Opublikowano 8 czerwca 200915 l =PiT= napisał(a): Audioriver tu bede na pewno. seba i paradox + robert manos - live :baby:
Opublikowano 8 czerwca 200915 l @ wlad - ja miałam wkleić info o audioriverze ;] ! Karnecik zamówiony. A co do wczorajszego globala - miazga ;] ! event roku jak do tej pory, nawet pomimo deszczu
Opublikowano 8 czerwca 200915 l wlad napisał(a): seba i paradox + robert manos - live :baby: tez mnie to kusi, ale do Płocka mam za daleko i chyba w ten dzień uderzę na LTJ Bukema i Conrada na Helu, też będzie ciekawie o tym też info trzeba dodać ;o
Opublikowano 9 czerwca 200915 l http://www.flickr.com/photos/foshizzle/358...in/photostream/ właśnie dlatego nie lubię emsi. żeby zje.bać taki świetny kawałek...
Opublikowano 9 czerwca 200915 l akurat Manos, czy Conrad wypie.rdal.aja z kapci, wiec stfu Maćku : ] ed. http://mp3zr.com/file/NDE5NS4xMzU4Mjg0LmZj...Let_Me_Down.mp3 <3 Edytowane 9 czerwca 200915 l przez wlad
Opublikowano 20 lipca 200915 l koloman byles na Hospitality? xD kuzwa moglismy sie jakos zgadac, bylo mega. Anyway: wybiera sie ktos na LE albo Bukema?
Opublikowano 20 lipca 200915 l a no moglismy jak sie uda to uderze na bukema i conrada w sierpniu. tylko skad cholera wziac kase...
Opublikowano 20 lipca 200915 l Mnie na Bukemie nie bedzie bo bede na weselu w tym dniu ;/ a mam rzut beretem ;[
Opublikowano 30 lipca 200915 l Napiszę tylko: Joachim Garraud niesamowity dj jak dla mnie najlepszy z calej trzy dniowej imprezy grał w amfiteatrze, który wyglądał za(pipi)iście, nawet lepiej od parkingu. Ogólnie tragicznie nie było Nawet deszcze mi nie przeszkadzał A burza była i w piątek w nocy i w sobotę. Marco V się spóźnił, FC także podobno przez burzę... Scena mniejsza niz rok temu. Warci uwagi w piątek: Rank1 Sander van Doorn Funkerman reszty nie pamietam troche zapilem.... Warci uwagi w sobotę: Marcus Schossow Marco V Ferry Corsten Eddie Halliwell John OCallaghan Francesco Diaz zobaczcie jak gral: - I JAK PADAŁO!!!! PIĘKNIE PODKRĘCAŁ!!! Edytowane 30 lipca 200915 l przez laki
Opublikowano 13 sierpnia 200915 l AUDIORIVER zgodnie z oczekiwaniami event roku i jeden z najlepszych festiwali na jakich bylem w zyciu... seba i manos o wschodzie slonca, a pozniej rozk.urwiajacy live act paradoxa, ktory przedluzyl sie o ponad pol godziny i wolami nie szlo sciagnac go zesceny, to cos czego nie zapomne do konca zycia... podobnie jak odlotu, ktory zaliczylem na koncercie telefon tel aviv (nie biore ; ]) do tego wcale nie jako tlo cala masa wspanialej elektorniki na najwyzszym poziomie praktycznie 24h, wiec musialem zadowolic sie 2h snu na dobe ; ] wszyscy wykonawcy nie tylko nie zawiedli, ale wyrobili 200% normy swych mozliwosci... niech zaluje ten, kto nie byl.
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l Ok, za(pipi)iscie, jak cos to Cegla i koloman dzwoncie mi na 501665456, bede z kumplem i jego laska, moja nie wiadomo czy pojedzie jeszcze. PS: jak cos to pewnie bede mial wejscie na backstage ;q edit2: bede z laska tez jednak ;q pewnie i tak nie zadzwonicie pussies ;v Edytowane 20 sierpnia 200915 l przez =PiT=
Opublikowano 28 grudnia 200915 l Jak ktos w Londynie jest to dobry squat sie szykuje. http://lastplug.com/events/details/36-plur-nye-celebration
Opublikowano 11 stycznia 201015 l Odnośnie ASOT'a - ploteczki głoszą, że również ma zagrać Markus Schulz ;]
Opublikowano 11 stycznia 201015 l W dniu 11.01.2010 o 16:45, Lain napisał(a): Odnośnie ASOT'a - ploteczki głoszą, że również ma zagrać Markus Schulz ;] No mam taka nadzieje W czwartek podczas ASOTA ma zostac ogloszony lineup niby. Bilety po 119zl od 14.01 godz. 20.00
Opublikowano 12 stycznia 201015 l Jeśli Schulz będzie, to trzeba sobie załatwić press'a. Generalnie miałam ostatnio taką długą przerwę w eventach - chyba się starzeje, ;p
Opublikowano 23 stycznia 201015 l imprezka na ktorej jestem jednym z gospodarzy, zapraszam!!! Calvertron nareszcie w Polsce! Po niedawnym odwołaniu Jego występu w innym Warszawskim klubie, mamy przyjmność zaprosić Calvertrona do Piątek. Ten niesamowicie twórczy artysta pochodzi ze wschodniej Anglii. Jedna z Jego ostatnich EPek "Bunggin", narobiła wiele zamieszania, nie tylko na wyspach. W 2008 produkował również w kolektywie "Twocker" wraz z Will'em Bailey'em, wspólnie stworzyli wiele znakomitych remixów i produkcji, jak "Chopper" czy "Stupid Theme". Tym bardziej cieszymy się że Calvertron wystąpi właśnie w Warszawskim 55, ponieważ jest bardzo eklektycznym artystą, a jego styl to mieszanina fidget house'u, nu rave'u, breakbeatu, electroniki oraz rapu. Kolejnym gościem zza granicy będzie ambitny artysta szerzej znany za naszą południowo-zachodnią granicą, pochodzący z Pragi dMIT.RY. Wystapią również polscy producenci Mike Wave i Sweet Cheat, oraz gospodarze imprezy Conrad-M oraz Physical Freshhh. Wizualnie nad imprezą będzie czuwał Luminator, a głównym patronem medialnym jest wszystkim dobrze znany magazyn ambitnej muzyki elektronicznej Laif. Zapraszamy! Line-up: CalvertrondMIT.RYMikeWaveSweet CheatPhysical FreshhConrad-MLj:Luminator
Opublikowano 28 stycznia 201015 l Powiem tylko tyle lineup na ASOT 450 Polska jest masakra ;] kazdy kto lubi trance znajdzie tutaj coś dla siebie a więc 10 kwietnia zagrają : - Armin van Buuren - Markus Schulz - Andy Moor - Cosmic Gate - Super8 & Tab - Sied van Riel - Nitrous Oxide - Jorn van Deynhoven - Mat Zo
Opublikowano 28 stycznia 201015 l A NA GLOBAL GATHERING 2010 w Poznaniu ma zawitać Carl Cox - <33333333333 -------------------------- Już 5 czerwca, po 3 latach nieobecności, Paul van Dyk zaprezentuje swoje umiejętności na Torza Poznań podczas 3 edycji festiwalu Global Gathering Polska! Będzie to jedyny występ Paula w tym roku w Polsce. Edytowane 2 lutego 201015 l przez Lain
Opublikowano 25 marca 201015 l W dniu 28.01.2010 o 21:12, bartiz napisał(a): Powiem tylko tyle lineup na ASOT 450 Polska jest masakra ;] kazdy kto lubi trance znajdzie tutaj coś dla siebie a więc 10 kwietnia zagrają : - Armin van Buuren - Markus Schulz - Andy Moor - Cosmic Gate - Super8 & Tab - Sied van Riel - Nitrous Oxide - Jorn van Deynhoven - Mat Zo Wiadomo Armin, Markus, Cosmic Gate, ale ja bardzo bardzo czekam na seta Jorna. Cudowne kawalki/remiksy ma!
Opublikowano 3 czerwca 201014 l jedzie ktoś na therapy? jeszcze tylko 1,5 tygodnia, nie mogę się doczekać!
Opublikowano 3 czerwca 201014 l W dniu 3.06.2010 o 09:45, koloman napisał(a): jedzie ktoś na therapy? jeszcze tylko 1,5 tygodnia, nie mogę się doczekać! Sesja coraz bliżej i w kieszeni pusto. Rozważam wyjazd tu: Rodzaj: Impreza - Noc chaosu Czas rozpoczęcia: 23 lipca 2010 o 18:00 Czas zakończenia: 25 lipca 2010 o 08:00 Lokalizacja: Pískovna Oplatil, Staré Ždánice u Pardubic Opis LET IT ROLL 23. - 24. 7. 2010 MAIN STAGE: pátek: Sub Focus feat. MC I.D. Matrix & Futurebound Original Sin Temper D sobota: High Contrast London Elektricity Marky feat. Stamina MC Cyantific MCs Wrec, Coppa RADIO 1 TAKE CONTROL STAGE: pátek: Marcus Intalex Calibre sobota: Spor Chris Renegade Evol Intent Gemini Vstupenky v síti Ticketportal za 555 Kč: http://www1.ticketportal.cz/podujatie_search.asp?id=126379 NEJLEVNĚJŠÍ LÍSTKY NA LET IT ROLL ZAKOUPÍTE NA WARM-UPECH!