Ari 1 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 nie wiem czy wiecie, ale powstaje anime Batman osadzone między Begins a Drak Knight Tu szersze info i trailer Cytuj
Di 847 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 Wiemy, White napisał o tym na poprzedniej stronie. Zapowiada się ciekawie. A sam The Dark Knight to dla mnie jedna z trzech najbardziej oczekiwanych premier tego roku. Dwie poprzednie już miały miejsce (Sweeney Todd i John Rambo), szkoda że w Polsce nowego Batmana ujrzymy dopiero w sierpniu, miesiąc po światowej premierze. Mam duże oczekiwania wobec tego obrazu. Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 (edytowane) Jest już na necie nowy trailer , mozna w pewnym momencie uchwycic Harvey Denta z pokiereszowaną drugą czescia twarzyczki , kilka fajnych zajawek nietoperka no i coraz bardziej przekonujący joker Jak dla mnie bomba Edytowane 4 maja 2008 przez z2djtkose Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 http://www.whysoserious.com/happytrails/trailer.htm Miłego oglądania Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 a to ten co juz jakis czas temu wyciekł, ale juz w ładnej jakości, grejt 8) Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 No ten trailer juz byl. Nie ma w nim sceny z pokiereszowana twarza Denta, jezeli mowa o scenie gdzie Eckhart krzyczy "No!" pod koniec, to ma tam normalna twarz i jest to scena tuz przed tym jak to sie ma zmienic (kamera jest w pionie, a Dent tak naprawde lezy feralna czescia mordy na podlozu, ujecie wczesniej wywala sie beczka z czyms latwopalnym). Trailer zdradza jak powstaje Two-Face, ale go nie pokazuje. Ogolnie to mi juz podjarka minela, film nie bedzie zlepkiem efektownych ujec oraz wybuchow z trailera i plakatow, a ciagloscia, co moze sie skonczyc rozczarowaniem. Pewnie trojkat milosny wyjdzie mdlo i kiczowato, zreszta baba jest paskudna;] Edit: a jednak pokazuje faktycznie. Scena w samochodzie z pistoletem w reku, jeszcze blizej konca niz akcja o ktorej wspomnialem;] Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 (edytowane) Zwróc uwagę na moment jak trzyma pistolet. Wtedy można zauwazyc ze ma wyrytą tamta czesc buzi.Czemu w polsce ten film bedzie dopiero miesiac po premierze grany w kinach ? Ku.rwa normalnie co to ma byc..przypominam sobie sytuacje z transformers tamtego roku gdzie tez bylo opoznienie. Czy w polsce az tak źle jest jesli chodzi o kino ? Niech mi to wytłumaczy ktos bo nie rozumie Edytowane 5 maja 2008 przez z2djtkose Cytuj
Colio 0 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 miech to i tak nieźle, mogło być gorzej Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 10 maja 2008 Opublikowano 10 maja 2008 wycieklo zdjecie two-face, no ku rwa, ladnie to wyglada;] http://popculturewilleatitself.s3.amazonaw...ark-knight1.jpg Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 10 maja 2008 Opublikowano 10 maja 2008 wspaniala robota, tommy lee jones teraz zobaczy jakim byl plastikowym pajacem ;] Cytuj
Solidny (pan) 3 Opublikowano 10 maja 2008 Opublikowano 10 maja 2008 (edytowane) Ja bym długo nie wytrzymał bez jednej powieki... ...ale wykonanie mistrzowskie Edytowane 10 maja 2008 przez Solidny (pan) Cytuj
wozek 77 Opublikowano 10 maja 2008 Opublikowano 10 maja 2008 podobno to jest wersja beta, wiec mozna sie spodziewac czegos innego (ale w podobie). Po ostatnim przecietnym trailerze oklapla mi zajawka na film. ... btw. ktos wie od ilu lat bedzie mozna ogladac dark knighta? Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 10 maja 2008 Opublikowano 10 maja 2008 wspaniala robota, tommy lee jones teraz zobaczy jakim byl plastikowym pajacem ;] “Really?” Tommy Lee Jones said over the weekend, when told that Harvey “Two-Face” Dent was appearing in next July’s Batman sequel “The Dark Knight.” “I thought he died.” Chyba nie jest zbytnio w temacie i sie tym nie przejmie;] Cytuj
Guts 7 Opublikowano 11 maja 2008 Opublikowano 11 maja 2008 (edytowane) Dzisiaj, buszując w necie, trafiłem na takie zdjęcie Two Face: Zestawiając je ze zdjęciem powyżej widać, że wprowadzono pewne zmiany. Według mnie słabo to wygląda, zbyt plastikowo. Edytowane 11 maja 2008 przez Guts Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 11 maja 2008 Opublikowano 11 maja 2008 to jest fake, scena pochodzi z filmu "the black dahlia" Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 Nowa krótka zajawka Two-Face http://www.whysoserious.com/myhero/ Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 30 czerwca 2008 Opublikowano 30 czerwca 2008 6-cioodcinkowe anime, o którym wcześniej była mowa, tzn. Batman - Gotham Knight, już pojawilo sie w sieci w wersji dvdrip. Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 W sieci posypało sie duzo krotkich zajawek z the dark knight'a. Obejrzalem jedna i wiecej nie chce ogladac . Joker świetny , świr i troche niepoczytalny zbir , duże brawa dla ledgera Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 Przesłuchałem sobie soundtracka i jako, że jestem fanbojem Hansa Zimmera nie mogę skomentować inaczej niż "świetny"! Ścieżka nadal jest bardzo podobna do tej z Batman:Początek, słychać, że w niektórych utworach używano dźwięków stworzonych komputerem. Nie ma takiego przesytu i wodotrysków jak w kompozycjach Williamsa, który uwielbia wciskać wszędzie trąby czy Jablonskyego, który miesza dźwięki jak szalony.U Zimmera i Howarda dominują instrumenty smyczkowe, wszystko jest świetnie stonowane, a dźwięki się nie gryzą. Polecam. Cytuj
White 23 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 Ale jest mrocznie? I tak najlepsza ścieżka dźwiękowa była u Burtona: Zimmer nie ma się co równać z Elfmanem. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 Ale jest mrocznie? Ja, w niektórych utworach. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Film pojawił się w kinach USA. Zachwytom fanów i krytyków nad filmem i rolą Ledgera nie ma końca (poczytajcie opinie na IMDB - niektóre wydają się pisane na zamówienie wydawcy, tak są entuzjastyczne). "Mroczny Rycerz" ma szansę pobić rekord wszech czasów otwarcia w Stanach. Polska premiera: 8 sierpnia. Za trzy tygodnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi