Opublikowano 29 czerwca 200915 l I to mnie w denerwuje.Pamietam jeszce jak w pierwszym Tombie na PSXa czlowiek meczyl sie z zerwanym mostem w dolinie dinozaurow. Ile nerwow,ile przeklenstw wtedy padlo Ech,chyba zaraz siegne po stare Tomby,zeby powspominac tamte dobre czasy.
Opublikowano 29 czerwca 200915 l Niech mi ktos powie czy moge za jednym przejsciem walnac platyne, bo nie wiem czy grac od razu na hardzie, czy moge pozbierac wszystko na luzie bo i tak trzeba grac kilka razy da sie, niestety
Opublikowano 29 czerwca 200915 l I to mnie w denerwuje.Pamietam jeszce jak w pierwszym Tombie na PSXa czlowiek meczyl sie z zerwanym mostem w dolinie dinozaurow. Ile nerwow,ile przeklenstw wtedy padlo Ech,chyba zaraz siegne po stare Tomby,zeby powspominac tamte dobre czasy. nie wiem jeszcze jak jest w tym odnowionym Tombie na Ps2, czy tam też zachował sie stary system, czy nowy silnik wymusza inną łatwiejszą gre? tak jak tutaj. może zamiast przypominać sobie TR1 warto zagrac w Remake. ja jeszcze nie grałem. jestem już w Croft Manor szkoda ze nie ma chatki to potrenowania. a moze mi coś umknęło <_<
Opublikowano 29 czerwca 200915 l nic Ci nie umknęło. Croft manor w postaci pola treningowego w tej części nie istnieje. W TR: Anniverary jest. Wygląda naprawdę ciekawie
Opublikowano 29 czerwca 200915 l nie wiem jeszcze jak jest w tym odnowionym Tombie na Ps2, czy tam też zachował sie stary system, czy nowy silnik wymusza inną łatwiejszą gre? tak jak tutaj. może zamiast przypominać sobie TR1 warto zagrac w Remake. ja jeszcze nie grałem. jestem już w Croft Manor szkoda ze nie ma chatki to potrenowania. a moze mi coś umknęło <_< Gralem w remake'a. Chyba najlepsza czesc serii.Odmlodzona jedynka plus pare dobrych pomyslow. Zagraj,a nie pozalujesz
Opublikowano 30 czerwca 200915 l HAHA tak, w pierwszych tomb raiderach trzeba było trzymać przycisk gdy się wisiało bo jak nie to (pipi)ut ;p to były czasy ;p
Opublikowano 7 lipca 200915 l W tej planszy ze splupem gdyby trzeba bylo wykonywac te same ewolucje co w TR to posikałbym sie ze strachu. chyba mam lęk wysokości, rewelacyjny słupek.
Opublikowano 11 lipca 200915 l HAHA tak, w pierwszych tomb raiderach trzeba było trzymać przycisk gdy się wisiało bo jak nie to (pipi)ut ;p to były czasy ;p Nie da się tego czasem aktywować w opcjach?
Opublikowano 4 sierpnia 200915 l Odpalam Tom Raider'a aby sobie przejść level po kilku miesiącach, a gdy podniosłem jakiś artefakt *pyk*, trofea! Niby mi na nich nie zależy ale miło
Opublikowano 5 sierpnia 200915 l A nie zdziwił cie wcześniejszy update ściągnięty przy odpaleniu gry ?
Opublikowano 5 sierpnia 200915 l Odpalam Tom Raider'a aby sobie przejść level po kilku miesiącach, a gdy podniosłem jakiś artefakt *pyk*, trofea! Niby mi na nich nie zależy ale miło LOL...no to nieźle doinformowany byłeś xD
Opublikowano 12 sierpnia 200915 l Jestem w levelu z motorem. Dlaczego mechanizm z prawej (patrząc od wejścia do tej lokacji) jest nieruchomy? Nie da się go poruszyć. Ten z lewej ustawiłem i była mała scenka.
Opublikowano 12 sierpnia 200915 l Z motorem jest kilka lokacji ale po mechanizmie domniemam że jest to Meksyk deszczem okryty W mechanizmie którego nie możesz poruszyc brakuje ważnego elementu ^_^
Opublikowano 12 sierpnia 200915 l Meksyk. Jakiego elementu? Niemożliwe. Właśnie mi kumpel napisał, że to bug i muszę od nowa grać. Mechanizm z prawej nie działa, z lewej działa. Głowy są.
Opublikowano 12 sierpnia 200915 l No jeżeli głowy sa i dobrze ustawiłes mechanizm to faktycznie może być to bug, których TR nie jest w końcu pozbawiony
Opublikowano 12 sierpnia 200915 l Nie wiem czy już ktoś to pisał. Mimo, że nowy TR jest grą genialną można zagrać w niego jedynie raz. Zero replayability. Duża część gry opiera się na rozwiązywaniu dość skomplikowanych, czasochłonnych zagadek. Jeśli je rozwiążemy, i będziemy wiedzieć co i jak poprzestawiać, przy ponowny podejściu gra traci sens. To jakby rozwiązywanie tej samej krzyżówki ponownie. A kompletowanie pominiętych skarbów w dodatkowym trybie, gdzie nie ma żadnych przeciwników i żadnych innych przeszkód i zagadek, jest po prostu nudne i nieciekawe. No chyba, że ktoś zbiera trofea. Nie wiem czy warto jest się zanudzać dla tych trofeów. Underworld jest świetną grą ale na jeden raz.
Opublikowano 13 czerwca 201014 l Wbijam na psstore żeby zobaczyć czy i w jakiej cenie są dodatki do TR. Małe zdziwienie oprócz tapet i trailerów nic nie ma :O A pamiętam, że wyszło dosyć duże dlc z nowymi achivami itd. O co chodzi usunęli go? Czy tylko na polskim psstore go nie ma? Edytowane 13 czerwca 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 13 czerwca 201014 l Wbijam na psstore żeby zobaczyć czy i w jakiej cenie są dodatki do TR. Małe zdziwienie oprócz tapet i trailerów nic nie ma :o A pamiętam, że wyszło dosyć duże dlc z nowymi achivami itd. O co chodzi usunęli go? Czy tylko na polskim psstore go nie ma? Dwa dodatki Tomb Raider: Underworld - Beneath the Ashes i Tomb Raider: Underworld - Lara's Shadow wyszły ekskluzywnie tylko na x360.
Opublikowano 13 czerwca 201014 l Ale BZDURA fakt faktem ten dodatek pamiętam jeszcze z Xbox-a. Ale nie miałem pojęcia, że jest on ekskluzywny. Fucking M$. Teraz jak się jest po drugiej stronie barykady, człowiek dopiero to zauważa. Jak można wykupić dodatki do gry.
Opublikowano 13 czerwca 201014 l Dodatki i jakies stroje tez sa tylko na Xe.Niezle sie wkurzylem swego czasu.
Opublikowano 29 września 201014 l Mam pytanie czy gra jest trudna? Czy zacząć grać na medium czy śmiało walić harda? Pytam bo mi tam zawsze TR-y sprawiały trudność (TR2 i 3 wrrrrrrr) ale nie wiem czy Underworld nie poszedł z generacyjnym trendem - łatwych gier ;].
Opublikowano 29 września 201014 l Poziom trudności zbliżony do Legend i Anniversary, czyli jest znacznie łatwiej niż w starych częściach, a są jeszcze podpowiedzi, jak ktoś sobie nie radzi.
Opublikowano 29 września 201014 l Czyli śmiało hard... Legendary i Anniversary były znacznie prostsze choć Anniversary nie skończyłem kompletnie mi nie podszedł to tak swoją drogą ;]. Dzięki.