Matt90 0 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Na amerykańskim PS Store jest dostępne demo. Ściągnąłem, pograłem i trochę się zawiodłem grafiką. Tekstury są jakieś rozpiskelowane, a cały obraz jakiś nieostry i jakby rozmazany. Czy w pełnej wersji grafika wygląda podobnie, czy może to jakieś stare demo? Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Nie wiem co Wy chcecie od grafiki w tej grze. Fakt - nie jest to może poziom KZ2, ale w nie których miejscach potrafi zerwać beret (np. Stalingrad i misja ze snajperką). No i gra chodzi super płynnie. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Na amerykańskim PS Store jest dostępne demo. Ściągnąłem, pograłem i trochę się zawiodłem grafiką. Tekstury są jakieś rozpiskelowane, a cały obraz jakiś nieostry i jakby rozmazany. Czy w pełnej wersji grafika wygląda podobnie, czy może to jakieś stare demo? Też sprawdziłem to demko. Ta gra jest strasznie brzydka, animacja niemal z poprzedniej generacji. Ogólnie jeżeli chodzi o kwestie techniczne, KZ2 odstawia CoD: WaW o kilka okrążeń. Jeżeli MW2 śmiga na tym samym silniku, to nie ma szans aby prezentował sie tak jak KZ2. Cytuj
PitchBlack 1 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Tak mi sie spodobała że przeszedłem w dwa krótkie wieczory na najtrudniejszym poziomie, jak do tej pory 2 po Uncharted gra na ps3 ktorą przeszedlbym jeszcze sto razy w przeciwienstwie do KZ2 gdzie przechodziłem go 3 razy z przymusu. Kończąc codwaw czułem szczescie i ciarki, a killzona... ulgę że już sie skonczył i nie zawsze grafika gra pierwsze skrzypce i ciekawi mnie co was tak jara w grafice kz2... Cytuj
bamas 1 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 orientuje sie ktos czy sa plany wydania world at war w jakiejs platinum extended mega version? tzn. z wszystkimi dodatkami? Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 W grafice nic,tylko w wygladzie wrogów i rozgrywce. Cytuj
Vamp 0 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Opublikowano 2 sierpnia 2009 (edytowane) Wlasnie ukonczylem tryb single i musze przyznac ze gra zajefajna juz dawno mnie tak nie wciagnelo najlepsza czesc serii jaka do tej pory wyszla oczywiscie Medal of Honor z psx nic nieprzebije i licze po cichu ze moze kiedys zrobia remake. Ocena 9/10 czysty miod Edytowane 2 sierpnia 2009 przez Vamp Cytuj
goggy 0 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Panowie COD:WAW to może nie jest graficzny kiler jak KZ2 ale swój miód ma, zwłaszcza tryb kooperacji jest bardzo fajny. Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Co wnosi najnowszy update , orientuje się ktoś ? Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Trzeci zestaw map już w czwartek, cena $9.99 http://www.ps3site.pl/nowe-mapy-dla-world-...czwartek/19998/ Cytuj
Sheepman. 0 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Chciałbym zapytać które DLC najbardziej warto zakupić? Szczególnie chodzi mi o Nazi Zombie. Która mapka jest ciekawsza? Cytuj
Guti 2 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Na razie najlepiej kupić map pack 2. W drugim packu ta mapka jest naprawdę fajna. Ale lepiej poczekać do 6 sierpnia, wyjdzie trzeci map pack i się zobaczy czy też będzie fajny. Cytuj
winner 183 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 2'gi jest o wiele bardziej hardcore'owy od wcześniejszych, chociaż w Zombie Verruckt'a zagrywałem się dłuzej (to pewnie przez to, że wyszedł wcześniej, ale na prawdę był fajny i wprowadził więcej odświeżenia niż 3 epizod). Najlepiej kup na spółkę wszystkie 3 . Cytuj
bamas 1 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 cod 5 skonczylem na x360, teraz sobie sprawilem wersjie ps3 coby pograc online, szczegolnie w nazi zombies. w zwiazku z tym mam pytanko. gra ktokolwiek jeszcze na 1 planszy nazi zombies? przymierzam sie do ktoregos map packa ale chcialem wczesniej pograc online na mapie ktora w miare znam. mam tylko "oczekiwanie na jeszcze 1 gracza..." i czekam. moze cos zle ustawilem? ewentualnie jesli ktos mialby ochote na partyjke w nazi zombies to jestem chetny na ustawke Cytuj
Sheepman. 0 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 (edytowane) No i zassał już ktoś Map Pack 3? Jak się prezentuje mapka do Nazi Zombie i reszta? Edytowane 10 sierpnia 2009 przez Sheepman. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 właśnie skończyłem na "Veteranie" Prawdziwy Hard Core Ever a ile nerwów!!! hee Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Nowe mapy są bardzo fajne, jest tam i miejsce na kamperkę i na otwarte pojedynki na ulicach. Rafineria trochę mniejsza od pozostałych ale także prezentuje wysoki poziom. W każdym razie- zdecydowanie warto kupić ten najnowszy dodatek. Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 Orientuje się ktoś, czy przewidywany jest map pack 4 ? bo nie wiem,czy grę trzymać jeszcze (a czekam na nowy tryb Zombie). Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 gra ktoś w to jeszcze ? jak sprawa wyglada w multi? Cytuj
winner 183 Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 Tak, gram na multi i na zombie. Jest dobrze, w większości trybów nie brakuje osób (na map packach jest mało ludzi, ale na TDM zazwyczaj jest pełny serwer, w weekendy więcej). Średnio ok 25tys. osób online. Cytuj
winner 183 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Podbijam bo może ktoś z rodaków chciałby powyrzynać hordy zombiaków na mapkach z dodatków? Ja chętnie pograłbym z kimś posiadającym HS (tak dla lepszej komunikacji bo w zombie to podstawa). Gdyby co to wysyłać zaproszenia na PSN. Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Rowniez czesto gram w WaW albo MW1. Chetnie dolacze do znajomych polakow. Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 Proszę o przerzucenie do forum o codach, bo ostatnio tez szukalem tego tematu i nie znalazłem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi