II KoBik II 2 635 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 Być może nie będzie blokad: KLIK Wiem o tym od jakiegoś czasu. Czyta się PE czy NEO+ zerka, sieć też pokaźna w info. Reklama, reklamą ale co za dużo to i świnia wypluje. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 Nic nie jest w stanie zmienić faktu, że Mirski zbierze równy opieprz na najbliższym Funday'u. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 Gears of War 2 to gra na 10 . Grafika i rozmach poprostu zapiera dech . MOC . Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 (edytowane) ...To akurat wiemy od dawna... Nie wiecie czy coś może drgnęło z tymi kodami? Oprócz EK z PSXE oczywiście... Edytowane 1 listopada 2008 przez Fisiu Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 (edytowane) Niech mi ktoś jeszcze napisze, że tryb Horde jest prosty. Wczoraj grałem z kumplem w co-opie i doszliśmy ledwo co do poziomu 19 (na normalu). Przeciwnicy są teraz tak mocni, że na Boomera trzeba z 7 headshotów ze snajpy i do tego atakują w hurtowych ilościach. Najgorsi są nowi przeciwnicy z tarczami, jak taki zrobi szarżę to nie ma co zbierać W pojedynkę nawet nie ma co do tego podchodzić bo ginie się max po dwóch minutach. Edytowane 1 listopada 2008 przez Super Big Boss Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Niech mi ktoś jeszcze napisze, że tryb Horde jest prosty. Wczoraj grałem z kumplem w co-opie i doszliśmy ledwo co do poziomu 19 (na normalu). Przeciwnicy są teraz tak mocni, że na Boomera trzeba z 7 headshotów ze snajpy i do tego atakują w hurtowych ilościach. Najgorsi są nowi przeciwnicy z tarczami, jak taki zrobi szarżę to nie ma co zbierać W pojedynkę nawet nie ma co do tego podchodzić bo ginie się max po dwóch minutach. Możesz równie dobrze być... noobem :E Cytuj
Blim 0 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Tutaj nie chodzi o skilla w pewnym momencie grając we dwójkę brakuję po prostu siły ognia na tych skurczybyków. We dwóch można przejść, ale na casualu. I tak wraz z 41 falą horda staje się 2,5 razy mocniejsza (zadaje więcej obrażeń, mają lepszą celność i wytrzymałość). Wtedy to nawet wretchesy trzeba dwa razy z kolby pierdzielnąć. Masakra. Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Dokładnie, jak przeciwnicy są 2x mocniejsi to nawet boomshot jest (pipi) wart, bo na większych bydlaków trzeba po 4-5 strzałów wpakować a w magazynku są tylko 3 naboje Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Wie ktoś może kiedy sklep PE wysyła EK? Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Gadałeś z kimś ze sklepu PE? Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Ta , z Ajem, jak wszyscy. Wczoraj też zamówiłem EK i mnie też potwierdził zawarte w niej kody oraz wyżej podaną datę wysyłki. Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Dzięki śliczne, zamówienie poszło Cytuj
Gazi 0 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 (edytowane) Ten kod na mapki maja tylko wersje kolekcjonerskie? Edytowane 1 listopada 2008 przez Gazi Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Nie mają obie, ale w Polsce nie dostaniesz kodów jakiejkolwiek wersji, z wyjatkiem sklepu PE. Tylko że tam, kod mają tylko wersje kolekcjonerskie, zwykłe pochodzą z Polskiej dystrybucji Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 U Norbiego za 180 masz zwyklą wersję z usa importowaną więc będzie map code i region free Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Aha, w takim razie nie tylko w sklepie PE. Podobno jeszcze w świecie gier w Warszawie mają mieć, ale nie wiem czy to prawda Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 (edytowane) daj linka edit: do tego sklepu Norbiego, bo Google mi nie chcą podać edit2: ok mam już stronę, ale tam nic nie pisze żeby wersja była z USA... Edytowane 1 listopada 2008 przez Kiler8888 Cytuj
Mani 685 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Keymaker moim zdaniem to nikogo z MS PL na przyszłym Fundayu moze nie być hihi. I jeszcze w tej remizie w Niedzicy Mirski sam wyszedł z inicjatywą stworzenia sceny GOW2. Buahaha. (pipi)... jakoś kiedyś człowiek miał wszystko w poważaniu . wchodziło sie do sklepu i brało sie gre z półki wiedząc ze ma sie pełnoprawny produkt , produkt kompletny tak jak sąsiedzi zza Wisły czy Odry a dziś ? Ja pierdziele. Nie dość że człowiek ciuła pieniądze aby raz na jakiś czas gre kupić nie koniecznie nowość to tu jeszcze takie cuda wianki. Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Nie piszę,ale wcześniej wysłałem z tym pytaniem do Norbiego maila jak w przypadku "jego" wersji będzie wyglądała sprawa kodów. Cytuj
BBGodzilla 1 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Ej a czy kody znajde w wersji zwykłej z UK ? Cytuj
BBGodzilla 1 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 (edytowane) ej jaki sens maja xtra mapy jesli kody nawet sa w zwyklych edycjach (w krajach w których jest live) czyli rozumuje ludzie z krajów bez liva bedą musieli kupić za punkty ? żenada - niemogli zmieścić na DVD ? Edytowane 1 listopada 2008 przez BBGodzilla Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 (edytowane) gram na poziomie normal i zginąłem dosłownie kilka a mam już połowę gry za sobą w dodatku grę za(pipi)iście ułatwia "reanimacja" kiedy zaliczamy zejście no i przeciwnicy jakoś szybciej padają niż w GoW 1 zwłaszcza ci bardzo duzi . Gra jest zdecydowanie łatwiejsza od jedynki , śmiało można zaczynać od trzech gwiazdek. W skrucie : Gears of War 1 + rozmach z God of War 2 + grafa z roku 2011 = Gears of War 2 Edytowane 2 listopada 2008 przez chris85 Cytuj
chmura 16 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Pan rzuca zdrapka padajcie narody a moze sie zalapiecie! :] Dobre na reklame tylko nie doslownie... Mani ty widze starej daty jestes(jak dinozaur hehe):>, piszesz ze kiedys czlowiek mial wszystko w powazaniu. Kiedy takie czasy byly ze sie nas nie naginalo(fizycznie lub psychicznie)? Po prostu uwazam, ze to co "normalne" przeszlo na rynek gier, dlatego wypada nam postepowac wedlug zasady jak sie niema co sie lubi to sie lubi co sie ma Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi