Colly 0 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Spolszczenie do Final Fantasy VIII jak się okazuje jest robione na PC. Szkoda. Domyślam się, że konwersja na PSX jest niemożliwa. Owszem, spolszczenie jest robione do wersji PC, ale po jego wykonaniu nastąpi konwersja na PSX Cytuj
Miciek 0 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 Gaspo masz może "jeszcze" tą betę HM:BTN PL ??? Jak mógłbyś to wyślij Mi na PW linki ok? Byłbym bardzo wdzięczny. Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 1 lipca 2010 Opublikowano 1 lipca 2010 Ten patch do HM:BtN to był jakiś wkręt, typ nie odpisywał na wiadomości i pewnie nikt nie widział łatki na oczy. Cytuj
Miciek 0 Opublikowano 1 lipca 2010 Opublikowano 1 lipca 2010 Dzięki za info ... A szkoda Ale na YT jest jakiś trailer w polskiej wersji. Ja musiałbym się trochę podszkolić w tłumaczeniu gdyż jestem zielony w tym ;/ Cytuj
Gość szpic Opublikowano 1 lipca 2010 Opublikowano 1 lipca 2010 jak tlumaczyc gry na psx ps2 ? mam pare niemieckich wersji to bym sobie na polski przerobil Cytuj
Miciek 0 Opublikowano 1 lipca 2010 Opublikowano 1 lipca 2010 jak tlumaczyc gry na psx ps2 ? mam pare niemieckich wersji to bym sobie na polski przerobil Z grami na PS2 będzie trudno, lecz z psx'em już łatwiej. W google możesz znaleźć szereg różnych poradników na temat przerabiania (romhacking'u) gier na psx. Także na YT możesz parę takowych tutoriali wyszukać. Głównym i polecanym przez ludzi zajmującymi się tymi sprawami programem do obróbki dialogów jest SnesEdit. Również łatwo dostępny w internecie w 2 wersjach: Na DOS'a i Windows'a. Cytuj
upek10 3 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Z tego co wiem jest spolszczenie Medievil'a 2. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi