Ken Marinaris 374 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 I to mnie w denerwuje.Pamietam jeszce jak w pierwszym Tombie na PSXa czlowiek meczyl sie z zerwanym mostem w dolinie dinozaurow. Ile nerwow,ile przeklenstw wtedy padlo Ech,chyba zaraz siegne po stare Tomby,zeby powspominac tamte dobre czasy. Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Niech mi ktos powie czy moge za jednym przejsciem walnac platyne, bo nie wiem czy grac od razu na hardzie, czy moge pozbierac wszystko na luzie bo i tak trzeba grac kilka razy da sie, niestety Cytuj
nWo 1 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 I to mnie w denerwuje.Pamietam jeszce jak w pierwszym Tombie na PSXa czlowiek meczyl sie z zerwanym mostem w dolinie dinozaurow. Ile nerwow,ile przeklenstw wtedy padlo Ech,chyba zaraz siegne po stare Tomby,zeby powspominac tamte dobre czasy. nie wiem jeszcze jak jest w tym odnowionym Tombie na Ps2, czy tam też zachował sie stary system, czy nowy silnik wymusza inną łatwiejszą gre? tak jak tutaj. może zamiast przypominać sobie TR1 warto zagrac w Remake. ja jeszcze nie grałem. jestem już w Croft Manor szkoda ze nie ma chatki to potrenowania. a moze mi coś umknęło <_< Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 nic Ci nie umknęło. Croft manor w postaci pola treningowego w tej części nie istnieje. W TR: Anniverary jest. Wygląda naprawdę ciekawie Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 nie wiem jeszcze jak jest w tym odnowionym Tombie na Ps2, czy tam też zachował sie stary system, czy nowy silnik wymusza inną łatwiejszą gre? tak jak tutaj. może zamiast przypominać sobie TR1 warto zagrac w Remake. ja jeszcze nie grałem. jestem już w Croft Manor szkoda ze nie ma chatki to potrenowania. a moze mi coś umknęło <_< Gralem w remake'a. Chyba najlepsza czesc serii.Odmlodzona jedynka plus pare dobrych pomyslow. Zagraj,a nie pozalujesz Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 HAHA tak, w pierwszych tomb raiderach trzeba było trzymać przycisk gdy się wisiało bo jak nie to (pipi)ut ;p to były czasy ;p Cytuj
nWo 1 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 W tej planszy ze splupem gdyby trzeba bylo wykonywac te same ewolucje co w TR to posikałbym sie ze strachu. chyba mam lęk wysokości, rewelacyjny słupek. Cytuj
Coen 0 Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 HAHA tak, w pierwszych tomb raiderach trzeba było trzymać przycisk gdy się wisiało bo jak nie to (pipi)ut ;p to były czasy ;p Nie da się tego czasem aktywować w opcjach? Cytuj
Gość Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Odpalam Tom Raider'a aby sobie przejść level po kilku miesiącach, a gdy podniosłem jakiś artefakt *pyk*, trofea! Niby mi na nich nie zależy ale miło Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 A nie zdziwił cie wcześniejszy update ściągnięty przy odpaleniu gry ? Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Odpalam Tom Raider'a aby sobie przejść level po kilku miesiącach, a gdy podniosłem jakiś artefakt *pyk*, trofea! Niby mi na nich nie zależy ale miło LOL...no to nieźle doinformowany byłeś xD Cytuj
Gość Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Widzisz, jest jeszcze coś takiego jak "real life" Pozdrawiam Cytuj
Nyu 773 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Jestem w levelu z motorem. Dlaczego mechanizm z prawej (patrząc od wejścia do tej lokacji) jest nieruchomy? Nie da się go poruszyć. Ten z lewej ustawiłem i była mała scenka. Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Z motorem jest kilka lokacji ale po mechanizmie domniemam że jest to Meksyk deszczem okryty W mechanizmie którego nie możesz poruszyc brakuje ważnego elementu ^_^ Cytuj
Nyu 773 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Meksyk. Jakiego elementu? Niemożliwe. Właśnie mi kumpel napisał, że to bug i muszę od nowa grać. Mechanizm z prawej nie działa, z lewej działa. Głowy są. Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 No jeżeli głowy sa i dobrze ustawiłes mechanizm to faktycznie może być to bug, których TR nie jest w końcu pozbawiony Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Nie wiem czy już ktoś to pisał. Mimo, że nowy TR jest grą genialną można zagrać w niego jedynie raz. Zero replayability. Duża część gry opiera się na rozwiązywaniu dość skomplikowanych, czasochłonnych zagadek. Jeśli je rozwiążemy, i będziemy wiedzieć co i jak poprzestawiać, przy ponowny podejściu gra traci sens. To jakby rozwiązywanie tej samej krzyżówki ponownie. A kompletowanie pominiętych skarbów w dodatkowym trybie, gdzie nie ma żadnych przeciwników i żadnych innych przeszkód i zagadek, jest po prostu nudne i nieciekawe. No chyba, że ktoś zbiera trofea. Nie wiem czy warto jest się zanudzać dla tych trofeów. Underworld jest świetną grą ale na jeden raz. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 13 czerwca 2010 Opublikowano 13 czerwca 2010 (edytowane) Wbijam na psstore żeby zobaczyć czy i w jakiej cenie są dodatki do TR. Małe zdziwienie oprócz tapet i trailerów nic nie ma :O A pamiętam, że wyszło dosyć duże dlc z nowymi achivami itd. O co chodzi usunęli go? Czy tylko na polskim psstore go nie ma? Edytowane 13 czerwca 2010 przez SłupekPL Cytuj
Snake_Plissken 924 Opublikowano 13 czerwca 2010 Opublikowano 13 czerwca 2010 Te dodatki nie wyszły na PS3. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 13 czerwca 2010 Opublikowano 13 czerwca 2010 Wbijam na psstore żeby zobaczyć czy i w jakiej cenie są dodatki do TR. Małe zdziwienie oprócz tapet i trailerów nic nie ma :o A pamiętam, że wyszło dosyć duże dlc z nowymi achivami itd. O co chodzi usunęli go? Czy tylko na polskim psstore go nie ma? Dwa dodatki Tomb Raider: Underworld - Beneath the Ashes i Tomb Raider: Underworld - Lara's Shadow wyszły ekskluzywnie tylko na x360. 1 Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 13 czerwca 2010 Opublikowano 13 czerwca 2010 Ale BZDURA fakt faktem ten dodatek pamiętam jeszcze z Xbox-a. Ale nie miałem pojęcia, że jest on ekskluzywny. Fucking M$. Teraz jak się jest po drugiej stronie barykady, człowiek dopiero to zauważa. Jak można wykupić dodatki do gry. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 13 czerwca 2010 Opublikowano 13 czerwca 2010 Dodatki i jakies stroje tez sa tylko na Xe.Niezle sie wkurzylem swego czasu. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 29 września 2010 Opublikowano 29 września 2010 Mam pytanie czy gra jest trudna? Czy zacząć grać na medium czy śmiało walić harda? Pytam bo mi tam zawsze TR-y sprawiały trudność (TR2 i 3 wrrrrrrr) ale nie wiem czy Underworld nie poszedł z generacyjnym trendem - łatwych gier ;]. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 29 września 2010 Opublikowano 29 września 2010 Poziom trudności zbliżony do Legend i Anniversary, czyli jest znacznie łatwiej niż w starych częściach, a są jeszcze podpowiedzi, jak ktoś sobie nie radzi. 1 Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 29 września 2010 Opublikowano 29 września 2010 Czyli śmiało hard... Legendary i Anniversary były znacznie prostsze choć Anniversary nie skończyłem kompletnie mi nie podszedł to tak swoją drogą ;]. Dzięki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi