Opublikowano 23 lipca 200816 l Ale o to chodzi, mialo byc wiecej lepiej i more badass. To tylko sequel, nie spodziewalbym sie jakis rewelacji. Raczej dobrą sieczke na milych dla oka mapach, paru usprawnień w gameplayu no i bardziej rozbudowane multi. Jedynka mimo prostego schematu bardzo mi sie podobala, przeszedlem ja wielokrotnie na wszystkich poziomach trudności, grałem takze w coopie online, ta gra ma po prostu w sobie coś takiego, ze niby patrzysz na rozgrywke na filmikach i wydaje sie ona prosta do bolu, ale jak sam dorwiesz pada, to skonczysz o 3 nad ranem. Ma dopracowany gameplay i aż chce się do niej wracać. I to wyróżnia dobrą gre na tle innych, podobnych w schematach pozycji Fuck, pięknie powiedziane, pamiętam jeszcze jak miałem ps2, i wyszedł GOW. Przejrzałem filmiki, poczytałem, byłem zaskoczony, czym ludzie się tak podniecają. Toż to zwykła strzelanka, schematyczna do bólu jedynie w pięknej oprawie graficznej. Do czasu kiedy sam nie nabyłem XO i Gow-a. Ta gra ma taki klimat, na dodatek IMO najlepszy multi i co-op jaki dany było mi zagrać. I dokładnie wiem, że to samo będzie z 2. Nie oczekiwałem zmiany gameplayu, otwartych terenów i jakiś mega zmian, ba nawet dobrze, że wszystko zostało po staremu. Wystarczą nowe mapki, nowe misje, nowe bronie i JAZDA od nowa. Edytowane 23 lipca 200816 l przez Slupek88
Opublikowano 23 lipca 200816 l Martwi mnie trochę wyrzucenie takich map jak cloktower, war machine czy fuel, przecie to były najlepsze mapy, nie mogli ich zostawić?
Opublikowano 23 lipca 200816 l Nowa gra = nowe mapy Zostawili (trochę zmienili) Gridlocka, jakbym tak zrobili by np. z War Machine to byłoby 'czemu Gridlocka nie zostawiono'. Ja oczekuję czegoś świeżego.
Opublikowano 23 lipca 200816 l Grają, grają, ale Hamubrgery. To podobno mapa, która się cieszyła największym powodzeniem graczy . Polacy za nią raczej nie przepadają (ja mam nastawienie neutralne - 'mogę zagrać'). Najbardziej bym się cieszył jakby do GoW2 przenieśli Fuel Depot lub War Machine.
Opublikowano 23 lipca 200816 l Grają, grają, ale Hamubrgery. Może i tak, nie wiem bo nie gram z nimi ;] War machine najlepsza mapa jak dla mnie, kto wie, może będzie w 2.
Opublikowano 23 lipca 200816 l Też z nimi nie gram, ale wystarczy dać szukanie np Execution min liczba rund 'any' max liczba rund tez 'any' i na 90% będzie w ch.uj gridlocków. Dobra koniec głupich rozmów
Opublikowano 23 lipca 200816 l Martwi mnie trochę wyrzucenie takich map jak cloktower, war machine czy fuel, przecie to były najlepsze mapy, nie mogli ich zostawić? Ileż można grać na tych samych mapach , lepiej żeby było dużo nowych Wiadomo coś o trybie execution , przeszperałem neta i nic na jego temat nie znalazłem , obawiam się że wyleci...
Opublikowano 24 lipca 200816 l Martwi mnie trochę wyrzucenie takich map jak cloktower, war machine czy fuel, przecie to były najlepsze mapy, nie mogli ich zostawić? Ileż można grać na tych samych mapach , lepiej żeby było dużo nowych Wiadomo coś o trybie execution , przeszperałem neta i nic na jego temat nie znalazłem , obawiam się że wyleci... Zmienili nieco koncept i teraz tryb nazywa się Guardian.
Opublikowano 27 lipca 200816 l - Complete Act One in Gears Of War, unlock a playable Anthony Carmine in Gears of War 2 - Find 10 COG tags in Gears Of War, unlock Minh Young Kim in Gears of War 2 - Kill Raam in Gears Of War, unlock a playable Raam in Gears of War 2 Z tego co widze to trzeba przejść 1dynke!!!!!
Opublikowano 27 lipca 200816 l Nie są jakieś wymyślne te achievementy. Spowodują, że więcej osób sięgnie po jedynkę. I dobrze.
Opublikowano 27 lipca 200816 l ale gra bedzie bazowala na savie z GOW1 czy po aczivach? Bo ja gralem w PGR3 ale nie dostalem acziva w PGR4 ze gralem w 3 (bo mialem inny dysk)
Opublikowano 27 lipca 200816 l - Complete Act One in Gears Of War, unlock a playable Anthony Carmine in Gears of War 2 - Find 10 COG tags in Gears Of War, unlock Minh Young Kim in Gears of War 2 - Kill Raam in Gears Of War, unlock a playable Raam in Gears of War 2 Z tego co widze to trzeba przejść 1dynke!!!!! Zgrzeszysz jeśli tego nie zrobisz ! :diablo:
Opublikowano 28 lipca 200816 l mam nadzieje ze będzie to sprawdzane po achievementach a nie po save na dysku którego wywaliłem.
Opublikowano 28 lipca 200816 l - Complete Act One in Gears Of War, unlock a playable Anthony Carmine in Gears of War 2 - Find 10 COG tags in Gears Of War, unlock Minh Young Kim in Gears of War 2 - Kill Raam in Gears Of War, unlock a playable Raam in Gears of War 2 Z tego co widze to trzeba przejść 1dynke!!!!! Zgrzeszysz jeśli tego nie zrobisz ! :diablo: No mam dwa achivy:p..Chyba brakuje mi tylko 10cogów:P
Opublikowano 28 lipca 200816 l Ja za singiel mam wszystkie. Z broni nie mam łuku i booma (powinienem juz dawno miec), Hammera i pistoleciku. Swoją drogą wkurzają mnie te zgliczowane achivy, w 2 muszą to poprawić
Opublikowano 28 lipca 200816 l No acziwy ssą kompletnie. Żeby mi zaliczylo achivmenta za przejście drugiej misji (i całej gry) musiałem ją przejść 4 razy?! . 170 curb stompów i brak acziwa w ogóle pomijam. Żeby tylko premiery nie przesuwali. I co do map - też wolałbym nowe, fajne mapy niż stare, znane i już oklepane. A na gridlocku to ja gram i akurat cieszę się, że go zostawili (w zmienionej formie ale cóż, lepszy rydz niż nic )
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Trailery niszcza, akcja jest strasznie intensywna. Motyw z tarcza i zaslanianiem sie cialem przeciwnika to strzal w dziesiatke. Graficznie oczywiscie bajecznie, design, w zasadzie wszystko genialne. Truizm, ale to pewniak.
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l mam nadzieje ze będzie to sprawdzane po achievementach a nie po save na dysku którego wywaliłem. PGR4 sprawdzal raczej po sejwie zas Vegas 2 wykrywal ze wczesniej gralem w Vegas 1 choc save'u na dysku juz nie mam
Opublikowano 9 sierpnia 200816 l OnlineCenter inforumuje ze GOW2 bedzie zawieral napisy PL (dobrze ze nie dubbing
Opublikowano 9 sierpnia 200816 l myslisz ze jesli gra jest od 18 lat to tlumaczenie bedzie dla 12 latkow?