Skocz do zawartości

Gears of War 2

wiiboxstation

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No, no FlameBoomer, podoba mi się, przystojniaczek. Fuck dawajcie mi już tą grę, bo nie wytrzymam. Wnioskując po achivmentach, które w większości są za singla, po nowych fotkach, po filmiku zaprezentowanego na E3 z gameplaya, coś czuję, że kampania będzie cholernie intensywna. Zresztą co ja gadam, ta gra już ryje beret.

Opublikowano

Tym razem to achiev z przetrwaniem 50 fal hordy będzie najgorszy (rekord twórców Epic Games - raptem 26), no i 1999 rund w multi - trochę jest. Ogólnie achievy dosyć podobne, choć jest mniej tych za multi niż w 1, no ale kto wie może znów podniosą do 1250...

Opublikowano
Tym razem to achiev z przetrwaniem 50 fal hordy będzie najgorszy (rekord twórców Epic Games - raptem 26), no i 1999 rund w multi - trochę jest. Ogólnie achievy dosyć podobne, choć jest mniej tych za multi niż w 1, no ale kto wie może znów podniosą do 1250...

1999 rund w multi, to nie tak dużo, przecież jedna runda trwa około 1,5 minuty

Opublikowano

Robert, policzmy. Graliśmy zwykle 16 rund na fuel depot - mecz równy trwa około godzinę. Liczmy na to, że wynik to 16 do 12. Daje to 28 rund na godzinę - w przybliżeniu oczywiście. 1999 / 28 według M$'owtowego kalkulatora wychodzi około 71H. Dużo? Mało? Moim zdaniem malutko...

A co do rekordu Epic Games - ciapy? :E

Opublikowano

Chyba jedynym sensownym komentarzem (tak, kilka takich jest na Gry-Online) pod tym newsem jest uwaga bartka9595:

Kiedy pecetowcy myśleli ze GoW wyjdzie na pc uwazali GoW za najlepsza strzelanke swiata,teraz kiedy sie okazalo ze GoW nie wyjdzie na pc to jest juz tylko zwykla strzelanka
Opublikowano

IMO z tą ekskluzywnością to tylko napędzanie sprzedaży. "Pecetowcy kupcie konsolę dla drugiej części najlepszej strzelanki". A potem i tak wyjdzie na pieca :D.

Opublikowano

zwyklej raczej nie warto zamiawac to ta roznica miedzy 200 a 180 wyjdzie ze za ok 200 bedzie wysylka, potem jak z GTA rozne opoznienia,itp Ja tego dnia ide do MM jak nie bedzie w MM to ide do Empiku i lapie tytul bez problemow za 199zl

Opublikowano (edytowane)

To tak:

preorder- dać 60zł więcej za zdjęcie i złotego lancera w przypadku limitki?

A może kupić w dniu premiery za ~200zł zwykłą? A może tydzień, 2 po premierze za jakieś 160? Kuhwa, nie lubię takich sytuacji. Tak samo jak z GTA :E.

Edytowane przez qb3k