Timmy 1 799 Opublikowano 22 stycznia 2008 Opublikowano 22 stycznia 2008 Zmarł Heath Ledger miał 29 lat.... . Brak słów Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 22 stycznia 2008 Opublikowano 22 stycznia 2008 o ku*wa 0_______________________________________________o Oni juz ten film nakrecili, czy jeszcze byli w trakcie? Tak, chodzi mi o to, czy go nie wycofaja z kin. Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 22 stycznia 2008 Autor Opublikowano 22 stycznia 2008 (edytowane) Ciężko powiedzieć , ale pewnie dowiemy się w najbliższej przyszłości . Na zagranicznych serwisach widnieje info że przyczyną zgonu było przedawkowanie jakiegoś narkotyku . Gość zostawił narzeczoną i 2 letnie dziecko . Edytowane 22 stycznia 2008 przez Timmy Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 22 stycznia 2008 Opublikowano 22 stycznia 2008 ......;/ RIP straszne........ Cytuj
pig destroyer 0 Opublikowano 23 stycznia 2008 Opublikowano 23 stycznia 2008 ja pierdziele... szkoda chłopa, tymbardziej ze mial zaje'bisty talent... Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 23 stycznia 2008 Opublikowano 23 stycznia 2008 Oni juz ten film nakrecili, czy jeszcze byli w trakcie? Tak, chodzi mi o to, czy go nie wycofaja z kin. Premiera na wakacje wiec wydaje mi sie, ze zdjecia juz dawno skonczone a teraz tylko bawia sie w montaz. Jak tylko kolo bardzo dobrze zagral swoja role to ma zapewniona duza slawe + za jakies 15-20lat moze nawet swoj wlasny kult. Cytuj
Specu 148 Opublikowano 23 stycznia 2008 Opublikowano 23 stycznia 2008 (edytowane) szkoda typa, dobry aktorzyna z niego był pewnie doigral sie za spedalenie amerykanskiego mitu o heteroseksualnym kowboju Edytowane 23 stycznia 2008 przez Specu Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 23 stycznia 2008 Opublikowano 23 stycznia 2008 szkoda typa, dobry aktorzyna z niego był pewnie doigral sie za spedalenie amerykanskiego mitu o heteroseksualnym kowboju to gylenhall też zagrożony jest tak na serio to szkoda mi go.legenda brokeback rośnie o-O Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 23 stycznia 2008 Opublikowano 23 stycznia 2008 W kazdym razie lepszej reklamy "Dark Knight" miec nie mogl, a Ledger o ile zagral bardzo dobrze, to (tak jak juz wspomniano) zapewnil sobie pewnie jakis rodzaj wiecznej slawy a'la Brandon Lee. Ciekawe, czy w ogole Joker umiera w tym filmie. Cytuj
nWo 1 Opublikowano 23 stycznia 2008 Opublikowano 23 stycznia 2008 przypomina mi sie The Crow, czyzby to byla jakas klątwa Jokera szkoda mi aktora bo swietnie zagral klowna, widzialem tyle co z trailera ale juz mi sie spodobalo a why so serious ? na dlugo bedzie mi sie z nim kojarzyl. joker nie umiera, raczej skonczy w arkham Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 23 stycznia 2008 Opublikowano 23 stycznia 2008 cały cyrk polega na tym, ze zdjecia podobno zakonczyły sie nie dawno temu, ale na poczatku tego roku dopiero Cytuj
Colio 0 Opublikowano 23 stycznia 2008 Opublikowano 23 stycznia 2008 ujęcia z Ledgerem ponoć wszystkie nakręcone były (filmweb mówi), wątpię żeby film się nie ukazał niesamowicie szkoda typa Cytuj
nWo 1 Opublikowano 23 stycznia 2008 Opublikowano 23 stycznia 2008 jedno jest juz zaklepane, zapamietamy Ledger'a wlasnie z roli Jokera. doktor: jest pan powaznie chory, musi sie pan leczyc Joker: pochlebstwa pana nie uratują doktorze Cytuj
szaden 228 Opublikowano 23 stycznia 2008 Opublikowano 23 stycznia 2008 Właśnie obejrzałem trailer i szczerze mówiąc nie mam pojęcia co wy w tym widzicie? Jak dla mnie Batman skończył się na 2 filmie Burtona i żaden nowy obraz z Nietoperzem tego nie zmieni Pewnie mnie za to zbluzgacie, ale wali mnie to... Cytuj
_wortigern_ 1 Opublikowano 23 stycznia 2008 Opublikowano 23 stycznia 2008 dobrze że na koniec zagrał ciekawą rolę. Cytuj
mishka 5 Opublikowano 23 stycznia 2008 Opublikowano 23 stycznia 2008 (edytowane) niech mu ziemia lekka bedzie ... mowiac troche, drastycznie i niezbyt kulturalnie - nawet jesli nowy Joker nie spelni oczekiwan... wątpie ze ktokolwiek odwazy sie o tym powiedziec na forum światowym ... o dobrym chłopaku, lepiej powiedziec dobre rzeczy ... rest in peace Edytowane 23 stycznia 2008 przez mishka Cytuj
_wortigern_ 1 Opublikowano 23 stycznia 2008 Opublikowano 23 stycznia 2008 "Ledger found the role extremely difficult, and suffered insomnia as a result" he died because sleep pills" Cytuj
wozek 77 Opublikowano 24 stycznia 2008 Opublikowano 24 stycznia 2008 przegladalem forum imdb i trafilem na Why so dead? lekka przeginka, ale i tak za kilka miesiecy ludzie sie beda smiac. Cytuj
nWo 1 Opublikowano 24 stycznia 2008 Opublikowano 24 stycznia 2008 kurde lekkie przegiecie, zagrac Jokera i umrzec. wydaje mi sie to lekko naciągane, czy to moze taki chory zart, jesli to rzeczywiscie zart to jak najbardziej w stylu Jokera Cytuj
_wortigern_ 1 Opublikowano 24 stycznia 2008 Opublikowano 24 stycznia 2008 kurde lekkie przegiecie, zagrac Jokera i umrzec. wydaje mi sie to lekko naciągane, czy to moze taki chory zart, jesli to rzeczywiscie zart to jak najbardziej w stylu Jokera Jeśli to byłby żarto to uznałbym to za najlepszą kampanię reklamową wszechczasów. Cytuj
wozek 77 Opublikowano 24 stycznia 2008 Opublikowano 24 stycznia 2008 w moim poscie chodzilo o to, ze jakis user przerobil plakat promujacy . Z why so serious na why so dead, taki zarcik. Mozna sie juz smiac. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 24 stycznia 2008 Opublikowano 24 stycznia 2008 niespecialnie śmieszy czekam na film, po trailerze zapowiada sie nieźle. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 24 stycznia 2008 Opublikowano 24 stycznia 2008 ludzie pamietac beda ze batman to jego ostatnia rola ale czemu mieliby go zapamietac wlasnie z tej?mi sie widzi ,ze bardziejz brokeback zostanie zapamietany.to byl glosny film za pare lat kandydujacy do miana klasyka.joker to zawsze bedzie nicholson i do niego bedzie ledger porwnywalny.to duzy talent byl ale zagral w zbyt malej ilosci takich naprawde swietnych produkcji zeby byc jak chociazby dean-za nim staly 3 filmy.co innego river phoenix no ale to tez osobny przypadek ,bo w specyficznym filmie renome sobie wyrobil. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi