Opublikowano 10 listopada 200915 l Poza pierwszymi 5 lvl http://www.borderlandsthegame.com/skilltree/roland/#01000000000000000000000 Edytowane 10 listopada 200915 l przez Scorp1on
Opublikowano 17 listopada 200915 l Kiszka, wychodzi na to że zabraknie trzech punktów, żeby mieć wszystkie zdolności choćby na 1. poziomie. Fajną bronią jest SMG z modem Double Anarchy. Jak jeszcze ma do tego dobrą szybkostrzelność i duży magazynek, to można przeciwników zasypać ołowiem.
Opublikowano 21 listopada 200915 l Tez dopadłem gierkę i jest w pytke.Ale jak juz tu wyczytałem 50 lv max to mało,choć w sumie mam postac na 32 bodajże lv a nie wiem jak daleko do końca.takie Diablo w klimacie Fallouta w formie fps mi to pasi :]
Opublikowano 21 listopada 200915 l 32 lvl to już nie daleko do końca, ja skończyłem na 36 bez grindowania
Opublikowano 21 listopada 200915 l Gra odniosla sukces mimo ze pojawila sie w okresie kilka tygodni przez MW2 - prawdopodobnie mozna liczyc na dwojkeczke <woohoo>
Opublikowano 24 listopada 200915 l Masakra. Ile czasu minęło od premiery? Polecam artykuł "Granie dla bogaczy" w nowym numerze Extrima.
Opublikowano 24 listopada 200915 l Oni juz przed premiera ze 2 miesiace wczesniej zapowiadali DLC ktorego jeszcze nie bylo. Mozna powiedziec ze to dzisiejszy standard... :C
Opublikowano 24 listopada 200915 l Masakra. Ile czasu minęło od premiery? Polecam artykuł "Granie dla bogaczy" w nowym numerze Extrima. miesiac... gra na 20h... skonczylem i jedyne co mnie wstrzymywalo ze sprzedaza gry to zapowiedziany DLC. IMO uderzaja z nim w idealnym czasie.
Opublikowano 25 listopada 200915 l Nie wiem bo okazalo sie, ze z moim 37lvl nie mam co zdzialac tam wiec musialem levelowac postac do 40 robiac misje w 2 playthrough. Pogralem moze 20min dodatek i... nowe lokacje zupelnie inne graficznie, poki co 3 typy przeciwnikow. Wstepnie wyglada na to, ze jest pare misji do zrobienia i ze zakup udany. Plik zajmuje ponad 1Gb.
Opublikowano 26 listopada 200915 l No tak, gra zajmuje 3,3 GB na DVD-DL, dodatek zapowiedziany przed premierą. Ja pier... takie standardy.
Opublikowano 26 listopada 200915 l narzekacie jak gdyby ten dodatek np wyszedł dosłownie przed premierą (a był tylko zapowiedziany), do tej gry DLC to naprawde rzecz godna odnotowania i sprawdzenia. Jest tryliard innych DLC których twórcy mogli sobie równie dobrze wsadzić w (_)_).
Opublikowano 26 listopada 200915 l szymen - nawet kompilacje gier Arcade tez waza te 6-7gb. Nie pytaj skad wiem Czekolada - miesiac gry i odrazu DLC to troche zle, ja poczekam na wersje GOTY i sobie wezme bo widac ze nie wykorzystali calego limitu na osiagniecia. "Instalka" 3,3gb, DLC1=1gb to daje nam 4,3, prawie polowe plyty... Ewidente ciecie gry
Opublikowano 26 listopada 200915 l Nie wiem ja jestem po prostu szczęśliwy z powodu DLC, bo gra NIE starcza na tyle co Fallout 3 (powiedzmy ...) i ... co tam mam jeszcze do roboty na Pandorze ?? Przejdę parokrotnie playtrought wyleweluje każdą klase (a jak robie to jeszcze z qmplem na splicie to pójdzie podwójnie szybciej, ale grywalność również rośnie ) i finito. A że gra jest COOL i chce więcej to wiadomo że chce być też potencjalnym nabywcą . Edytowane 26 listopada 200915 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 26 listopada 200915 l Scorp1on - specjalnie dla Ciebie bym sparawdził ile zajmuje po wypaleniu, ale mi sie aktualnie nie chce:P Jakos mi się wierzyc nie chce, żeby to ważylo 3,3 gb tylko.
Opublikowano 26 listopada 200915 l Nie wiem ja jestem po prostu szczęśliwy z powodu DLC, bo gra NIE starcza na tyle co Fallout 3 (powiedzmy ...) i ... co tam mam jeszcze do roboty na Pandorze ?? Przejdę parokrotnie playtrought wyleweluje każdą klase (a jak robie to jeszcze z qmplem na splicie to pójdzie podwójnie szybciej, ale grywalność również rośnie ) i finito. A że gra jest COOL i chce więcej to wiadomo że chce być też potencjalnym nabywcą . Jedno przejscie gry wymaga ze 30h liczac watek fabularny + wszelkie poboczne. A F3 na ile starcza (podstawka + DLC)? Z checia bym sobie pofarmil lvl postaci ale jest glupi limit do 50... Dlatego nie mialem juz ochoty szukac lepszych gunow czy ulepszac skilla z smg czy rifle wiec sie jej pozbylem :}. Zbyt nudne to byloby dla mnie. Gra jest naprawde b. dobra ale zapewnie DLC nie starcza na dlugo znajac zycie - dojdzia cie 2-3h zapewnie. http://www.cheapassgamer.com/forums/showthread.php?t=202456 tutaj masz spis ile co zajmuje po zainstalowaniu Edytowane 26 listopada 200915 l przez Scorp1on
Opublikowano 26 listopada 200915 l Wiem ile zajmuje po zainstalowaniu bo sam mam zgrane na dysk coby mi nie buczało podczas grania. Po prostu wydaje mi sie, że w tym przypadku rozmiar na płycie i rozmiar na dysku jest inny, aczkolwiek mogę się mylić. Jak bedę mieć okazje to sprawdze z tej ciekawości.
Opublikowano 28 listopada 200915 l Ktoś z was grywa na multi? Czy gra nie wydaje wam się zdeczko trudna? A przynajmniej wymagająca ciągłej uwagi? To chyba jedyna rzecz, która nie łączy Borderlands z Diablo. Tam gołą postacią można było biec b. daleko, a tu jeden krok za daleko i ma się na karku 10 agresywnych przeciwników i respawn kolejnych za plecami :]
Opublikowano 28 listopada 200915 l Cóż to shooter nie hack&slash, tu potrzeba jednak większego udziału w grze .
Opublikowano 28 listopada 200915 l Mam dwa pytania: 1. Czy w grze jest możliwość cofnięcia przydzielonych skill pointsów i rozdyspnowania ich ponownie? 2. Wyekwipowałem sobie modyfikator klasy, który dodaje mi 2 pkt. do skilla, ale nie ma róznicy, nadal wyświetla mi sie ta sama liczba (1) WTF? Jest jakaś różnica? Edytowane 28 listopada 200915 l przez szymen
Opublikowano 28 listopada 200915 l 1. Czy w grze jest możliwość cofnięcia przydzielonych skill pointsów i rozdyspnowania ich ponownie? Tak, przy tych punktach gdzie wybierałeś imię postaci i jej wygląd możesz to zrobić.
Opublikowano 28 listopada 200915 l W New-U station? Jakim cudem ja tego nie zauważyłem? Można to robić kiedy się chce i ile razy się chce? edit Tia, wsadzili takie małe okienko to nie dziwota, że znaleźć nie można:P Ee, tylko jakaś śmieszna kwota za respec, nic więcej.