Opublikowano 10 maja 200816 l Co do curb stompa- pamiętacie przecież, że robimy go przyciskiem X, zaś 'tarczowanie' oznaczone było A na tym gameplay'u. Może zostawili stompa . Co do broni- na GT jest filmik opisujący wszystkie nowości. Bronie też są wspomniane. Jest też o Brumaku- piszą coś tam, że widzimy go jako normalne stworzenie w armii, a nie jakąś super-hiper-bosso-kreaturę.
Opublikowano 10 maja 200816 l Chetnie kupilbym dla tej gierki x360, bo jest kapitalna!! Jednak inwestowac w sprzet, aby pograc w kampanie kilka godzin, jak dla mnie, nie ma sensu. Online mnie nie interesuje (placanie za granie przez neta dwa razy uwazam za czysty debilizm) Ps. Pozyczcie m X360
Opublikowano 10 maja 200816 l Autor Wyje****a w kosmos gierka i must have dla każdego kto ma x'a mam nadzieję że te nowe postacie nie będą dodane na siłę ps: double chainsaw rządzi
Opublikowano 10 maja 200816 l az boje myslec co bedzie w 3... Edytowane 10 maja 200816 l przez signap
Opublikowano 10 maja 200816 l az boje myslec co bedzie w 3... Ludzie jeszcze dwójka nie doszła a wy już myślicie o tym co będzie w trójce... Bez przesady....
Opublikowano 10 maja 200816 l Jedyna gra ,której w pełni zazdroszczę posiadaczom x360. Ciekaw jestem jak prezentować się będzie zniszczalne otoczenie i wielkie tereny bo choć jako taki występuje w tym fragmencie to jest on cholernie oszukańczy Bo cały zakres terenu działań w tym gameplayu ogranicza się do powierzchni 4m2 (czyli terenu na aucie) a cała reszta otoczenia,postacie,horyzont itp jest doczytywany z konsoli-podobnie było w jedynce w pociągu,można to też porównać do sekcji strzelanych w chociażby ostatnim etapie CoD4,jazdy jeepem przez dżuglę w Uncharted itp.Tak skonstruowany gameplay jaki nam pokazano nie daje jeszcze gwarancji ,że dane nam będzie wbić się w walkę z tyloma postaciami na ekranie i zwiedzać bardzo rozległe lokacje.Ogółem poziom to taki GoW1 z podrasowaniem pod epickość(a to w takiego typu gierkach lubię najbardziej)
Opublikowano 11 maja 200816 l Racja , grafa grafiką ale licze bardzo na to ze będa to duże bitwy które zostaną w pamięci przez długo.Kto to wie co tam sie szykuje , po tym gameplayu mysle ze jest to mozliwe do otrzymania
Opublikowano 11 maja 200816 l Mam nadzieje, ze nie bedzie spotkan z berserkerem czemu? to byl fajny motyw ; "Stefan, wal w niego, a ja zapie****m do wyjscia" co-op ROX
Opublikowano 11 maja 200816 l Oj berserk musi byc. Walka z nim an co-opie to faktycznie bylo mistrzostwo. U mnie byly teksty pokroju "Ku...a downie nie idz do niego tylem!... Spie....aj! ... Game Over"
Opublikowano 11 maja 200816 l berserker to ona ten kawalek kamani z gow2 to masakra! z grafy zdecydowanie swiatlo i cienie lepsze sa
Opublikowano 14 maja 200816 l http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=33954 pokazana jest nowa scena gdy Lokus lezy podparty reka na ziemi to Marcus przewraca na ziemie na go leje. Wydaje mi sie ze albo bedzie mozna z niego zrobic tarcze lub finish him
Opublikowano 14 maja 200816 l 'Finishery' mają teraz podobno zależeć od broni, jaką w danym momencie się posługujemy. I ma ich być trochę . Tak mówi Cliff w tym wywiadzie. Edytowane 14 maja 200816 l przez qb3k
Opublikowano 15 maja 200816 l Racja...dla każdej borni inny finish chociaż też będzi eklasyczne deptanie:)
Opublikowano 15 maja 200816 l http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=33954 Czy ja dobrze słyszałem? Multi będzie 5vs5?
Opublikowano 15 maja 200816 l 5 vs 5? zastanawiam sie czy to lepiej czy gorzej,chociaz wkoncu jakas zmiana do rozgrywki i wiecej mozliwosci,ciekawe czy przez to mapy do multi beda wieksze. Edytowane 15 maja 200816 l przez Velius
Opublikowano 15 maja 200816 l Moim skromnym zdaniem 5v5 jest idealnie dobrane. Mapy wątpię aby zostały powiększone, teraz GoW2 będzie tym co prawdziwy Girsomaniak oczekiwał Jestem spokojny o wszystko i czekam z wywieszonym jęzorem na ten mega hicior (stawiam stówkę, że to będzie gra roku). Edytowane 15 maja 200816 l przez cichy_
Opublikowano 15 maja 200816 l Byle by tym razem multi byl dopracowany i aby host nie mial takiej przewagi jak w 1
Opublikowano 15 maja 200816 l Jeśli chcesz TDM to zakup CoD4 bo w GoW2 na 101% takiej głupoty nie będzie.
Opublikowano 15 maja 200816 l Źle się wyraziłem chodziło mi o zwykły DM (free for all), dlatego też tak napisałem. TDM jak najbardziej mógłby się pojawić ale bardziej jako odstresowanie się (czyt. rzeźnia) od zwykłego trybu, który mogę porównać do Search & Destroy (tylko bez bomb) z COD4.