Opublikowano 3 maja 200816 l nie wiem czy wiecie, ale powstaje anime Batman osadzone między Begins a Drak Knight Tu szersze info i trailer
Opublikowano 3 maja 200816 l Wiemy, White napisał o tym na poprzedniej stronie. Zapowiada się ciekawie. A sam The Dark Knight to dla mnie jedna z trzech najbardziej oczekiwanych premier tego roku. Dwie poprzednie już miały miejsce (Sweeney Todd i John Rambo), szkoda że w Polsce nowego Batmana ujrzymy dopiero w sierpniu, miesiąc po światowej premierze. Mam duże oczekiwania wobec tego obrazu.
Opublikowano 4 maja 200816 l Jest już na necie nowy trailer , mozna w pewnym momencie uchwycic Harvey Denta z pokiereszowaną drugą czescia twarzyczki , kilka fajnych zajawek nietoperka no i coraz bardziej przekonujący joker Jak dla mnie bomba Edytowane 4 maja 200816 l przez z2djtkose
Opublikowano 4 maja 200816 l a to ten co juz jakis czas temu wyciekł, ale juz w ładnej jakości, grejt 8)
Opublikowano 5 maja 200816 l No ten trailer juz byl. Nie ma w nim sceny z pokiereszowana twarza Denta, jezeli mowa o scenie gdzie Eckhart krzyczy "No!" pod koniec, to ma tam normalna twarz i jest to scena tuz przed tym jak to sie ma zmienic (kamera jest w pionie, a Dent tak naprawde lezy feralna czescia mordy na podlozu, ujecie wczesniej wywala sie beczka z czyms latwopalnym). Trailer zdradza jak powstaje Two-Face, ale go nie pokazuje. Ogolnie to mi juz podjarka minela, film nie bedzie zlepkiem efektownych ujec oraz wybuchow z trailera i plakatow, a ciagloscia, co moze sie skonczyc rozczarowaniem. Pewnie trojkat milosny wyjdzie mdlo i kiczowato, zreszta baba jest paskudna;] Edit: a jednak pokazuje faktycznie. Scena w samochodzie z pistoletem w reku, jeszcze blizej konca niz akcja o ktorej wspomnialem;]
Opublikowano 5 maja 200816 l Zwróc uwagę na moment jak trzyma pistolet. Wtedy można zauwazyc ze ma wyrytą tamta czesc buzi.Czemu w polsce ten film bedzie dopiero miesiac po premierze grany w kinach ? Ku.rwa normalnie co to ma byc..przypominam sobie sytuacje z transformers tamtego roku gdzie tez bylo opoznienie. Czy w polsce az tak źle jest jesli chodzi o kino ? Niech mi to wytłumaczy ktos bo nie rozumie Edytowane 5 maja 200816 l przez z2djtkose
Opublikowano 10 maja 200816 l wycieklo zdjecie two-face, no ku rwa, ladnie to wyglada;] http://popculturewilleatitself.s3.amazonaw...ark-knight1.jpg
Opublikowano 10 maja 200816 l wspaniala robota, tommy lee jones teraz zobaczy jakim byl plastikowym pajacem ;]
Opublikowano 10 maja 200816 l Ja bym długo nie wytrzymał bez jednej powieki... ...ale wykonanie mistrzowskie Edytowane 10 maja 200816 l przez Solidny (pan)
Opublikowano 10 maja 200816 l podobno to jest wersja beta, wiec mozna sie spodziewac czegos innego (ale w podobie). Po ostatnim przecietnym trailerze oklapla mi zajawka na film. ... btw. ktos wie od ilu lat bedzie mozna ogladac dark knighta?
Opublikowano 10 maja 200816 l _Milan_ napisał(a): wspaniala robota, tommy lee jones teraz zobaczy jakim byl plastikowym pajacem ;] “Really?” Tommy Lee Jones said over the weekend, when told that Harvey “Two-Face” Dent was appearing in next July’s Batman sequel “The Dark Knight.” “I thought he died.” Chyba nie jest zbytnio w temacie i sie tym nie przejmie;]
Opublikowano 11 maja 200816 l Dzisiaj, buszując w necie, trafiłem na takie zdjęcie Two Face: Zestawiając je ze zdjęciem powyżej widać, że wprowadzono pewne zmiany. Według mnie słabo to wygląda, zbyt plastikowo. Edytowane 11 maja 200816 l przez Guts
Opublikowano 30 czerwca 200816 l 6-cioodcinkowe anime, o którym wcześniej była mowa, tzn. Batman - Gotham Knight, już pojawilo sie w sieci w wersji dvdrip.
Opublikowano 4 lipca 200816 l W sieci posypało sie duzo krotkich zajawek z the dark knight'a. Obejrzalem jedna i wiecej nie chce ogladac . Joker świetny , świr i troche niepoczytalny zbir , duże brawa dla ledgera
Opublikowano 13 lipca 200816 l Przesłuchałem sobie soundtracka i jako, że jestem fanbojem Hansa Zimmera nie mogę skomentować inaczej niż "świetny"! Ścieżka nadal jest bardzo podobna do tej z Batman:Początek, słychać, że w niektórych utworach używano dźwięków stworzonych komputerem. Nie ma takiego przesytu i wodotrysków jak w kompozycjach Williamsa, który uwielbia wciskać wszędzie trąby czy Jablonskyego, który miesza dźwięki jak szalony.U Zimmera i Howarda dominują instrumenty smyczkowe, wszystko jest świetnie stonowane, a dźwięki się nie gryzą. Polecam.
Opublikowano 13 lipca 200816 l Ale jest mrocznie? I tak najlepsza ścieżka dźwiękowa była u Burtona: Zimmer nie ma się co równać z Elfmanem.
Opublikowano 18 lipca 200816 l Film pojawił się w kinach USA. Zachwytom fanów i krytyków nad filmem i rolą Ledgera nie ma końca (poczytajcie opinie na IMDB - niektóre wydają się pisane na zamówienie wydawcy, tak są entuzjastyczne). "Mroczny Rycerz" ma szansę pobić rekord wszech czasów otwarcia w Stanach. Polska premiera: 8 sierpnia. Za trzy tygodnie.