Słupek 2 155 Opublikowano 16 października 2008 Opublikowano 16 października 2008 Ja Oczywiście Egzekucja i na Horde jestem napalony. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 16 października 2008 Opublikowano 16 października 2008 (edytowane) A mnie rozwalił Mansion. Odmieniony, fantastyczny feeling wypływa z tego screena. Walka z debilami o poranku. Edytowane 16 października 2008 przez il capitano Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 16 października 2008 Opublikowano 16 października 2008 Ja Oczywiście Egzekucja Wiadomo. Ciekawe kiedy wysylaja w ultimie bo jak maja wyslac w dzien premiery to juz wolalbym kupic w MM. Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 16 października 2008 Opublikowano 16 października 2008 A jaka cena bedzie w MM, Saturnie, itp.? 179 czy 199? Jesli jestes z Wawy to mozna przeciez odebrac osobiscie. A moze beda mieli dzien wczesniej ;> Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 16 października 2008 Opublikowano 16 października 2008 Fifa09 w Saturnie kosztowała o dziwo 170, więc może nie będzie tragedii dla ludzi bez pre-ordera Cytuj
Gryzli 0 Opublikowano 16 października 2008 Opublikowano 16 października 2008 Fifa09 w Saturnie kosztowała o dziwo 170, więc może nie będzie tragedii dla ludzi bez pre-ordera Widziałem reklame MM w TV Fify 09 za 159 zł z koszulką. Obstawiam że GoW bedzie kosztował, albo 219, albo 199. Cytuj
zaqwsx 0 Opublikowano 16 października 2008 Opublikowano 16 października 2008 Graficzka bardzo podobna do poprzedniczki gra jest juz dostepna 'inaczej' (tak samo Fable 2) Cytuj
Lord Tidek 1 Opublikowano 16 października 2008 Opublikowano 16 października 2008 Graficzka bardzo podobna do poprzedniczki Ale odkrywczy <_< Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 16 października 2008 Opublikowano 16 października 2008 (edytowane) No nie wiem czy tak podobna, fakt nie grałem jeszcze. Ale widzę po screenach i filmikach, że grafika jest wyraźnie poprawiona. Wiadomo nie ma takiego efektu jak przy I części, ale poprawa jest. Grafika jest ostrzejsza, bardziej kolorowa, nowe-stare plansze robią wrażenie, przy czym widziałem je tylko na fotkach, więc efekt na żywo w akcji będzie 2x lepszy. Cieniowanie, tekstury też są widocznie poprawione. Edytowane 16 października 2008 przez Slupek88 Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 16 października 2008 Opublikowano 16 października 2008 Ja osobiście chciałbym Execution. Warzone nie dla mnie. A i zasmakować Horde chciałbym Cytuj
koziou 0 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 (edytowane) CO mnie martwi - to lancer. Wiecie ze ma spowalniac w trakcie biegu. Boje sie ze zdownowac z lancera bedzie dzicinnie latwo teraz... a i shotgun wolniejszy. EEEEE cholera! Moze dwojeczka bedzie bardziej taktyczna przez to? Wymagajaca wiecej myslenia a nie takie bieganie na grubego Edytowane 18 października 2008 przez koziou Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Spokojnie, przez 2 lata wyrobisz skilla dziś miałem meczyk z hAmburgerami takimi trochę obeznanymi w temacie i jak sobie przypomnę początki to ładne ze mnie drewno było i lama. Ale teraz pięknie z hamerkiem biegam i pstrykam im fotki - acziw kom to dedi. Cytuj
koziou 0 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 hmm o ile sie orientuje to to mianem drewniaka okresla sie kogos kogo jest trudno zabic pomimo 100% sytuacji (łącze do doopy, gubi pakiety itp.). Drewnem nie przestaje sie byc bo sie poleprzylo skilla przecież, ale nie o tym tu Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Ja wiem co to drewno, tylko, że początki tak wyglądały, strzelałem z daleka i bałem się podejść xD, teraz w singlu na Inasne biegam z piłą albo combo - łokieć, szut. Zabawnie to teraz wygląda jak można się znęcać nad locustami. Kiedyś opcja podejścia nie do pomyślenia. Czekam na GoW2 bo wiem, że zapewni mi kolejne 2 lata ostrego wku#$ania się. Acziwy, singiel zapowiada się smakowicie, w dodatku genialny coop, no gra marzenie. Cytuj
jarken 33 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 http://www.gowfans.com/news.php?readmore=45 GoW2 Online Multiplayer Leak -shotgun jest za wolny... -lawina jest świetna -nadal nie można zabić gościa, gdy ten ma "animację" -granaty ogłuszające mogą być przegięte, bardzo długo postać po wybuchu leży bezbronnie na ziemi, -lobby wygląda nieźle Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Widać, że wzieli motyw z Halo 3 z tym bunkrem. Postacie chyba szybciej się poruszają albo mi się wydaje (dawno nie grałem). Cytuj
Lord Tidek 1 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 http://www.gowfans.com/news.php?readmore=45 GoW2 Online Multiplayer Leak -shotgun jest za wolny... -granaty ogłuszające mogą być przegięte, bardzo długo postać po wybuchu leży bezbronnie na ziemi... Przesadzasz zresztą nawet jeśli jest wolny shot to dobrze bo nie powinien walić z częstotliwością kałacha Uważam iż jest ok jeśli chodzi o "szybkość" w obu przypadkach Cytuj
jarken 33 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Przesadzasz zresztą nawet jeśli jest wolny shot to dobrze bo nie powinien walić z częstotliwością kałacha Uważam iż jest ok jeśli chodzi o "szybkość" w obu przypadkach Mogli zostawić szybkostrzelność shotguna z pierwszej części. Teraz będzie bardzo ciężko położyć kogoś strzelającego lancerem 1vs1. Cytuj
Lord Tidek 1 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 I tak będzie ciężko bo trzeba do gościa z lancerem dobiec a ten, jak wiadomo, ma teraz "stoping power" = koniec szarż z shotami co moze doda troche taktyki do działań(może skończy się wygrywanie dzięki drewnianemu łączu i nieśmiertelnych szarżach z shotem) Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 I dobrze! wolę taktyczne podejście, nawet w jedynce. Oczywiście gdy gramy w takim gronie, że mecze kończą się nieraz bez fragowym remisem. Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Polać im! Taktyka i covery - otóż to Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 I tak będzie ciężko bo trzeba do gościa z lancerem dobiec a ten, jak wiadomo, ma teraz "stoping power" = koniec szarż z shotami co moze doda troche taktyki do działań(może skończy się wygrywanie dzięki drewnianemu łączu i nieśmiertelnych szarżach z shotem) Niech naprawią łokieć + strzał z shota, a nie Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Wow, no i będę się czaił w jakimś domku przez 0.5h i czekał aż ktoś do mnie przyjdzie . Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 Odświeżone mapy (porównanie) Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 (edytowane) No i stało się... GoW 2 w sieci... Podobno Region Free. Edytowane 20 października 2008 przez Master_Lukas Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi