Figaro 8 221 Opublikowano 20 września 2008 Opublikowano 20 września 2008 Teraz ten cytat z gornej częsci strony wyglada jeszcze bardziej zabawnie a ta bójka to chyba jakiś żart, pełna amatorka, niech się uczą od np. Lostów (Keamy vs. Sayid A co, dźganie prawdziwym nożem poprawia reżyserkę tej sceny? OK! Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 20 września 2008 Opublikowano 20 września 2008 No raczej podkreśla to co pisałem wczesniej, ze scena nie była rezyserowana i przez to bardziej naturalna niż jakieś wywijasy karate z losta. Facet musiał sie niezle zdziwić jak ostrze sie nie schowało :] Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 20 września 2008 Opublikowano 20 września 2008 Ale widać i tak nic nie było - nie tylko przez ciemność... Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 Ale widać i tak nic nie było - nie tylko przez ciemność... skąd wiesz, widziałeś już ta scenę? gekon nie mówił o tej z pierwszego epa tylko o tej z tym wypadkiem na planie. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 No ja tylko nawiazałem do ogolnej reżserii walk i jej braku w Dexterze. Jimmy Smits to ten starszy Prado. Cytuj
exe 4 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 a czy to koniecznie musi byc prawda ? Napewno ludzie by tego chcieli wiec tak sobie to wykreują. Dla mnnie smierdzi to chwytem marketingowym Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 I już po seansie 2-giego. Dobry odcinek, trzymający poziom. Dylematy na temat imienia dziecka dają radę. No i ktoś nareszcie docenił pracę Dextera Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 no fakt, dobry i na poziomie, ale jednak z lekka nudny. niektórym to może przeszkadzać, ale ja osobiście nie mam nic przeciwko, gdy w niektórych epach akcja posuwa się tak ospale do przodu. podobno za parę epów ma dojść do jakichś wstrząsających i szokujących wydarzeń . brakuje trochę Doakes'a, żeby powkur*iał Dexa Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Popieram, dobry ep. Jednak poczatek 2 sezonu był lepszy. Juz znaczynałem sie nudzic, ale koncowka i preview kolejnych odcinkowzmieniły wszystko. Dobra akcja:] Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 spodziewalem sie ze ten koles zobaczy Dexa przy pracy ale sie rozczarowalem Cytuj
Di 839 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 spodziewalem sie ze ten koles zobaczy Dexa przy pracy ale sie rozczarowalem Wtedy najprawdopodobniej Dexter by go zabił (choć to nie jest pewne) i byśmy mieli powtórkę z drugiego sezonu. A w chwili obecnej wciąż zastanawiam się, co będzie drugim głównym wątkiem ciągnący ten sezon (pierwszy pojawia się pod koniec pierwszego odcinka, rzecz jasna ). Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 Jesli by nie zabil to by moglo byc ciekawiej niz kolejny sezon pod przykrywka Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Jakby go zabił to nie byłoby sezonu 3. Odcinek 3 pokazuje, ze ten cały Prado ma z Dexem o wiele wiecej wspolnego niz mozna było sobie mysleć. Fajna postac, "Prawdziwy przyjaciel" ;] Cytuj
Di 839 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Mi również podoba się to, jak zacieśniają się ich relacje. Co więcej, jestem ciekaw, jak rozwinie się wątek z niesłusznie skazanymi. Kto wie, może Miguel nie jest taki dobry, jak się wydawało na początku? Cytuj
Solidny (pan) 3 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 (edytowane) Scenariusz się rozkręca i to w tym kierunku, w jakim chciałem: Dexter - ojciec i "najlepsiejszy" przyjaciel Dextera. Czuję, że ten sezon też będę polecał znajomym. A to dopiero początek . Byle nie zdechło w połowie. Edytowane 14 października 2008 przez Solidny (pan) Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Prado na pewno ma jakas mroczna tajemnice. Inaczej nie ciagnelo by go tak do Dextera ("po przyjacielsku" mialem na mysli zboki ) Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Dobra była scena na kursie jogi Oo Cytuj
Di 839 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Dobra była scena na kursie jogi Oo Mi z kolei najbardziej w pamięci zapadła scena z lodówką i mlekiem Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 15 października 2008 Opublikowano 15 października 2008 a mnie 'specjalna' dedykacja dla Debry, jak się zapytała innej lasi co znaczy to 'puta la coś tam' i uzyskała odpowiedź to pięknie jej warga obwisła, a następnie sztuczny uśmieszek Cytuj
Gość ragus Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Dzisiaj przerwa od najsympatyczniejszego zabójcy w usa? Cytuj
Solidny (pan) 3 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Dzisiaj przerwa od najsympatyczniejszego zabójcy w usa? Co masz na myśli? Bo odcinek wyszedł jak zawsze jeśli o to pytasz . I jest całkiem nieźle. Kamień milowy w życiu Dexa ;p Cytuj
Gość ragus Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 (edytowane) Czyli jednak jest. Pokręciło mi się. Dzisiaj wyszedł 4 czy 5? EDIT: ok, już wiem, 4 Edytowane 21 października 2008 przez ragus Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 nowy ep podobnie jak poprzednio dobry. coś ostatnio cliffhangerów nie ma pod koniec. za tydzień powinno być bardzo ciekawie wnioskując z zapowiedzi. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Będą jeszcze dwa sezony http://www.tvguide.com/News/Renewal-News-Dexter-27446.aspx Cytuj
Gość ragus Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Chlip, aż się wzruszyłem na końcu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi