Opublikowano 8 września 200816 l A są gdzies dostepne skany tych komiksów? Nie wiem o czym gadacie, bo jak byłem mały to bawiłem się pistoletem wystruganych z drewna, a jedynym dostepnym komiksem byl Żbik.
Opublikowano 8 września 200816 l A są gdzies dostepne skany tych komiksów? Nie wiem o czym gadacie, bo jak byłem mały to bawiłem się pistoletem wystruganych z drewna, a jedynym dostepnym komiksem byl Żbik. Podpisuje się pod tym. Czy jest może jakieś jedno źródło z tymi komiksami? Bo po tych opisach to konkretnie chyba jest.
Opublikowano 8 września 200816 l Internet. Jak ktos skanowal komiksy TM-Semic i umiescil w sieci to sa, ja mam oryginaly i sie zbytnio nie interesowalem ich elektroniczna wersja;] Mozna tez szukac se w antykwariatach.
Opublikowano 9 września 200816 l Fanem Batmana nigdy nie byłem, komiksów nie czytam, filmami akcji się nie jaram. Dla mnie film denny. Joker jest dobry, zdecydowanie najlepszy element filmu, jedyny element. Batmany i cała reszta... do pieca z tym [odnosnie omawianej produkcji]. Ładnie Freemani, jeszcze kaski za mało. Edytowane 9 września 200816 l przez maciek88
Opublikowano 9 września 200816 l Jeśli nie lubisz Batmana, komiksów i filmów akcji, to rzeczywiście trudno, żeby Ci się film akcji, bedący adaptacją komiksu o Batmanie podobał. ;>
Opublikowano 9 września 200816 l Fanem Batmana nigdy nie byłem, komiksów nie czytam, filmami akcji się nie jaram. Dla mnie film denny. Joker jest dobry, zdecydowanie najlepszy element filmu, jedyny element. Batmany i cała reszta... do pieca z tym [odnosnie omawianej produkcji]. Ładnie Freemani, jeszcze kaski za mało. Kto to Freemani?
Opublikowano 9 września 200816 l wolni ludzie. zatem autor tego posta jest zatwardziałym komunistą, być może również żydo-masonem, sprzeciwia się wolnym ludziom zachodu i krytkuje ich pogoń za pieniądzem.
Opublikowano 9 września 200816 l Fanem Batmana nigdy nie byłem, komiksów nie czytam, filmami akcji się nie jaram. Dla mnie film denny. Joker jest dobry, zdecydowanie najlepszy element filmu, jedyny element. Batmany i cała reszta... do pieca z tym [odnosnie omawianej produkcji]. Ładnie Freemani, jeszcze kaski za mało. Kto to Freemani? w sensie "on" freemani. "freemanowac" to czasownik ktory jest odpowiednikiem "byc morganem freemanem i grac w filmie" np. morgan freeman niezle freemanił w tym filmie i dostal oskara.
Opublikowano 9 września 200816 l Też myśle, ze chodzi o Morgana Freemana. a gdzie napisal ze nie lubi? o Tu Fanem Batmana nigdy nie byłem, komiksów nie czytam, filmami akcji się nie jaram.
Opublikowano 9 września 200816 l nie być czyims fanem wcale nie oznacza, że się tego czegoś albo kogoś nie lubi. ja na przykład nie jestem fanem AC/DC ale nie przeszkadza mi gdy 'leci'.
Opublikowano 10 września 200816 l Niech Ci będzie, ale zapytajmy jeszcze macka88 dla pewności. Macku czy lubisz Batmana?
Opublikowano 10 września 200816 l Nic do niego nie mam ;] Obojętne, nie drazni, nie jara, nie dla mnie. Dodane "i" oznacza cos w rodzaju zdrobnienia... o_O To regionalna, osiedlowa przypadłość. Np. zamiast spaślaka - spaśli.
Opublikowano 12 września 200816 l http://wyborcza.pl/1,91947,5595074,Czlowie...o_serious_.html Bardzo ciekawa dyskusja analityczna młodych krytyków. Jak ktoś ma otwartą głowę na filmy, to polecam. Inne spojrzenie na wątki, które przewijały się tu w temacie - co symbolizuje Joker, kto jest Bushem a kto Obamą, sztampowe zakończenie, facet przebrany za nietoperza, czy następna część może coś jeszcze wnieść.
Opublikowano 12 września 200816 l Zawiodłem się, nic nowego nie napisali poza tym, ze ktos doszukał się obrazu Obamy w Dwoch Twarzach. Przekomiczne. Edytowane 12 września 200816 l przez gekon
Opublikowano 12 września 200816 l Można mówić o TDK wszystko..ale nie to, że nie wzniecił dyskusji...
Opublikowano 14 września 200816 l Jak sa tu ludzie, ktorzy do iscie glebokiego filmu jakim jest nowy batman dopisuja ideologie i analogii do busha czy obamy sie doszukuja to serdecznie pozdrawiam. W 15 minucie dopatrzylem sie cienia elvisa na scianie, dzieki temu wiem, on zyje... :vincencik:
Opublikowano 15 września 200816 l Nawet jeśli są te aluzje, to bynajmniej nie wpływa to na wartość i głębię filmu. To tak jakby w trakcie kampanii wyborczej w jakimś głośnym polskim filmie pojawiły się aluzje do Kaczyńskiego i Tuska. Nie widzę w tym nic fajnego.
Opublikowano 15 września 200816 l oqqozo, nawet w tej dyskusji jest napisane z tego co pamiętam, że nie ma co sprowadzać Batmana do jakiejś jednej dosłownej alegorii. oczywiście, można wyłapać jakieś pstryczki, drobne ukłony w strone takich czy innych zagadnień z "rzeczywistego świata", ale wydaje się mnie, że te można odnaleźć w wielu innych pracach, które niekoniecznie są dzięki temu wychwalane pod niebiosa. dziwie się, że nie wychwalasz tak samo die hard 4.0, w końcu tam są jeszcze wyraźniejsze odniesienia do świata po 11/09. Edytowane 15 września 200816 l przez Blok
Opublikowano 29 września 200816 l http://hmv.com/hmvweb/navigate.do?ctx=1000...0908_darkknight juz mozna preordery skladac
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Joker podbija BD http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php?readmore=136
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Dziś jestem po - wersja Blu Ryj. Co mogę powiedzieć, Keaton na zawsze pozostanie w mojej pamięci jako idealny Batman LECZ - Dark Knight rozłożył mnie na łopatki. Technicznie, Joker to mistrzostwo świata. Co ja tam będę pisał, film wszedł mi w czaszkę i cholera jest naprawdę dobry. Eh łezka się w oku kręci gdy przypomnę sobie stertę komiksów Batman.
Opublikowano 17 grudnia 200816 l W 15 minucie dopatrzylem sie cienia elvisa na scianie, dzieki temu wiem, on zyje... :vincencik: To nie wiedziałeś ? Już w "Man in Black" Lee-Jones potwierdził, że żyje, tylko wrócił do domu... :>