Skocz do zawartości

Gears of War 2

wiiboxstation

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

...Albo Wiedźmina :E

w ME nie przypominam sobie przekleństw - a no przecież, wywaliłem tą grę, bo grałem po angielsku - kwestia była ustawień regionalnych =.=

No a Unreal Tournament? Może i stara gra - ale nikt ich nie zjechał za potęge polskiego podwórkowego słownictwa.

Ja i tak zrezygnuje (jeśli będzie możliwość) z polskich napisów, bo jak ma być tłumaczenie tak jak tłumaczą niektóre filmy i gry to dajcie spokój.

Edytowane przez Fisiu
Opublikowano

Tłumaczenie spoko. Będę rozumiał kiedy zaczną gadać skomplikowanie, a róznicę między "fucker" a "dupek" każdy wychwyci. Dubbingu bym nie zniósł.

Co do nowych trybów to już nie mogę się doczekać Wingman i Guardian.

Zastanawiam się jak rozwiążą rozróżnianie postaci w Wingmanie.

W ogóle fajnie gdyby była możliwa pewna kustomizacja postaci.

Balans na multi zapowiada się świetnie.

Opublikowano

No właśnie trochę po tych filmikach, multi wygląda za bardzo "lancerrowato". Pewno na zachęte dla hamburgerów, i tak my Polacy będziemy grać shotgunami.

Z innej beczki jest już podana jakaś cena, za wersję kolekcjonerską-limitowaną ?

Opublikowano

Ale na logikę, na bliski dystans shotgun i tak będzie tak samo dobry. Ale nie będzie już rashowania z shotgunami.

Więcej taktyki, więcej wymiany ognia i coverów.

W jedynce przez lagi, i brak "stopping power" (czy jak to się nazywa) lancer był praktycznie bezużyteczny.

No ale, pogramy zobaczymy.

Opublikowano

Czy ja wiem czy taki bezużyteczny na dystans wiadomo, z bliska przy odrobinie szczęscia szło goscia z shootem połozyc itd.Zobaczymy teraz pewnie zamiast kampienia z lanca np na boomie teraz będzie się przylepiać granaty ot kosmetyczna zmiana.

Opublikowano
Lepiej żeby znikały, bo po pewnym czasie się zrobi istne pole minowe. Smuci mnie to, że muszę czekać aż wyjdzie wersja na Pc(PCF spieszcie się), a to pewnie potrwa z rok :/

wlasnie COD4 gdy stawiamy Claymory to po smierci znikaja razem z nami co jest sprawiedliwe wg mnie

Opublikowano

W CoDie claymory znikają, ale po chwili. Bodajże w momencie respawnu.

Cliffowi było głupio z kilku lamerskich rzeczy w jedynce, i myślę że teraz bardziej dopracuje multi. Więc nie martwię się na zapas. A jak coś to od czego są update-y ?

Matchmaking jest już przecież potwierdzony

Klanów raczej nie będzie. W jednym z wywiadów mówił że nie koncentrują się na tym, i jak już to trafi później z updatem.

i jak w końcu jest z tymi granatami? wybuchają automatycznie kiedy przeciwnik jest w pobliżu, czy po strzeleniu w nie?

bo widziałem kilka filmików i było różnie