Scorp1on 8 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 syndrom AC wiekszosci kontynuacji nie grozi - nawet w przypadku GOWa Cytuj
yanek 0 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 (edytowane) Pojawiła się nowa reklama do girsów 2 Coś ala "Mad World" z pierwszej części. Kto widział wie ocb. http://xbox-zone.pl/news.php?readmore=194 Edytowane 23 października 2008 przez yanek Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Słabizna w porównaniu do "A Rendezvous With Death" moim zdaniem. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Zaraz słabizna. Inny klimat, w stosunku do Rendezvous, K-L-I-M-A-T urywa pałe. Czekam jak napalony borsuk. Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Wczoraj wieczorem kumpel pokazał mi na swojej konsoli nowe Gearsy. Zagraliśmy przez chwilkę w kooperacji i co mogę powiedzieć, stare dobre Gearsy Klimat istne filmowy, wstawki wyreżyserowane z wielkim rozmachem, rozbudowane dialogi. Sama rozgrywka to miód dla oczu:) Grafika stoi na tym samym genialnym poziomie, jednak widać że doszlifowano takie bajerki jak twarze i ich mimika, broń ( fajnie rozgrzewa się końcówka karabinu), wygląd Szarańczy Ogólnie po 1,5 godzinnej rozgrywce powiem że jest to niezły kandydat na grę roku. Postaram się skrobnąć coś jeszcze, oczywiście bez Spoilerów, nie mogę się doczekać kiedy mój preorder pojawi się w moich łapkach. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Słabizna w porównaniu do "A Rendezvous With Death" moim zdaniem. Niewiem czemu ale zawsze gdy widze ten "trailer" to mysle sobie ze fajnia bylaby gra GOW w postaci RTSa (jak HW) Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Słabizna w porównaniu do "A Rendezvous With Death" moim zdaniem. Niewiem czemu ale zawsze gdy widze ten "trailer" to mysle sobie ze fajnia bylaby gra GOW w postaci RTSa (jak HW) Ta gra aż się o to prosi . Cytuj
miki77 16 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 W polskiej Edycji Kolekcjonerskiej Fable II zabrakło kodu na dodatkowe bonusy do pobrania z Rynku. Nie zdziwiłbym się więc, gdyby podobna sytuacja miałaby miejsce w przypadku kodów na złotą lancę i mapki z GoW1. Cytuj
wiiboxstation 0 Opublikowano 24 października 2008 Autor Opublikowano 24 października 2008 W polskiej Edycji Kolekcjonerskiej Fable II zabrakło kodu na dodatkowe bonusy do pobrania z Rynku. Nie zdziwiłbym się więc, gdyby podobna sytuacja miałaby miejsce w przypadku kodów na złotą lancę i mapki z GoW1. Odwołaj te słowa!!! Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 W polskiej Edycji Kolekcjonerskiej Fable II zabrakło kodu na dodatkowe bonusy do pobrania z Rynku. Nie zdziwiłbym się więc, gdyby podobna sytuacja miałaby miejsce w przypadku kodów na złotą lancę i mapki z GoW1. Nie wk**wiaj mnie nawet.... Cytuj
jarken 33 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Trzeba będzie zaopatrzyć się w wersję z UK, USA lub Australii... Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 W Fifce był kod na darmową ligę, więc nie nastawiałbym się tak negatywnie. Jak będzie inaczej to będę pikietował pod M$ Cytuj
miki77 16 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Tyle, że Fifę wydaje EA, a Girsy i Fable M$. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Trzeba będzie zaopatrzyć się w wersję z UK, USA lub Australii... tak,tak bierz najlepiej ta australijska wersje Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 To na mapy do multi z GOW1 trzeba jakiś kod mieć? Nie można ich zdobić 'normalnym sposobem'? Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 To na mapy do multi z GOW1 trzeba jakiś kod mieć? Nie można ich zdobić 'normalnym sposobem'? Brak komentarza..... Wracając do sprawy jeżeli nie będziemy mogli pobrać mapek i lancera, to za co ku... ja płacę. Skoro moja wersja kolekcjonerska będzie okrojona, albo inaczej, nie będę mógł jej w pełni wykorzystać. To niech nie dają takich wersji na sprzedaż, albo niech zjadą z ceny za "pół-wersje kolekcjonerską". Albo niech zrobią wersje kolekcjonerskie dla POLAKÓW, w której zamiast blokowanych kodów, będzie figurka,foty, dodatkowe płyty, pół litra itd. No ale nic trzeba czekać. Swoją drogą myślę, że w Cliffym B. odezwą się polskie korzenie i nie będzie blokad. Cytuj
slonik 1 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Wróciłem od kolegi który już oczywiście GoWa ma (zgadnijcie w jaki sposób go zdobył ) no i tak, - grafa już tak nie robi jak w jedynce, często zaobserwować można słabsze tekstury, (pod tym względem prym wiedzie misja z pierwszego gameplaya - drzewa złożone z obiektów 2D itp... zawsze mnie to drażni ) Dopiero misje pod ziemią potrafią naprawdę mocno zachwycić kunsztem graficznym. - ogólnie gierka wypakowana jest świetnymi pomysłami i nikt nie powinien sie przy niej nudzić, akcja jest konkretna, aż czasami wkrada sie chaos GoW 2 nie zachwyci tak jak pierwsza część, podczas grania często miałem poczucie że to nic nowego. Tak czy siak gra (w singla jak i horde) za(pipi)ista jest tak na 9/10 - ale na pewno nie więcej… Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Gadać mi tu ci co już grali , czy w hordzie poziom trudności/ilość locustów jest dostosowany do liczby zawodników biorącej w niej udział? Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 A te gadanie, ze pracownicy epic doszli w hordzie tylko do 27-29 levela to bulszit, typek, ktory juz gra od 2 tygodni zrobil achiva za przejscie calej hordy w 2-4 dni... Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 (edytowane) Ja wczoraj pograłem tylko godzinkę ale już wiem, że giera zarządzi w multi. Osłabili shotguna przez co w końcu osoby grające lancerem mają równe szanse (o dziwo nawet zwykły pistolet sprawuje się zaskakująco dobrze). Nowe bronie typu gatling gun też dają radę a nowe mapy są świetne. W singlu zrobiłem tylko pierwszą misję i kawałek drugiej. Jest mniej więcej tak samo jak w pierwszej cześci tylko z większym rozmachem i lepszą grafiką. Gadać mi tu ci co już grali , czy w hordzie poziom trudności/ilość locustów jest dostosowany do liczby zawodników biorącej w niej udział? Poziom trudności można sobie wybrać, tak jak i mapę a ilość Locustów jest chyba bez zmian (nie liczyłem dokładnie ). Edytowane 25 października 2008 przez Super Big Boss Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 "Osoby grające lancerem mają równe szanse" ?? Ty chyba zbyt długa nie grałeś w GOW co ? Szczególnie z Polakami...Lancer zawsze był lamerską bronią. Każdy szanujący się gracz używał shotguna, pistoletu czy snajpy (bez activa i bez wiosła!). Nie wiem co to wógle piszesz. Chętnie strzele ci heada shotem..Pozdrawiam Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 No tak w COD4 to tylko prosy grywaja z mp5 a nooby z granatnika Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Yep średnie uniki+wyczucie dystansu+lancer=lameriada w gowie więc Twoja opinia o tym że lanca nareszcie daje rade jest jakby oderwana od rzeczywistości. Cytuj
Świrol 0 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Plus dla Epic ze dodali mozliwosc gry w pseudo multi czyli z botami. Inteligentniejszymi niz w kampani. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 "Osoby grające lancerem mają równe szanse" ?? Ty chyba zbyt długa nie grałeś w GOW co ? Szczególnie z Polakami...Lancer zawsze był lamerską bronią. Każdy szanujący się gracz używał shotguna, pistoletu czy snajpy (bez activa i bez wiosła!). Nie wiem co to wógle piszesz. Chętnie strzele ci heada shotem..Pozdrawiam Dobry gracz mysli i gra taktycznie a nie lata po calej mapie z shotem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi