedzialem tylko o pierwszej, zadnej informacji, chaos totalny, nic nie wiadomo. Denerwujace. Edit: dobra, juz mam, bilet zamowiony na piatek ;] Lol, ja na Sunrise... Koniec swiata. Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 3 marca 2008 Opublikowano 3 marca 2008 Można się było po Tobie tego spodziewać. Wiksiarzu ;* Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 3 marca 2008 Opublikowano 3 marca 2008 Jak sie okazalo ze bedzie Armin i Zabiela to bylo to wiecej niz pewne :* Cytuj
laki 0 Opublikowano 4 marca 2008 Opublikowano 4 marca 2008 Najprawdopodonnie Deep Dish zrezygnuje, za mało chcą im zapłacić Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 8 marca 2008 Opublikowano 8 marca 2008 Znane jest ostatnie nazwisko zwiazane ze scena hardstyle'owa na Global Gathering - The Prophet Masakra bedzie w tym namiocie ;] Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 2nd Gen (info w info) idzie ktoś? Diabeu i ja planujemy Zresztą jutro można nas namierzyć w Słowianinie na koncercie i w Alter na DRUM'N'BASS'ACH ps. pijemy wódkę więc jak pijesz drinki to nawet nie podchodzi, liść gwarantowany Cytuj
Gość Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 (edytowane) Sunrise, proste równanie piguły + holenderski pop = wixa! :] @Kroolik - drinki dla frajerów, tylko czysta z cytrynową gazowaną zapoją \m/ Edytowane 20 marca 2008 przez Gość Cytuj
kempa 0 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 (edytowane) ja wstepnie planuje, (chociaz poki co obecnosci swej nie deklaruje) wbic do Szczecina na bibke w starej cynkowni 25 kwietnia. info bardziej szczególowe wrzuce zaraz do drugiego tematu. ps. pije wszystko Edytowane 20 marca 2008 przez kempa Cytuj
laki 0 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 (edytowane) piguły + holenderski pop = wixa! Pier.dole ta range xtc przy tym cwelu. Rzekłem dziękuję. KTO MI KU.RWA ZDEJMIE RANGĘ!!!!!!!!!???????????? @Kroolik - drinki dla frajerów, tylko czysta z cytrynową gazowaną zapoją \m/ hahahaaha w du,pę je,bany lizus PSYKO to typ frajera, który wpie.rdala się z buciorami w błocie do twojego domu i jeszcze mówi, że masz brzydką żonę. Chcecie go tutaj proszę bardzo, ale beze mnie. Edytowane 21 marca 2008 przez laki Cytuj
koso 114 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Ktoś jeszcze poza Krisehem i Klaudią był na Godskitchen? Przesadzili ze sceną, była większa niż sam parkiet Dubfire konkretnie przywalił z RibCage'a, ale chyba nie miał pomysła na set, bo potem stopniowo przygasał. Mam w ogóle wrażenie, że strasznie krótka była ta impreza, ale to pewnie dlatego, że weszliśmy po północy. Scena się paliła nawet, w sposób niekontrolowany! Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Ja byłem i nawet bawiłem się niedaleko Ciebie koso ;P Pod samą sceną. Ogólnie impreza na plus, przy Air for Life myślałem, że się popłacze;] Cytuj
koso 114 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Łobosz, wszyscy byście się tam na tych fruwajkach poryczeli, Kurde, trzeba było podejść, pogadalibyśmy A po awatarze wnioskuję, że na Lech Party Inspirations z Mr. Oizo będziesz, więc może wtedy będzie okazja. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 ja też byłam. trzeba było jakiś zlot zrobić i się napić ja chcę jeszcze raz set schossowa i sandera na żywo usłyszeć. :wspomina czule: xD ej, a kto jedzie na Global Gathering w Poznaniu ?! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi