Skocz do zawartości

Dexter sezon 3

Tokar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz ten cytat z gornej częsci strony wyglada jeszcze bardziej zabawnie :P

a ta bójka to chyba jakiś żart, pełna amatorka, niech się uczą od np. Lostów (Keamy vs. Sayid

A co, dźganie prawdziwym nożem poprawia reżyserkę tej sceny? OK!

Opublikowano

No raczej podkreśla to co pisałem wczesniej, ze scena nie była rezyserowana i przez to bardziej naturalna niż jakieś wywijasy karate z losta. Facet musiał sie niezle zdziwić jak ostrze sie nie schowało :]

Gość andertejker
Opublikowano
Ale widać i tak nic nie było - nie tylko przez ciemność... ;)

skąd wiesz, widziałeś już ta scenę? gekon nie mówił o tej z pierwszego epa tylko o tej z tym wypadkiem na planie.

Opublikowano

a czy to koniecznie musi byc prawda ? Napewno ludzie by tego chcieli wiec tak sobie to wykreują. Dla mnnie smierdzi to chwytem marketingowym

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I już po seansie 2-giego.

Dobry odcinek, trzymający poziom.

Dylematy na temat imienia dziecka dają radę. No i ktoś nareszcie docenił pracę Dextera ;)

Gość andertejker
Opublikowano

no fakt, dobry i na poziomie, ale jednak z lekka nudny. niektórym to może przeszkadzać, ale ja osobiście nie mam nic przeciwko, gdy w niektórych epach akcja posuwa się tak ospale do przodu.

podobno za parę epów

ma dojść do jakichś wstrząsających i szokujących wydarzeń

.

brakuje trochę Doakes'a, żeby powkur*iał Dexa :)

Opublikowano
spodziewalem sie ze ten koles zobaczy Dexa przy pracy ale sie rozczarowalem :/

Wtedy najprawdopodobniej Dexter by go zabił (choć to nie jest pewne) i byśmy mieli powtórkę z drugiego sezonu. A w chwili obecnej wciąż zastanawiam się, co będzie drugim głównym wątkiem ciągnący ten sezon (pierwszy pojawia się pod koniec pierwszego odcinka, rzecz jasna ;) ).

Opublikowano

Jakby go zabił to nie byłoby sezonu 3. Odcinek 3 pokazuje, ze ten cały Prado ma z Dexem o wiele wiecej wspolnego niz mozna było sobie mysleć. Fajna postac, "Prawdziwy przyjaciel" ;]

Opublikowano

Mi również podoba się to, jak zacieśniają się ich relacje. Co więcej, jestem ciekaw, jak rozwinie się wątek z niesłusznie skazanymi. Kto wie, może Miguel nie jest taki dobry, jak się wydawało na początku? ;)

Opublikowano (edytowane)

Scenariusz się rozkręca i to w tym kierunku, w jakim chciałem: Dexter - ojciec i "najlepsiejszy" przyjaciel Dextera. Czuję, że ten sezon też będę polecał znajomym. A to dopiero początek :). Byle nie zdechło w połowie.

Edytowane przez Solidny (pan)
Gość andertejker
Opublikowano

a mnie 'specjalna' dedykacja dla Debry,

jak się zapytała innej lasi co znaczy to 'puta la coś tam' i uzyskała odpowiedź to pięknie jej warga obwisła, a następnie sztuczny uśmieszek :D

Opublikowano (edytowane)

Czyli jednak jest. Pokręciło mi się. Dzisiaj wyszedł 4 czy 5? :D

EDIT: ok, już wiem, 4

Edytowane przez ragus
Gość andertejker
Opublikowano

nowy ep podobnie jak poprzednio dobry. coś ostatnio cliffhangerów nie ma pod koniec.

za tydzień powinno być bardzo ciekawie wnioskując z zapowiedzi.