matrix_dk 1 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 szybkie pytanko:) czy można zmienić podział ekranu na pionowy czy jest tylko opcja z ekranem podzielonym w poziomie CO-OP Split Screen?? Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 Tylko podziałka pozioma, niestety Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 Prawdziwy lancer Taką piłą, to sobie może kartofle najwyżej obierać. Takim to sam bym sie pobawił http://allegro.pl/item497686626_gears_of_w...nowy_z_usa.html Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 Dziwnie to wyglada - w grze tez nie ma tego oparcia z drugiej strony ? (nie wiem, jak to sie fachowo nazywa - to co ma chronic przed odrzutem przy strzelaniu: ) Cytuj
biszat 5 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 zagralem na normalu czeka mnie insane na coopie , fabula mila choc koncowy boss to jakas pomylka .. no coz .. nie wylaczajcie creditsow .. dzieki temu i paru tekstom w grze [np krolowej o ojcu Marcusa] juz czekam na 3 Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 Wreszcie, po wielu walkach w akcie piątym wycalakowałem GoW2 :] Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 (edytowane) A ile to ci zajelo? Pytam z ciekawosci bo napewnie nie bede robil na sile SRSY 2.0 tracac kilka czy kilkanascie godzin gdy mam inne gry. edit - to te 16h zostawie sobie na Bonda, Mirrora i SR2. Edytowane 6 grudnia 2008 przez signap Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 (edytowane) Dziś od 8:50 do 13:00, szybko prysznic, do babki na obiad, wracam 15:30 i do 19:00 biłem. Tyle mi zajęło 50k killów. Trzeba to robić za jednym strzałem, całe dwie grupki, restart i w kółko. Nie utrać połączenia z XBL w czasie gdy to robisz bo Ci kille cofnie jak nie wyjdziesz do Menu [cofnęło mi 7k bo naszła mnie ochota na odłączenie kabelka...]. Najlepiej robić przerwy co 5k i wychodzić do Menu. Innymi słowy, w 16h można to zrobić. Edytowane 6 grudnia 2008 przez Fisiu Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Fisiu bez podnietki. GoW 1 wymagał więcej aby przysiąść a tutaj? kille zliczane wszędzie. Zabij 30 z tego a tego, wygraj 3 razy w trybie skrzydłowy. Co to za poziom, pytam? czy Epic Fail, dla mnie tak bo teraz w Girsy 2 MULTI, gram bo gram. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 (edytowane) Czy wiesz, dla mnie Fail to jest GoW1 i glitch achievement. Mam 12k killi bodajże a achiva brak. Wtedy nawet bym się szarpnął na Annex, tak to ten typ gry mnie nie rajcuje. Btw. Patrzeć na GoW2 nie mogę... :E Edytowane 7 grudnia 2008 przez Fisiu Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Tiaaa, a Wy gracie w Gow-a dla achievow czy dla frajdy? Zreszta w 2. czesc mozna grac tylko dla Osiagniec bo frajdy z tej gry nie ma. Nie gralem juz troche dlatego zapytam. Poprawili cos ostatnio czy dalej kupa? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 (edytowane) Lagi z burgerami są potworne, a czasami nie ma ich prawie w ogóle - ale szukanie z pełnym teamem nie trwa minuty. (z pełnym ) Lukas, napisałem, że Annex mnie nie rajcuje, więc gdyby Seriously wpadło to bym grał dalej - teraz wyszła druga część. Edytowane 7 grudnia 2008 przez Fisiu Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 No u mnie w ostatnich dniach można powiedzieć się "wyrównało",bo o ile wcześniej było 70% lagów gdzie shot był o kant dupy potłuc,25% prawie niegrywalny.I tylko cud sprawiał,że trafiałem na gre ala singiel,tak teraz mam albo prawie niegrywalny shot albo singiel....Co jak dla mnie nie zmienia sytuacji,że multi gow2 przy mimo wszystko zbugowanym multi z jedynki wygląda jak wersja alpha przy mega grywalnej wersji beta.Matchmaking to nieporozumienie i jestem pewien,że żadne z założeń,które przyświecały cliffordowi z teamem wraz z jego wprowadzaniem nie ma miejsca.Lagi 10 razy gorsze niż w jedynce,bullshity i glitche też razy 2...ale cóż trzeba mixować z nowym CoDem i liczyć na patch osłabiający cs i region filter. Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Tiaaa, a Wy gracie w Gow-a dla achievow czy dla frajdy? Zreszta w 2. czesc mozna grac tylko dla Osiagniec bo frajdy z tej gry nie ma. Nie gralem juz troche dlatego zapytam. Poprawili cos ostatnio czy dalej kupa? Lukas, zamierzacie razem z Evilem i spółka wrócić do GoW2 przy kolejnym updace? Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Jesli poprawki beda zadowalajace to czemu nie Chociaz caly czas uwazam ze najlepsze multi jest w Call of Duty 4. Strasznie sie wkurzylem na Gearsy przez klanowki na Gamebattles, moze mi to kiedys minie Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Wreszcie, po wielu walkach w akcie piątym wycalakowałem GoW2 :] Żadne to osiągnięcie, idzie to zrobić w tydzień. W jedynce zrobienie seriously było wyzwaniem ale nie tutaj. Cytuj
adi_sc 0 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Witam opłaca sie kupować wersje z kodem na te 5 dodatkowych map(czytałem że jest dużo kłopotów z tym kodem, tzn. z ściągnięciem tych map bo jest jakaś tam blokada) i czy wogóle ludzie grają na tamtych mapach dodatkowych? doradźcie bo mam zamiar kupić tylko właśnie nie wiem którą Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Prawdą jest,że chyba najwięcej ludzi(raczej nie Polaków) gra na flashu.U mnie zdecydowanie najszybciej znajduje teammateow przy pustym party. Cytuj
Thomas_PL 1 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 U mnie zdecydowanie najszybciej znajduje teammateow przy pustym party. Etam...przy pustym party też powoli szuka. Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 (edytowane) Etam...przy pustym party też powoli szuka. U mnie żebym nie skłamał jest to 15-60 sec na eliminacji albo 15-40 sec na flashu(dolna granica w godzinach najbardziej obleganych).Więcej nie czekam bo nie ma sensu,za to po resecie mm'a party znajduje prawie od razu.U mnie większym problemem jest ilość czasu potrzebnego do znalezienia przeciwników i jakoś hosta. Edytowane 7 grudnia 2008 przez masterlag Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Prawdą jest,że chyba najwięcej ludzi(raczej nie Polaków) gra na flashu.U mnie zdecydowanie najszybciej znajduje teammateow przy pustym party. U mnie też przy flashu najszybciej znajduje mecze, dziwnie, bo myślałem, że wszystkim stare mapy się już znudziły. Ma ktoś z forum już calaka? (wrazie problemów, macie poradnik na xbox-zone) Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Przejście gry na Insane jest niemożliwe. Gram z kolegą w co-op, są momenty trudne, ale w pewnym momencie gra jest nie do przejścia. Mam na myśli misję w której jedziemy tym pojazdem. Pod koniec wędrówki musimy zniszczyć stację szarańczy, rozwalając wierzę. Aby ją rozwalić trzeba uruchomić odpowiedni skrypt - zbliżyć się do placu. Problem w tym że nawet jeśli powoli się tam podjedzie, to szarańcza rozpoczyna ostrzał z karabinów i po 2 - 3 strzałach z pojazdu zostaje płonąca kupa złomu. Najlepsze jest to że tych gości nie da się rozwalić, bo strzelają przez zamknięte okna (!) Czy ktoś z Was ma sposób na tę głupią misję? Cytuj
Darko. 4 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Sterujący pojazdem daje sobie poziom casual, strzelający insane. Przechodzicie cały chapter, a później zmiana. I módlcie się, żeby wyskoczył punkt kontrolny Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 (edytowane) Soniak, Może youtube? Darko., Wątpie, żeby po takich numerach na końcu gry wyskoczył achievement za insane, bo to chyba jest za wszystkie chaptery. Edytowane 7 grudnia 2008 przez Dark AlexX Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi