CoATI 1 051 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 jak sie gra na psp w gry fpp z szaraka? bo mam ochote na Alien Resurrection :> Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 (edytowane) Gdyby nie emu psx'a to bym nie mial w co grac na psp. Jestem fanem jrpg i moge nadrobic zaleglosci, ukonczylem niedawno Parasite Eve i Legend of Dragoon. Przy sobie zawsze mam Tony Hawk Pro Skater 2, imo najlepsza czesc, przydala by sie wersja z odswiezona grafika ;p Chrono Cross tez caly czas gosci na mojej karcie. Pewne gry sie nie starzeja, 100x bardziej wole enty raz przejsc FF IX niz tego crapa z ładna grafika FF XII. jak sie gra na psp w gry fpp z szaraka? bo mam ochote na Alien Resurrection :> pewnie podobnie jak na szaraku, nie mialem dualshocka tylko klasycznego pada i dawalem rade Edytowane 11 marca 2008 przez Shen87 2 Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 11 marca 2008 Autor Opublikowano 11 marca 2008 tez nie mialem DS'a do szaraka... ale jak wiadomo pad ma 2L i 2R, a psp tylko LR... chyba sam sobie odpowiedzialem xD Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 brakuje emulatorowi opcji grania w trybie adhoc wiele gier takich jak tekken, twisted czy masa innych nie jest zrobiona dla 1 gracza Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 Syphon Filter to jedna z najlepszych serii jeśli chodzi o scenariusz i pomysłowość. 1-3 troszkę był taki w cieniu genialnego MGS, ale te serie różnią się diametralnie. SF nie miał tego klimatu MGS-a, była to troszkę bardziej strzelanka niż skradanka. W SF: DM i LS poszli po rozum do głowy, zebrali do kupy najlepsze elementy z MGS oraz SC, by wypuścić coś co obie te gry na PSP bije o głowę. Dlatego warto zagrać w serie od 1-3, chociaż dużo i tak wyjaśnia się w DM jak ktoś nie grał w poprzedniczki. Tak dla samej wiadomości czym jest tytułowy Syphon Filter, kim są bohaterowie, oraz dlaczego Gabe z lojalnego fajfusa, zmienił się w bezuczuciowego madafakę. Poza tym... DM to i tak pozycja obowiązkowa dla fanów bodajże trójki (jeśli się nie mylę), bowiem dokańcza się zakończenie poprzez "wzięcie sprawy w swoje ręcę", w dodatku można przy odrobinie cierpliwości zaliczyć zonka ( Mara Aramov jest lesbijką ). Tak czy siak, nie ma chyba bardziej odprężającej gry jak Kula World. Puf. Pss. Pyk. Ot, trzeba sobie ją sprawić. No i absolutna klasyka, czyli MediEvil Cytuj
BartX 9 Opublikowano 12 marca 2008 Opublikowano 12 marca 2008 Fajnie się gra w Thrill Kill, Crasha (wszystkie części) i Spyro the Dragon. Miodzio. Cytuj
Swiechu 0 Opublikowano 12 marca 2008 Opublikowano 12 marca 2008 Ja serdecznie polecam Gran Turismo 2, nieasmowita samochodówka, chyba najlepsza w jaką grałem. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 12 marca 2008 Opublikowano 12 marca 2008 Fajnie się gra w Thrill Kill, Crasha (wszystkie części) i Spyro the Dragon. Miodzio. Eee, a skąd masz Thrill Killa? Skoro ta gra nie wyszła oficjalnie... ? Cytuj
nWo 1 Opublikowano 12 marca 2008 Opublikowano 12 marca 2008 kiedys wyszlo demo, niepelna gra. i tak juz zostalo. i wlasnie w to demo niemal kazdy sie zagrywal Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 13 marca 2008 Autor Opublikowano 13 marca 2008 (edytowane) i demo ma 503mb? bo taka wersja jest w obiegu... [gry nie wydano, wiec nie zgrzeszylem piszac tego posta ] Edytowane 13 marca 2008 przez Coati Cytuj
nWo 1 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 nie pamietam, a czy jest dostep do wszystkich postaci i wszystkich opcji w menu ?? ja gralem w to moze ze 4 razy nie mialem swojej kopii, jakas taka za bardzo brutalna dla mnie byla, ja taki spokojny z gier na psx'a warto zagrac w tomb raider'y. jest ich dosc sporo az 4 czy 5 czesci. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 Thrill Kill wydostał się tylko jako beta, oficjalnej gry nie wydano. Co ciekawe beta nie miała wielu błędów, co najwyżej brakowało filmików do postaci. Gra nie wyszła, gdyż w jej okresie powstania, cenzorzy nie dopuścili jej do wydania (chociaż może to i dobrze, bo pogłębia stereotyp czubka jako agresywnego mordercę) - w sumie za brutalność? Dziś pewnie nie mieliby oporów Tak czy siak, gra jest bardzo podobna do Wu Tang. Chyba samo zakazanie jej jest do niej bardziej przyciągające, niźli sama gra. Swoją drogą, CTR "nie na czterech" to zaledwie jakiś procent rozrywki Nie kupujcie za to Gaunlet, cienizna straszna Mogliby dodać Soul Blade, skoro dodali Tekkena 2 Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 (edytowane) Czy jesli mam oryginalne gry na PSX'a na plytkach to czy moge za pomoca PS3 zrzucic je na PSP? Jesli tak to jak sie to robi? Czy mozna w ten sposob grac w MGS'a z PSX'a na PSP? PS. Czy PSP mozna podlaczyc za pomoca remote play poprzez kabel USB czy wymagane jest polaczenie sieciowe? Edytowane 19 marca 2008 przez Don_Pedro Cytuj
nWo 1 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 za pomoca ps3 mozesz jedynie wrzucic gry ktore kupisz na psstore jak masz je na plytkach to do tego jest inny bajer: 1. na psp musisz miec CFW 2. program do przerabiania gier z psx'a tak aby dzialaly na psp nazywa sie PopstationGUI, caly proces jest prosty i bezbolesny Cytuj
BartX 9 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 Musisz mieć przerobione PSP by grać w gry z płyt. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 Ja kupiłem kilka gierek, min. The Populous, świetny tytuł, budujemy własną osadę, armię, no i bronimy szamanki. Polecam! Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 Wiadomośc miesiąca: MGS już niedługo na Store! Co prawda na razie tylko ja japońskim ale mam nadzieje ze u nas tez. I czemu do ch.uja pana wciaz na naszym nie ma Twisted metal 2, spyro i crasha 3? ;f;f Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 20 marca 2008 Autor Opublikowano 20 marca 2008 bo u nas malo ludzi kupuje gry za posrednictwerm tego sklepiku... no i jestesmy troche "na boku", pod wzgledem ilosci posiadaczy konsol, ktorzy do tego kupuja oryginaly... Cytuj
michal89a23 1 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Ja mam pytanie w zwiążku z usługą PStore. Tak się skałada że mam PSP i kilka gierek z szaraka ( m.in MGS no i Silent hill 1 ) nie chcę mi się czekać zanim PStore w swojej usłudze wrzuci te tytuły na listę gier do kupienia. Czy bezbieczne jest wgranie nieoficjalnego softu ( i legalne , nie jestem piratem) oraz jakim programem konwertować te tytuły z PSX-a???? Jeśli jest to legalne i w miarę bezpieczne to proszę o jakąś instrukcję jak zmienić tego softa. Z góry dziękuje. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 3 kwietnia 2008 michale... czy szukałes odpowiedzi na swoje pytanie w bardziej konwencjonalny sposob? np google i jeden z pierwszych wyswietlonych linkow? obecnie wgranie softu jest tak bezpieczne jak ładowanie baterii... poczytaj sobie stosowne tematy na np psp-team.pl lub pspoland.pl... oczywiscie na forach tych stron. Cytuj
michal89a23 1 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 No ok dzięki bardzo .... ale mam jedną prośbę.... mógłbyś mi napisać jak to się robi tzn. wgrywa nowe softy ( nie chce mi się szukać na innych forach).... Z góry dziękuje Cytuj
nWo 1 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 otoz jest takie forum gdzie dokladnie opisane sa kroki tzw, downgrade i wgrywania CFW, niestety nieznajdziesz ich nie szukajac bo ci sie niechce. tutaj looknij Cytuj
michal89a23 1 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 otoz jest takie forum gdzie dokladnie opisane sa kroki tzw, downgrade i wgrywania CFW, niestety nieznajdziesz ich nie szukajac bo ci sie niechce. tutaj looknij No tak spoko tylko że ja mam softa 3.80 , a tam jest napisane że dla softów 3,52 M33-3 i w góre.... Sorry że ci głowę zawracam ale jestem początkujący.... Potrzebuje tego softu tylko dla gier z PSone a mam ich kilka ze swojej kolekcji.... Na te z PSstore nie chcę mi się czekać... Możesz mi to opisać krok po kroku co zrobić , gdzie wejść, skąd pobrać soft itp itd.. Postawie piwo... otoz jest takie forum gdzie dokladnie opisane sa kroki tzw, downgrade i wgrywania CFW, niestety nieznajdziesz ich nie szukajac bo ci sie niechce. tutaj looknij No tak spoko tylko że ja mam softa 3.80 , a tam jest napisane że dla softów 3,52 M33-3 i w góre.... Sorry że ci głowę zawracam ale jestem początkujący.... Potrzebuje tego softu tylko dla gier z PSone a mam ich kilka ze swojej kolekcji.... Na te z PSstore nie chcę mi się czekać... Możesz mi to opisać krok po kroku co zrobić , gdzie wejść, skąd pobrać soft itp itd.. Postawie piwo... ja by coś to tu masz moje gg 4486732 pisz nawet jak jestem niedostępny z góry dziękuje Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 4 kwietnia 2008 nWo - w tobie nadzieja Cytuj
michal89a23 1 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Dobra mam to gdzieś nie przerabiam konsolki... na store.playstation.com prędzej czy później wyjdę jakieś dobre tytuły z PSone ( np MGS) a na razie jest w co grać mam PSP dopiero 2 tygodnie:D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi