Opublikowano 15 grudnia 200816 l A oto moje: ( na razie tylko dwie, wrzucę więcej, bo mam kilka interesujących ). Dodaję kolejne: Edytowane 15 grudnia 200816 l przez Kania
Opublikowano 18 grudnia 200816 l Dyskutowalem kiedys na ten temat z Komodem, nasz forumowy kolega orzekl" nienawidze gdy w dobie tanich aparatow ludzie robia zdiecie kropli wody na talezu i uwazaja to za wielki artyzm"- i bardzo sie z tym zgadzam
Opublikowano 16 stycznia 200916 l Cris... przepiękne drzewo RoL gratuluję "złapania" błyskawicy, do pioruna jasnego nigdy mi się nie udało Kaniu, śliczne zdjątka a szczególnie małpka :spox:
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Dziękuję ślicznie:* I cieszę się, że Ci się podobają. No ja moja galerie najlepszych fot mam na deviancie gdzie zapraszam: Ewcikson- deviantart to taka zbieranina holenderskich widoczkow.... i tu kolejne wiatraczki: kinderdijk Amsterdam Wiem ze nie wszystkie foty sa udane - ale niektore naleza do mych ulubionych po prostu jestem za leniwa, by sortowac .... dlatego wrzucam linki... Edytowane 28 czerwca 200915 l przez Ewcikson
Opublikowano 28 czerwca 200915 l ja tam rozumiem ze sprzet sprzetem, ale niektorym przydaloby sie jakakolwiek informacja na temat kadrowania
Opublikowano 30 czerwca 201014 l dzień dobry, mam na imię adrian, prosiłbym o skomentowaniu moich zdjęć. mam tego jeszcze więcej, ale nie będę zanudzał.
Opublikowano 30 czerwca 201014 l ch'ujowo tematycznie dobrane foty. mimo że zwierzęta są wdzięcznym obiektem zdjęć, to 90% ludzi zaczynających zabawę z fotografią przedstawia na początku zdjęcia kotów/psów i ciężko to oceniać. nie ma ostrości praktycznie, kadry chyba przypadkowe. prześwietlone niebo za każdym razem. przede wszystkim te kadry słabe i bałagan ogólnie, poczytaj może jakis poradnik na temat złotego podziału jak chcesz robić milsze dla oka zdjęcia. Edytowane 30 czerwca 201014 l przez LegionPolski
Opublikowano 30 czerwca 201014 l no to pasuje, bo jestem początkującym. i mam aparat za 200 zł, nie żebym się tłumaczył, po prostu jestem słabiak Poszukam jakichś poradników. nie do końca rozumiem czemu kadry są przypadkowe, właśnie tu brałem je pod uwagę i specjalnie je ustawiałem. "prześwietlone niebo" ? nie do końca rozumiem co to znaczy Edytowane 30 czerwca 201014 l przez Figaro
Opublikowano 30 czerwca 201014 l Myślałem, że to raczej dodaje efektu tak jak w pewnej scenie z Six Feet Under... Edytowane 30 czerwca 201014 l przez Figaro