Skocz do zawartości

The Dark Knight

Timmy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 649
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Ciężko powiedzieć , ale pewnie dowiemy się w najbliższej przyszłości . Na zagranicznych serwisach widnieje info że przyczyną zgonu było przedawkowanie jakiegoś narkotyku :) . Gość zostawił narzeczoną i 2 letnie dziecko .

Edytowane przez Timmy
Opublikowano
Oni juz ten film nakrecili, czy jeszcze byli w trakcie? Tak, chodzi mi o to, czy go nie wycofaja z kin.

Premiera na wakacje wiec wydaje mi sie, ze zdjecia juz dawno skonczone a teraz tylko bawia sie w montaz.

Jak tylko kolo bardzo dobrze zagral swoja role to ma zapewniona duza slawe + za jakies 15-20lat moze nawet swoj wlasny kult.

Opublikowano (edytowane)

szkoda typa, dobry aktorzyna z niego był

pewnie doigral sie za spedalenie amerykanskiego mitu o heteroseksualnym kowboju

Edytowane przez Specu
Opublikowano
szkoda typa, dobry aktorzyna z niego był

pewnie doigral sie za spedalenie amerykanskiego mitu o heteroseksualnym kowboju

to gylenhall też zagrożony jest :)

tak na serio to szkoda mi go.legenda brokeback rośnie o-O

Opublikowano

W kazdym razie lepszej reklamy "Dark Knight" miec nie mogl, a Ledger o ile zagral bardzo dobrze, to (tak jak juz wspomniano) zapewnil sobie pewnie jakis rodzaj wiecznej slawy a'la Brandon Lee.

Ciekawe, czy w ogole Joker umiera w tym filmie.

Opublikowano

przypomina mi sie The Crow, czyzby to byla jakas klątwa Jokera :) szkoda mi aktora bo swietnie zagral klowna, widzialem tyle co z trailera ale juz mi sie spodobalo a why so serious ? na dlugo bedzie mi sie z nim kojarzyl. joker nie umiera, raczej skonczy w arkham

Heath-Joker.jpg

Opublikowano

jedno jest juz zaklepane, zapamietamy Ledger'a wlasnie z roli Jokera.

doktor: jest pan powaznie chory, musi sie pan leczyc

Joker: pochlebstwa pana nie uratują doktorze

Opublikowano

Właśnie obejrzałem trailer i szczerze mówiąc nie mam pojęcia co wy w tym widzicie? Jak dla mnie Batman skończył się na 2 filmie Burtona i żaden nowy obraz z Nietoperzem tego nie zmieni :) Pewnie mnie za to zbluzgacie, ale wali mnie to...

Opublikowano (edytowane)

niech mu ziemia lekka bedzie ... mowiac troche, drastycznie i niezbyt kulturalnie - nawet jesli nowy Joker nie spelni oczekiwan... wątpie ze ktokolwiek odwazy sie o tym powiedziec na forum światowym ... o dobrym chłopaku, lepiej powiedziec dobre rzeczy ... rest in peace

Edytowane przez mishka
Opublikowano

kurde lekkie przegiecie, zagrac Jokera i umrzec. wydaje mi sie to lekko naciągane, czy to moze taki chory zart, jesli to rzeczywiscie zart to jak najbardziej w stylu Jokera :(

Opublikowano
kurde lekkie przegiecie, zagrac Jokera i umrzec. wydaje mi sie to lekko naciągane, czy to moze taki chory zart, jesli to rzeczywiscie zart to jak najbardziej w stylu Jokera :(

Jeśli to byłby żarto to uznałbym to za najlepszą kampanię reklamową wszechczasów.

Opublikowano

ludzie pamietac beda ze batman to jego ostatnia rola ale czemu mieliby go zapamietac wlasnie z tej?mi sie widzi ,ze bardziejz brokeback zostanie zapamietany.to byl glosny film za pare lat kandydujacy do miana klasyka.joker to zawsze bedzie nicholson i do niego bedzie ledger porwnywalny.to duzy talent byl ale zagral w zbyt malej ilosci takich naprawde swietnych produkcji zeby byc jak chociazby dean-za nim staly 3 filmy.co innego river phoenix no ale to tez osobny przypadek ,bo w specyficznym filmie renome sobie wyrobil.