Opublikowano 23 września 200915 l Anime: jako pierwsze, nie pamiętam skąd wytrzasnąłem, ale oglądałem jeszcze na VHS "3x3 Eyes" i "Neon Genesis Evangelion". Manga: "X-Clamp" - buuu, seria nie zakończona, nie ma tomu 19.
Opublikowano 24 września 200915 l Neon Genesis Evangelion, zakochałem się w tej mandze i bardzo żałuję, że jej więcej nie ma i nie znalazłem jeszcze nic podobnego (o ile coś takiego istnieje w ogóle).
Opublikowano 24 września 200915 l Mi od razu przypadł do gustu klimat Dr. slump'a typowe skośnookie poczucie humoru, z nowszych pozycji bardzo lubię Dead Note i Full Metal Alchemist, pierwszą ze względu na intrygę, drugą na pozorną przystępność która z czasem przybiera mroczny klimat z całkiem mocnym przekazem.
Opublikowano 25 września 200915 l Anime: Bragon Ball (albo Pokemony bo nie pamiętam) Manga:Dragon Ball
Opublikowano 25 września 200915 l Anime: To co leciało na poloni 1 z tego co pamiętam (Yattamany, Daymosy, itp) no i RTL7 (Rycerze Zodiaku, DB) Manga: Bleach
Opublikowano 25 września 200915 l Neon Genesis Evangelion, zakochałem się w tej mandze i bardzo żałuję, że jej więcej nie ma i nie znalazłem jeszcze nic podobnego (o ile coś takiego istnieje w ogóle). RahXephon. Wręcz klon Evangeliona, o dziwo bardzo udany. Edit: Swoją drogą, czy nie wcięło paru postów w tym temacie? Wyraźnie pamiętam, że pisałem kiedyś, iż pierwszym anime były muminki, w związku z czym pojawiła się dyskusja czy to aby faktycznie było anime. Do tego jeszcze pszczółka maja. Manga to Gundam Wing. Edit 2: Ad. dół: Jakiś konkretny powód czy znowu nieszczęsna aktualizacja forum? Edytowane 25 września 200915 l przez Suavek
Opublikowano 25 września 200915 l Wszystkie posty starsze niż z 1 stycznia 2008 zostały bezpowrotnie usunięte. !
Opublikowano 25 września 200915 l Neon Genesis Evangelion, zakochałem się w tej mandze i bardzo żałuję, że jej więcej nie ma i nie znalazłem jeszcze nic podobnego (o ile coś takiego istnieje w ogóle). RahXephon. Wręcz klon Evangeliona, o dziwo bardzo udany. Edit: Swoją drogą, czy nie wcięło paru postów w tym temacie? Wyraźnie pamiętam, że pisałem kiedyś, iż pierwszym anime były muminki, w związku z czym pojawiła się dyskusja czy to aby faktycznie było anime. Do tego jeszcze pszczółka maja. Manga to Gundam Wing. Edit 2: Ad. dół: Jakiś konkretny powód czy znowu nieszczęsna aktualizacja forum? Nie zauważyłeś Suavku, że całe forum ma nową wersję silnika (3.0 bodajże) ;]? Dzięki za to RahXephon, muszę obadać, mam nadzieję, że będzie tak dobre jak NGE. Właśnie, jakie było pierwsze anime w ogóle?
Opublikowano 25 września 200915 l Nie zauważyłeś Suavku, że całe forum ma nową wersję silnika (3.0 bodajże) ;]?Ciężko nie zauważyć, gdy z porządnego forum robi się syf a połowa postów ginie w niewyjaśnionych okolicznościach. Dupa nie aktualizacja. Chciałem wiedzieć czy uwaga Grigoriego właśnie dotyczyła zmiany silnika czy też był inny ku temu powód. Właśnie, jakie było pierwsze anime w ogóle? Klik
Opublikowano 26 września 200915 l Zmian silnika. Na całym forum nie znajdziesz posta sprzed daty 1.1.08. Czy Ci się to podoba czy nie. Jest archiwum.
Opublikowano 7 października 200915 l Pierwsze anime... zdaje się smocze jaja jeszcze za gówniarza, zaś jedyna manga z jaką zawarłem bliższą znajomosć to Berserk ;]
Opublikowano 25 stycznia 201015 l Anime nieświadomie: Yattaman, Gigi, W królestwie kalendarza, Daimos itp. - wszystko z Poloni 1 Anime świadomie: Czarodziejka z księżyca Manga: Czarodziejka z księżyca
Opublikowano 7 kwietnia 201014 l Anime: Zaczarowane zwierciadełko- gdy miałem 7-8 lat Manga: Tu detektyw Jeż. Mam na półce wszystkie tomy, wg. mnie to jeden z lepszych tytułów od Waneko.
Opublikowano 7 kwietnia 201014 l Anime?? Hmm... Na pewno "Rycerze Zodiaku" - leciało na RTL 7 jeszcze przed Dragon Ballem (TAK! Dragon Ball był po Rycerzach Zodiaku!). Innego anime za bardzo nie pamiętam. Sailor Moon leciał chyba później xP (siostra oglądała, a że byłem dzieckiem i chciałem jakoś zabić czas, bo gry telewizyjnej jeszcze nie miałem, to co poradzić?) A manga? Nie mam pojęcia, ale chyba z rok lub 2 lata temu Naruto z ciekawości przejrzałem w EMPiKu. Zazwyczaj mangi nie czytam.
Opublikowano 1 maja 201113 l Anime: Yattaman, DżiDżi Sportowiec, Czarodziejka Sally, Kaptyn Tsubasa albo cholera wie na co tam po raz pierwszy się nadziałem te dwie dekady temu na którejś z tych disco-polowych stacji TV. Manga: Dr. Slump