Skocz do zawartości

Gears of War 2

wiiboxstation

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Matchmaking to system co szuka ci do gry online ludzi mniej więcej na twoim poziomie. Jak jesteś słaby nie będziesz grał z dobrymi i na odwrót.

Jak granaty nie będą znikac to po jakimś czasie będzie ich o dużo za dużo ;]

Opublikowano (edytowane)

Mi się tam system rankingowy z Gearów 1 podobał, ba jeden z lepszych z gier multi. O wiele bardziej mi się widział niż matchmakingi z Halo czy Cod. I po za tym nie było problemu, na ustawki z Polakami, chyba w żadnej grze tak łatwo się nie znajduje, ustawia, wybieramy mapkę ilość rund (standard polski 16 ;) ) i lecimy.

Edytowane przez Slupek88
Opublikowano

na trudne nie wygladaja, sporo jest na sam SP

ciekawe

# Be Vewwy Vewwy Quiet (10) – Story progression in Chapter 12 (passive)

# We’re Hunting Rabbit (10) – Story progression in Chapter 12 (aggressive)

Opublikowano
  ShtaS napisał(a):
Pewnie będą dwa sposoby na przejście tego chaptera.

No wai.

Szkoda, że "dwójka" nie będzie kontynuować sławy multiplayerowych achievementów poprzedniej części. Dla mnie były ok. Te "nowe" to tylko przejście z kumplem kampanii, parę ustawek na multi i sesyjka w Horde.

Opublikowano
  qb3k napisał(a):
  ShtaS napisał(a):
Pewnie będą dwa sposoby na przejście tego chaptera.

No wai.

Szkoda, że "dwójka" nie będzie kontynuować sławy multiplayerowych achievementów poprzedniej części. Dla mnie były ok. Te "nowe" to tylko przejście z kumplem kampanii, parę ustawek na multi i sesyjka w Horde.

Jak dla mnie mogloby w ogole nie byc achievow w multi. Przykladem niech bedzie CoD 4, zero osiagniec po sieci, a ludzie i tak caly czas graja :D

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Ja tylko mam nadzieje, ze kazdy niezaleznie od posiadanego neta bedzie mial rowne szanse w multi i nie bedzie tak przegietych ludzi jak perszing O_O

Opublikowano
  Tommo napisał(a):
Ja tylko mam nadzieje, ze kazdy niezaleznie od posiadanego neta bedzie mial rowne szanse w multi i nie bedzie tak przegietych ludzi jak perszing O_O

Na ciebie też ludzie narzekają ;).

Cytat
nie byłoby dobijania z pistolów, czy notorycznego tagowania granatami

Do tej pory są no-skillowcy, którzy pomimo zaliczenia calaka walą granatami albo pistoletami.

Opublikowano

To jest oficjalna lista? Bo mi na taką nie wygląda. Z tego co się orientuję, to nie będzie już trybu Assassination, zastąpi go Guardian. Natomiast, tam jest taki achievement-

44. It’s Good To Be The King (10) – Finish a winning round of Assassination as the leader

Ale może się mylę