Opublikowano 14 czerwca 200816 l Dla mnie GOW ma najlepszy tryb multiplayer ever, jak wyjdzie dwójka(na PC, nie mam x-kloca) to mnie nie ma na tym świecie przez rok Nowe patenty zrywają beret,ciekawe czemu mieli taki problem z tą kolejką.
Opublikowano 14 czerwca 200816 l "Pojawi się także nowy tryb dla multi - tzw. Wanted, w którym 9 locustów zapoluje na jednego gracza (tudzież 9 ludzi na locusta). "Poszukiwany" będzie musiał przetrwać określoną ilość czasu, a załatwić go da się tylko poprzez egzekucję." To sie zapowiada ciekawie, juz widze ujadajace psy goniace sa ofiare :>
Opublikowano 14 czerwca 200816 l Taa... pamietam akcje z 1ki jak czterech wariatow gonilo jeden niedobitek żeby go w czwórkę wydymać i jednocześnie pociąć :] Przy 9ciu to się będzie działo... Masowe bukkake?
Opublikowano 14 czerwca 200816 l Może i ciekawie, ale jak wejdzie 9 gości z dobrym skillem, to wątpię by się "wanted" długo utrzymał na planszy.
Opublikowano 14 czerwca 200816 l Calkiem orginalne. Bedzie ciekawa odmiana dla typowego deathmatch'a.
Opublikowano 14 czerwca 200816 l Generalnie, przy takich założeniach osoba "wanted" jest bez szans. Dziewięciu przeciwników w kontakcie głosowym ze sobą zlikwidują ją dosyć szybko. Kilku snajperów z dystansu, kilku szturmowców i krótka rozgrywka. Może szanse "wanted" by wzrosły, gdyby dostał obserwatora. Gościa, który ma wgląd na całą planszę, wszystkie kamery, nie bierze udziału w rozgrywce, ale ma kontakt głosowy z Wanted.
Opublikowano 14 czerwca 200816 l Mogliby z niego zrobic takiego Predatora, ktory mialby mozliwosc widzenia przez sciany, potrafilby szybciej biegac itd.
Opublikowano 14 czerwca 200816 l Gościa, który ma wgląd na całą planszę, wszystkie kamery, nie bierze udziału w rozgrywce, ale ma kontakt głosowy z Wanted. To byłoby naprawde niezle.
Opublikowano 14 czerwca 200816 l Generalnie, przy takich założeniach osoba "wanted" jest bez szans. Dziewięciu przeciwników w kontakcie głosowym ze sobą zlikwidują ją dosyć szybko. Kilku snajperów z dystansu, kilku szturmowców i krótka rozgrywka. Może szanse "wanted" by wzrosły, gdyby dostał obserwatora. Gościa, który ma wgląd na całą planszę, wszystkie kamery, nie bierze udziału w rozgrywce, ale ma kontakt głosowy z Wanted. Tylko pojawia się pytanie- kto chciałby udzielać wskazówek zamiast grać?
Opublikowano 14 czerwca 200816 l Np. ja. Naprawdę fajny bajer! Co rundę się zmieniasz z kumplem. To byłoby coś.
Opublikowano 18 czerwca 200816 l na pewno "wanted" będzie wypasiony, więcej hp, jakiś boom na starcie i już się wyrównują szansę
Opublikowano 18 czerwca 200816 l Fuck yeah..... PS. Co by nie spamować... architektura Gridlock wyraźnie porosła mchem o_0
Opublikowano 25 czerwca 200816 l Nowe screeny: http://www.videogamer.com/xbox360/gears_of...creenshots.html
Opublikowano 25 czerwca 200816 l Niektorzy mowia, ze nie ma zadnej roznicy w grafice pomiedzy 1 a 2. Pokazcie mi gre, w ktorej wszystkie tekstury sa tak ostre jak w 2. Zadna nie jest ani rozmyta, ani zrobiona jako zapychacz. Podobno ma byc jeszcze jakis filmik. Wie ktos o ktorej? Edytowane 25 czerwca 200816 l przez lutoslav
Opublikowano 25 czerwca 200816 l Dokładnie 4 albo 5 lipca wraz z premierą UT3 (filmik dostępny będzie na płycie z Unrealem).
Opublikowano 25 czerwca 200816 l Powiem jedno: OMFG!!!!!!!111oneoneone Spodziewałem się nieco podrasowanej grafy a tu... cud, miód, malyna .
Opublikowano 25 czerwca 200816 l Na Gamevideos.com jest dostepny 18 minutowy wywiad z Cliffem Opowiada glownie o multi, technikach wykonczenia. Troche nowych informacji, troche starych. Nic o singlu czy co-opie nie ma.
Opublikowano 25 czerwca 200816 l grafa miód, górskie klimaty bardzo fajne (byle nie przez całą grę), ale pomysł z tarczą średnio mi się podoba jakoś mi nie pasuje do GoWa, no i zastanawiam się czy i jak będzie z nią na multi
Opublikowano 25 czerwca 200816 l Oby w GoW 2 nie było takich oczywistych BRAKÓW znanych z jedynki jak : - niemożność chodzenia/turlania się/strzelania przy przykucnięciu - wciąż przywierania/przyklejenia przy braniu zewnętrznych i wewnętrznych " zakrętów " - możliwości brania apteczek/broni w czasie ( przyklejonego i nieprzyklejonego ) przykucu Z wielką chęcią przywitałbym też bardziej dopracowaną i przewidywalną walkę wręcz i przy takich starciach bardziej dopracowaną pracę kamery . Lepsze rzucanie granatów też by się przydało , bo to z jedynki - mające 4 podstawowe " błędy " - jest/było najgorzej rozwiązane jak mogło być . Także strzelanie ze snajperki i - SZCZEGÓLNIE - z kuszy jest DUŻO za długotrwałe ; bo przecież ( już ) " dziś " są automatyczne , nie wymagające przeładowywania co pocisk , snajperki . Edytowane 25 czerwca 200816 l przez Paweł Dziuba
Opublikowano 25 czerwca 200816 l CO?! Jakie apteczki? Jakie zakręty? Walka wręcz w napakowanym ołowiem badassowskim majstersztyku? Wielkie O_o
Opublikowano 25 czerwca 200816 l CO?! Jakie apteczki? Jakie zakręty? Walka wręcz w napakowanym ołowiem badassowskim majstersztyku? Wielkie O_o W jedynce przy przyklejeniu się nie można było "wziąć" rogu np. budynku - wtedy się odklejało . Apteczek i broni w czasie przykucu też nie można było " zgarnąć " . Walka wręcz = walka wręcz na bronie . IQ przeciwników też nie było wcale takie wysokie - wystarczy przypomnieć sobie że ( z za węgła , czy zasłony ) wychylali się/wybiegali co regularny , określony czas , bez względu na to czy był do nich oddawany ogień , czy nie był . Edytowane 25 czerwca 200816 l przez Paweł Dziuba
Opublikowano 25 czerwca 200816 l http://analoghype.com/blog/466/gears-of-wa...layer-gameplay/ Filmik z multi