Skocz do zawartości

Gears of War 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 340,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Beka Wnusiu
    Gość Beka Wnusiu

Zjawisko ruchania nabierze nowego wymiaru ;]

• Jeśli komukolwiek po zmianie regionu gra szuka meczu dłużej niż 5 min to znam sposób aby temu zaradzić.   Mianowicie:   1.Włącz konsole.   2 Wyloguj się.   3. Włącz GoW 2. (nie loguj się, wciś

• Tak, ponieważ teraz zmienili nieco wyszukiwanie meczy, które zakłada że posiadasz albo tylko mapki z podstawki, albo All Fronts. Chociaż jeżeli masz szczęście to raz na jakiś czas wyszukuje dodatkowe

Opublikowano

ciekawe rozwiązanie na walkę ze sprzedażą

o ile nie będzie blokad na ściąganie, to mam to gdzieś

Opublikowano
No to elegancko, tylko, żeby jakiejś blokady nie było u nas w Polsce.

Szkoda, że Fuel D. nie ma.

No ja te lubię tą mapę. Może ją dodadzą jeszcze w innym dodatku... byłoby super.

Opublikowano

Jaka premiera Gearsów? Bullshit?

Opublikowano

Pewnie jedynka ;). Takie serwisy wali czy napiszą, że to Gears of War 2, czy Viva Pinata.

Opublikowano

ultima wyczerpała limit limitek i nie można już zamawiać. gdzie jeszcze można zamówić, żeby dostać na premierę? tylko polskie sklepy wchodzą w grę.

Opublikowano

patrzyłem i mają napisane, że wysyłają 7 listopada. Czyli musiałbym czekać do poniedziałku na grę. chyba, że oni wysyłają tak, żeby 7 doszła ? wie ktoś ? albo czy ich kurier jezdzi w soboty ?

Opublikowano

No pod tym względem lipa, w Sklepie Extreme raczej wysyłają 7. Patrz co było z GTA 4, ja na szczęście zamówiłem z Ultimy od razu, jak tylko pojawiły się preordery.

Opublikowano
  • Autor
Myślisz, że CEO Epic, który jeździ pomarańczowym lambo wie kto to Borys Szyc?:D

Znam ludzi z droższymi autami, a tak w ogóle to co to ma do rzeczy?? Skoro go zaprosili to pewnie wiedzą.

Opublikowano

może PSX Extreme z GTA dało ciała ale dostawa FIFAy09 to mistrzostwo świata

Opublikowano

Active zwiększa damage (np. zdejmuje wrogów z hełmem), nie żadną szansę.

Opublikowano
Active zwiększa damage (np. zdejmuje wrogów z hełmem), nie żadną szansę.

Ech, a byłoby tak realistycznie i naturalnie - celujesz w nogę ale przez to, że masz activa przeciwnik dostaje w łeb :rolleyes:

Opublikowano
Będzie Execution :).

No to zginiesz z mojej pięści bucu :potter:

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano
OLO. Błagam niech dadzą łatwiejsze heady po activie :lol: Zaraz będą teksty: Ty noobie, nie umiesz trafić w głowę bez actimela? Przecież widziałem, że celujesz mi w kolano. Nuubb, drewniak, twoja stara OLo oLO.

Edytowane przez Pomezz