Kathleen 5 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 Em... ale ja mówię o krajobrazach ;P Ja widzę, że głodnemu gołe cycki Lary na myśli ;P Cytuj
Nexus-6 1 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 Właśnie też pomyślałem że koleżanka raczej widoczki przyrodnicze miała na myśli... Kurcze, też nie za dobrze ujęte... No, te... krajobrazy. W każdym razie DLC z dodatkowymi lokacjami w styczniu (oby) a mi się marzy TR1/2/3 do ściągnięcia z Arcade. Byłby wypas. Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 (edytowane) I się zacięłam, grrrr Meksyk, tam gdzie są posągi z berłami. Odwróciłam 4, drzwi się pootwierały i do jednych drzwi się dostac nie mogę... wydaje mi się, że trzeba tam wskoczyć po kolumnach, tylko jak kurcze się na te kolumny dostać... Edytowane 2 stycznia 2009 przez Kathleen Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Od Kath: Spoko, jakoś sobie poradziłam z pomocą IGN A opis w poradniku EP do pupy jest Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Ale mam buga! Najpierw się zrobiło czarno... a potem... jak już wróciło to Lara była niewidzialna... świeciła jej się tylko latarka i te niebieskie bransoletki Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Gdzie sie zmienia stroj Lary? Pobralem te 2 ktore byly free i jakos nie widzie opcji "zmien". Te stroje sa tylko na normalnych levelach tzn jaka ma swoj normalny suit a nie nurka jak na lv1? Cytuj
Nexus-6 1 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Po prostu przed rozpoczęciem levelu pojawia się więcej strojów do wyboru. Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 A opis w poradniku EP do pupy jest Nooo, nie popisali się oj nie popisali. A co do samej gry: mnie się bardzo podobała. Bardzo dobra (jak na Tomb Raidera) fabuła, wartka akcja i chwilami nie zbyt proste zagadki. Brakowało mi przynajmniej jednego bossa (no kurde, końcówka gry zasługiwała na jakąś epicką walkę), plus do tego irytowała mnie kamera do potęgi. Reszta in plus, do tego przyjemne achievy (wiem że i tak nie mam live'a ale jednak jakąś satysfakcje człowiek ma. Ocena: -8/10 Cytuj
konan129 0 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 W Meksyku mam 49/50 artefaktów, pare razy z różnymi filmikami powtarzałem level w trybie treaser hunt a brakującego skarbu nigdzie nie ma ;/ Wie ktoś jak rozwiązać ten problem? Cytuj
Lesiu_adi 0 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Na rynku pojawił się dzisiaj pierwszy DLC "Beneath the Ashes" . Gram od ponad 1,5 h i muszę przyznać że to dobrze wydane 800 msp tylko szkoda ze nie dali tego na początku za darmo, bo podobno to fragment z gry który został wycięty jakimś sposobem O_o Jeśli chodzi i acziwmenty to dodali trzy, reszta pewnie w drugim DLC [ całość 1250 G ] - "Complete the Beneath the Ashes Mission" 50G - "Find the Hidden Relic and all Treasures in Beneath the Ashes" 50G - "Find the Hidden Relic in Beneath the Ashes" 25G Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Ściągnęłam jak tylko się pojawił. Za długo nie grałam, ale generalnie na plus. Za łatwo nie jest, trzeba pogłówkować no i dodatkowy GS :] Fakt, mógłby być za darmo, ale M$ na czymś zarabiać musi niestety Cytuj
szczepix-ksiaze melanżu 0 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Zaciąłem się,jestem przy bramie na samym końcu southern mexico i zeby pociagnac wajchę i otworzyć bramę trzeba mieć drugi artefakt ...tymczasem ja go gdzies przeoczyłem,pytani8e gdzie? Cytuj
Flo 0 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 Konar$ky, zgadzam się z Tobą, gierka dobra, ładna graficznie i chyba jedynym większym minusem była wspomniana przez Ciebie kamera. Co do dodatków o ile Beneath the Ashes przypadł mi do gustu, o tyle msp wydane na Lara Shadow okazały się nietrafioną inwestycją... mnóstwo walki + backtracking szczepix-ksiaze melanżu polecam Ci poszukać na youtube, masz tam dokładny walkthrough wraz z skarbami i artefaktami ;P [wiem bo sam korzystałem przy szukaniu wszystkich skarbów ] Cytuj
Soban 4 057 Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 mam takie lamerskie pytanie,a mianowicie:jak robi się tego swan dive? Cytuj
Reno 4 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Biegniesz a potem naciskasz szybko "A" potem "B" jeden po drugim(ewentualnie"X""0" na padzie do ps3) Cytuj
szymen 2 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Witam. Co mam zrobić w drugiej (nie licząc prologu) lokacji (tej w dżungli jakby)?? Jestem przy posągu Shiwy, opuściłem obie jej ręce, wsadziłem w nie coś tam i co dalej?? Są do ustawienia jakieś posągi z "lustrami", ale nie wiem co to daje. Podejrzewam, że powinienem wsadzić coś w kryształ w jej głowie, ale nigdzie czegoś takiego nie ma. Co mam zrobić?? Cytuj
Flo 0 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Jak się zaciąłeś to najlepszy youtube ;P wpisz Underworld Walkthrough i będzie na pewno Odpowiedziałbym po prostu na Twoje pytanie, ale nie pamiętam dokładnie chyba wystarczy ze z tymi posągami trzymającymi lustra pokombinujesz i się zrobi promień Cytuj
szymen 2 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 ok. poradziłem sobie bez pomocy:P nie wpadłem na to, że trzeba ręce do góry podnieść jeszcze:P Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 Witam Mam szybkie pytanko. Warto zakupić dodatki TR:U Beneath the Ashes i Lara's Shadow? każdy po 800 MSP, dają one jakąś frajdę, znacząco przedłużają grę? bo to że dają Achiwy to zauważyłem Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 jeszcze ich nie kupiłem, ale zamierzam. jak tylko trafią na Deal of the Week. z recek pamiętam, że Beneath The Ashes jest naprawdę dobry. natomiast po Lara's Shadow pojechano dosyć ostro. chociaż z drugiej strony, jak nie masz ambicji zrobić calaka, to można spokojnie odpuścić. za 1600MSP można kupić znacznie lepsze gry. pełne gry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi