Gość MasterShake Opublikowano 27 lipca 2008 Opublikowano 27 lipca 2008 z jakiej wsi jesteś chłopcze? Cytuj
Gość tk Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 szejk, u nas też jest. 2 i 3 w heliosie na kazimierza. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 o to klawo, i tak dzisiaj obejrze xd Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 Na ten film to poświęcę te 13-16 zeta by pójść do kina. Miłego oglądania na 21 calowych lcd'kach z dźwiękiem stereo xD Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 dziękuję, pomyślę o Tobie jak będę oglądał. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 w sumie sam mysle czy by nie sciagnac, do kina tez pojde bankowo, a batman to nie jest jakis popis efektow specjalnych, chce tylko obejrzec jokera, tyle ;] master, napisz mi na pmce jak to wyglada. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 wroce do domu to powiem co i jak z tym, tez w sumie dla jokera chce to zobaczyc bo reszta mnie jakos je.bie. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 w sumie sam mysle czy by nie sciagnac, do kina tez pojde bankowo, a batman to nie jest jakis popis efektow specjalnych, chce tylko obejrzec jokera, tyle ;] master, napisz mi na pmce jak to wyglada. Nie jest zbyt ciemno, generalnie wszystko ladnie widac a efektow w tym filmie i fajerwerkow malo; dzwiek ujdzie w tloku - ja ogladalem na telewizorze kineskopowym ze sluchawkami na uszach, dla mnie spoko; do kina to na Wanted lepiej isc a nie R5 w domu ogladac. Nowy Batman po 2 seansie... Nie jest niczym miazdzacym, co przyciaga to kreacja Jokera. Jego rozkminy nt. zycia, sensu tego, co robi batman; jego zachowania (szalenstwo w oczach i opowiesci o genezie powstania jego osoby) czy w koncu mimika po prostu rozwalaja na lopatki i trzeba to zobaczyc. Sam film to w sumie to, co zwykle z tym, ze kilka razy potrafi zaskoczyc (vide akcja z poczatku filmu i konspiracja w szeregach szajki rabusiow, ktora prowadzi do dosyc nieoczekiwanej konkluzji); mocnych akcji o ktorych mozna powiedziec kumplowi by zachecic go do ogladniecia jak na lekarstwo; no nie liczac koncowych scen w tunelu. Najwiekszy zawod to fakt, ze... Film nic nie wyjasnia, nie zabija jakims poteznym zamknieciem - ogladalo sie go, jak jeden wielki trailer nastepnej czesci. Po glebszej analizie czuje zawod, smierc aktora odgrywajacego postac jokera mi przeleciala kolo ucha w niczym atrakcyjnosci obrazu nie podnoszac. Dobry film z "gackiem", ale ocena na imdb z prawda nic nie ma wspolnego - jest fajnie, rozkreca sie przez 2,5 h by nagle pomachac do widza peleryna nietoperza i zobaczyc creditsy... Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 (edytowane) no, jestem w połowie. Amerykanie mają raka. Batman zawraca motorem na ścianie. Litości. Edytowane 28 lipca 2008 przez MasterShake Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 Skończyłem. O ku.rwa, przecież ten film jest świetny ;] Cytuj
White 23 Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 Ale żeby tak motorem, na ścianie? To akcja dla Spidermana a nie człowieka nietoperza. ;] Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 (edytowane) Jestem "po" i przyznam - film świetny, bardzo dobry i z kilkoma fajnymi pomysłami. Czasem reżyseria kulała, czasem coś kiczowatego ale to jest właśnie esencja Batmana. Gadki Jokera mistrzowskie (znikający ołówek czy jego "wiesz skąd mam te blizny?"), druga twarz Two-Face przepaskudna, scenariusz nie tak zły - film który bardzo zasłużył na 9- lub 8 z wielkim plusem... Polecam. Już się bałem po opinii Zeratula nawet pomijając fakt, że on krytykuje to co wszyscy lubią/czekają. A twórcy już zapowiedzieli kolejną część? Edytowane 28 lipca 2008 przez Figaro Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 nie zapowiedzieli jeszcze no ale to kwestia czasu Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 Wczoraj widzialem...najelpszy film o batmanie,joker to mistrzostwo swiata(olowek,wyjscie ze szpitala sic!) imho pobil wersje jack-a lewym jajkiem,two face swietny,dwie rzeczy bola : glos batmana-tylko z poczatku bo potem jako tako sie przyzwyczajasz , manewr motorkiem to istny wtf! Film na 9/10 nie ma chu.ja na mariole..lece do kina jak bedzie premiera 8) Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 Znajomy oglądał w Anglii, jest mocno podniecony. Najlepszy film wszech czasów to oczywiście nie jest, ale mówi, że najlepszy film na podstawie komiksu - a to wielki fan Burtona. Oczywiście głównie dzięki Jokerowi. W każdym razie chomikuję kasę i mam nadzieję, że załapię się na jakiś seans przedpremierowy w najbliższy weekend. Ktoś może wie, gdzie w Warszawie będzie? Femina? Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 Jestem "po" i przyznam - film świetny, bardzo dobry i z kilkoma fajnymi pomysłami. Czasem reżyseria kulała, czasem coś kiczowatego ale to jest właśnie esencja Batmana. Gadki Jokera mistrzowskie (znikający ołówek czy jego "wiesz skąd mam te blizny?"), druga twarz Two-Face przepaskudna, scenariusz nie tak zły - film który bardzo zasłużył na 9- lub 8 z wielkim plusem... Polecam. Już się bałem po opinii Zeratula nawet pomijając fakt, że on krytykuje to co wszyscy lubią/czekają. A twórcy już zapowiedzieli kolejną część? Christian Bale ma kontrakt na 3 części, dodaj do tego ogromny sukces Dark Knight\a, a dostaniesz kolejne 3 częsci. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 Wyśmienity! Najlepszy Batman jakiego widziałem(a widziałem wszystkie) i mój najlepszy nowy film od jakiś dwóch lat! Rola Jockera zasługuje na Oscara! ocena 9/10 Cytuj
szumi 0 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 Znajomy oglądał w Anglii, jest mocno podniecony. Najlepszy film wszech czasów to oczywiście nie jest, ale mówi, że najlepszy film na podstawie komiksu - a to wielki fan Burtona. Oczywiście głównie dzięki Jokerowi. W każdym razie chomikuję kasę i mam nadzieję, że załapię się na jakiś seans przedpremierowy w najbliższy weekend. Ktoś może wie, gdzie w Warszawie będzie? Femina? <-- W Cinema City Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 ok jeszcze napiszcie, ze Bale tez zagral fajnie... i nie gadam z wami IMO zagral dretwo jak klocek... Michael Keaton FTW! Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 a kto napisał tak? Przecież ten jego głos brzmi jakby na kiblu siedział z problemem. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 ja porownalem glos do tego jakby zrobil 10 lasek jokerowi zanim zalozyl stroj batmana... Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 no tak czy tak wypada to idiotycznie. Gbyby raz na jakis czas tylko tak mowil to ok ale caly czas... Cytuj
White 23 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 To pewnie tak specjalnie, krok ku urealnieniu postaci- gdyby Batman mówił takim samym głosem jak Bruce Wayne, ktoś by się w końcu kapnął kto jest kto. W każdym razie te Wasze pochlebne opinie napawają mnie niezwykłym entuzjazmem, bo samemu gustowi zachodnich hamburgerów nie do końca ufałem. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 Dobra, już wybrałem porę, 20.30 w tą sobotę w Feminie. Nie da się jeszcze rezerwacji złożyć przez neta, jutro zadzwonię w tej sprawie. Żeby od razu wyprzedano wszystkie miejsca nie wierzę, to nie film o papieżu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi