DaBig 1 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 A na czym polega ten meatflag? Coś a la "capture the flag"? Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Muzyka z gry, będzie wydana na płycie Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Horde, podobno wcale nie taki trudny, wczoraj kumpel się chwalił, że zaliczył 50 poziom. No ale pewno na easy... Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Trudny to będzie multi. Jak wpadniesz do ekipy która będzie Cię trącać noskiem. Horde to tylko dodatek, przystawka do nowych online'owych pojedynków na spluwy i na słowa. Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 A na czym polega ten meatflag? Coś a la "capture the flag"? No Metaflag to taki CTF tylko, że flagą jest koleś z shotgunem Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Trudny to będzie multi. Jak wpadniesz do ekipy która będzie Cię trącać noskiem. Horde to tylko dodatek, przystawka do nowych online'owych pojedynków na spluwy i na słowa. Nie bój się małolat, nie dam się potrącać Dodatek czy nie, tryb miał być trudny wręcz hardkorowy. Kiedyś ktoś z Epic(pewno Cliff), gadał, że im się udało dotrzeć tylko do jakiegoś tam poziomu. Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Trudny to będzie multi. Jak wpadniesz do ekipy która będzie Cię trącać noskiem. Horde to tylko dodatek, przystawka do nowych online'owych pojedynków na spluwy i na słowa. Nie bój się małolat, nie dam się potrącać Dodatek czy nie, tryb miał być trudny wręcz hardkorowy. Kiedyś ktoś z Epic(pewno Cliff), gadał, że im się udało dotrzeć tylko do jakiegoś tam poziomu. Tryb Horde jest trudny, a to, że jakiś Mietek przeszedł go na easy i się tym chwali niczego tu nie zmienia. Już na normalu jest ciężko coś samemu zdziałać, a jak na najwyższym poziomie trudności ktoś dojdzie powyżej 10 hordy to już go można mistrzem nazwać Cliff podobno doszedł do 26 hordy ale niestety nie napisał już na jakim poziomie trudności. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Trudny to będzie multi. Jak wpadniesz do ekipy która będzie Cię trącać noskiem. Horde to tylko dodatek, przystawka do nowych online'owych pojedynków na spluwy i na słowa. Nie bój się małolat, nie dam się potrącać Dodatek czy nie, tryb miał być trudny wręcz hardkorowy. Kiedyś ktoś z Epic(pewno Cliff), gadał, że im się udało dotrzeć tylko do jakiegoś tam poziomu. Zobaczymy... tylko dajcie mi hosta :E Cytuj
Pawcio4 0 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=7mSOXwlfr4A Czajcie to, ktos sync'ną do najnowszego trailera GoW 2 dobrze wszystkim znana piosenke z dawnego trailera Mad World, co najlepsze bardzo dobrze sie wpasowala Edytowane 27 października 2008 przez Pawcio4 Cytuj
liquid 1 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 PIERWSZA WYSOKA OCENA http://www.gamerankings.com/htmlpages2/938...ears%20of%20war ''Jedynka'' dostała od nich tą samą ocenę. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Nie wyobrażam sobie niższej oceny niż 9 dla GOW 2 Ja się tylko modlę, żeby Ultima nie zawaliła i gierka dotarła do mnie 7 listopada, akurat piątek, akurat długi weekend. Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 W sklepie PE mozna znowu zamawiac Edycje Kolekcjonerska Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Tylko cholera wysyłka 7.11..... odpada Cytuj
wiiboxstation 0 Opublikowano 28 października 2008 Autor Opublikowano 28 października 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=VbJ-ZcJqgrg&...feature=related hmm ciekawe... Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 No dobry motyw z tym zrobili-ale żeby zczaić o co chodzi dokładnie trzeba przejść grę. Cytuj
wiiboxstation 0 Opublikowano 28 października 2008 Autor Opublikowano 28 października 2008 - Ma się wrażenie że to tylko dodatek a nie nowa gra A na podstawie czego ma się takie wrażenie? Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Na podstawie gry, zapewne. Cytuj
wiiboxstation 0 Opublikowano 28 października 2008 Autor Opublikowano 28 października 2008 Na podstawie gry, zapewne. ?! Lepsza grafa, nowa fabuła , usprawniony online z nowymi trybami +możliwość grania 5 vs 5,nowe postacie i mapy no więc ja się pytam w czym tu dostrzeżesz dodatek? Dla mnie dodatek to na przykład akt z Brumakiem w wersji na PC. Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 W sumie GOW2 to taka usprawniona wersja GOW1 i mi to pasuje. Gdyby zmienili za dużo rzeczy to mogłoby nie wyjść grze na dobre. Cytuj
WReki 0 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 GoW2 to jest takjakby dalszy ciąg gry (bo w jedynce pod koniec jak wiadomo niezabiło się wszystkich potworów), usprawniony silnik gry dzięki czemu jest lepsze AA i grafa, dodano tryb hordy (czyli to co najprawdopodobniej firma tworząca CoDWaW "tryb zombi" odgapiła od GoW2) w GoW2 niezbieramy tylko nieśmiertelników, teraz głównie się zbiera coś w stylu "kartek z pamiętnika" albo "gazet" chociaż nieśmiertelniki też się zdarzają. W GoW2 dodano też opcje poruszania się powalonym na kolana ludzikiem. Można też brać powalonego na kolana przeciwnika jako żywą tarczę lub go poprostu dobić. Więcej o GoW2 niemoge nic napisać bo nic więcej niewyczytałem w necie. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 http://www.gametrailers.com/player/42089.html GRA ROKU !!! Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Zastanawia mnie jak wyglądać będzie multi, jest wolniejsze, gnaszer już nie taki zabójczy, biegać i jednocześnie strzelać już nie można. Trzeba puścić knefel odpowiedzialny za bieg. Zdaje się, że w pierwszej fazie będzie kampienie i więcej taktyki. Bo to co czasem dzieje się w jedynce gdy wszyscy ruszą na siebie to wychodzi istna sieka. Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 [...]biegać i jednocześnie strzelać już nie można. [...] To w jedynce mozna bylo biec i jednoczesnie strzelac? No chyba ze na glitchu. Wracajac do gry. Mapy sa wieksze niz w pierwszej czesci, bronie dostepne na mapie zmieniaja sie co rundę (np. łuk na przemian ze snajpa), hammer nie jest juz nieskonczony, mozna strzelic headshota z lancera, hammerbursta i łuku, boomshot ma teraz 3 pociski, troche mocniejsza siła lancera. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Master_Lukas nie na gliczu. Chodzi o to, że trzymasz góra plus A i naciskasz spust, postać prostuje się ale da się strzelać i trzymasz nadal A postać biegnie. Nie wiem jak to przełożyć ale osoby grywające na sieci wiedzą o co biega. Cytuj
Pomezz 0 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Chodzi o to, że trzymasz góra plus A i naciskasz spust, postać prostuje się ale da się strzelać i trzymasz nadal A postać biegnie. Nie wiem jak to przełożyć ale osoby grywające na sieci wiedzą o co biega. Chyba jednak nie za bardzo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi