Skocz do zawartości

Call of Duty: World at War

LucasFGW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może nie będę tak brutalny ale faktycznie brakuje szczypty magii w tej produkcji, którą ma COD4. Gdyby nie multiplayer, który nota bene jest kopią poprzednika, byłaby bieda.

Dark Alex z tymi teksturami to przesadziłeś!

• Odpowiedzi 299
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zeratul, trochę za bardzo jedziesz po tej grze. Fakt faktem, grenade spamming na Veteranie, jest trochę przekręcony, ale w końcu to najtrudniejszy tryb. Gram w tą grę i muszę napisać, że gra jest bardzo dobra. Wszyscy porównują do wielkiego "Modern Warfare", ale imho to bez sensu, bo to inna gra. Tamta gra była wybitna.

Opublikowano

nie rozumiem co w 4 bylo takiego wybitnego czego WaW nie ma?

W WaW tekstury sa identyczne jak w 4 (mundury i skora postaci lepiej w WaW wypadaja)

Wlacz sobie 4 na veteranie i powiedz czy jest inaczej Zeratul :) Jest tak samo tylko ze mniej sie wychylac mozna.

jedyne co wypada gorzej to animacje postaci, jakies takie koslawe sa

Opublikowano

przelazlem 4 na veteranie i skrypty tez bily po oczach w koncu to CoD, nie Halo... ale Treyarch ma tendencje to sztucznego podwyzszania poziomu trudnosci na zasadzie, a niech chlopak ginie randomowo bez powodu i sie wkoriwa, my sie wytlumaczymy ze tak wyglada wojna. I owszem moze jade po grze, ale nie trawie Treyarch.

Opublikowano

KMAĆ! Jak radzić sobie z psami? jest jakiś sposób? od czasu do czasu jakiegoś dziabnę wywalając pół magazynka, ale ogólnie to nie daję sobie z nimi rady... any help?

co do dyskusji - w COD4 był IMO lepszy feeling - np. bieganie (wciśnięty L3) - odgłos prawdziwego madafaki ze sprzętem, a tutaj jakoś to tak koślawo...

ale mapki rewelacja - Ground War rulez. a czołgi mogli sobie zupełnie podarować...wstyd!

Opublikowano

Moze mi ktos powiedziec, jak przejsc(na Veteranie of koz) poczatek popjerdolonej i doprowadzajacej do korwicy misji "Blowtorch and Corkscrew" to ta misja, co japonce wyskakuja jak robin hoody spod ziemii. Siedzialem nad samym poczatkiem z 2h i za ch..ja nie moge sie posunac i centymetr do przodu. Deszcz granatow, zbedni towarzysze, morze otaczajacych mnie zoltkow, i blokujaca widocznosc trawa...

Opublikowano

ja mam pytaneczko. kupilem sobie dzisiaj cod'a i co? i nerwy mnie biora. zaczalem od singla, przesmigalem pierwszy level... i przy loadingu drugiego wywala mnie tam z tej animacji jaks ie pojawiaja jakies statki, do menu glownego i psze blad: out of memory. nie wiem o co chodzi. 2 razy sie tak zdarzylo bo nie mam save'a z konca pierwszej misji i musze ja przechodzic raz jeszce. nie wiem o co kaman. miejsca na dysiu mam 1gb, zeby nie bylo. :/

Opublikowano
ja mam pytaneczko. kupilem sobie dzisiaj cod'a i co? i nerwy mnie biora. zaczalem od singla, przesmigalem pierwszy level... i przy loadingu drugiego wywala mnie tam z tej animacji jaks ie pojawiaja jakies statki, do menu glownego i psze blad: out of memory. nie wiem o co chodzi. 2 razy sie tak zdarzylo bo nie mam save'a z konca pierwszej misji i musze ja przechodzic raz jeszce. nie wiem o co kaman. miejsca na dysiu mam 1gb, zeby nie bylo. :/

1GB to zaaaa mało.

Zrób sobie przynajmniej 3-4 GB wolneo miejsca na HDD

Opublikowano (edytowane)

Może mi ktos powiedziec jaka jest roznica miedzy wersja niemiecka a angielska??i czy da rade coop i online grac z innymi osobami ktore posiadaja angielska wersje . :huh:

Edytowane przez Flowed
Opublikowano

peacemaker, co zrobiles ze Ci dziala ten CoD? ja odinstalowalem patcha zainstalowalem ponownie i dalej to samo... zalamalem sie bo plytka pozyczona i jak nie dziala to bedzie na mnie.. mam wolnego 4 gb wiec to nie problem jak jest napisane z pamiecia..

Opublikowano (edytowane)
peacemaker, co zrobiles ze Ci dziala ten CoD? ja odinstalowalem patcha zainstalowalem ponownie i dalej to samo... zalamalem sie bo plytka pozyczona i jak nie dziala to bedzie na mnie.. mam wolnego 4 gb wiec to nie problem jak jest napisane z pamiecia..

a to samo masz? :/

ja miejsca narobilem z 10gb :D ale testowalem. zdecydowanie to wina patcha. wywal z game data cod:waw 1.2 taki pliczek jest tam. i zacznij ciskac od poczatku. albo wybierz druga misje, bo jednak sie zapisalo, ze przelazlem.

jak odpalasz giere on chce targac pacza, wiec dajesz 'kolko' zeby go nie sciagal i normalnie sie wczytuje, ale wywala Cie z PSN, wiec pacz to mus, zeby grac online. poki co mecze singla, wiec mi nie potrzebny pacz. pozatym jak miales jakies save'y to one nie sa kompatybilne w dol, bo komunikat, ze inne skrypty maja wyskakuje. dla pewnosci mozesz wywalic tez sejwy, ale jak mowie > testowalem z paczem i bez. z paczem sie wykrzacza, bez pacza dziala normalnie :)

wywal; patcha CAŁKOWICIE! teraz doczytalem, ze go zainstalowales drugi raz ;)

Edytowane przez Peacemaker
Opublikowano

o zadziałało :) przejde singla potem jak cos to online :P tylko nie wiedzialem jak ten komunikat obejsc o nowym patchu, bo tam tylko mozna ok wybrac.. a to wystarczylo kolko nacisnac. :) no nic dzieki wielkie i milej gry :) moze sie online kiedys spotkamy :D a co do gry to mnie sie jak nabardziej podoba. powrot do II wojny swiatowej, na poczatku bylem strasznie w(pipi)***y teraz zadowolony. i te japonce, ach.

Opublikowano
o zadziałało :) przejde singla potem jak cos to online :P tylko nie wiedzialem jak ten komunikat obejsc o nowym patchu, bo tam tylko mozna ok wybrac.. a to wystarczylo kolko nacisnac. :) no nic dzieki wielkie i milej gry :) moze sie online kiedys spotkamy :D a co do gry to mnie sie jak nabardziej podoba. powrot do II wojny swiatowej, na poczatku bylem strasznie w(pipi)***y teraz zadowolony. i te japonce, ach.

no problemo zią

beznadziejna sprawa tak ogolnie :/ oczywscie na forum treyarch'u cisza...

Opublikowano

Po prostu wspaniały patch mam ten sam błąd podczas wczytywania 2 levelu, miejsca na dysku mam dużo bo jakieś 120GB. Czyli co jak chce grać online i przechodzić singla to raczej nie pogram na razie?

Opublikowano
Po prostu wspaniały patch mam ten sam błąd podczas wczytywania 2 levelu, miejsca na dysku mam dużo bo jakieś 120GB. Czyli co jak chce grać online i przechodzić singla to raczej nie pogram na razie?

przejdz 2lvl bez patcha, spaczuj jak juz go skonczysz, odpal singla i zamianiast wznow gre daj "wybierz misje" i jazda od trzeciej :D u mnie zadzialalo. miącham teraz i online i w singlu

Opublikowano (edytowane)

Na ps3 działa tak płynnie jak na tym filmiku : ?

http://pl.youtube.com/watch?v=h98mI9ikk8U&...re=channel_page

Jest to gameplay z xboxa 360 a teraz często się zdarza że gry działają na nim płynniej :(

--------------------

89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do podpisu.

GTA 3 100%, GTA VC 100%, GTA SA 100%, GTA LCS 100%, GTA VCS 100%, GTA 4 - Gram.

+++ na Pchlim Targu.

Edytowane przez terror
Opublikowano

Na veteranie wrogowie zamiast używać broni rzucają tylko granaty, fajna sprawa w ciągu 1 sekundy w kół mnie są 4 granaty i nie ma szans na ucieczkę tak się podnosi stopień trudności w grach.

Opublikowano

Tak poziom trudności w tej grze to śmiech na sali. Wprawdzie przechodzę ją na X360, ale to tu niewiele zmienia. Gram na hardzie i też są akcje całkowicie debilne i człowiek ma ochotę tylko rzucać mięsem - wchodzisz do japońskiego bunkra, rzucisz granat dymny, rozwalisz kilku, ale to nic nie da, bo już koło ciebie leży kilka granatów a z oddali panowie do ciebie naparzają. W dodatku bieganie w tej grze jest zwalone masakrycznie - musisz wciskać gałkę, co jest po prostu idiotyczne i mocno komplikuje zabawę, a do tyłu też specjalnie biec się nie da. Jak dla mnie przegięcie, gdy niektóre checkpointy trzeba powtarzać nawet z 20x.