TheAceOfSpades 482 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 Ale jaja z tym działem i chłodzeniem. Już wiem dlaczego miałem takie problemy w kilku momentach. LOL. Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 Mam takie pytanko dot. multi czy jest jakiś szybki sposób na "zdelevelowanie" się(obniżenie rangi),nie licząc przegrywania meczy?? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 Widzę, że trochę osób o tym nie wie - ukłony w strone Milekp, bo dalej bym nie chłodził troiki :E Cytuj
Mustang 1 809 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 Zapewne podobnie jest z moździerzem, przeszedłem całą kampanię nie wiedząc, że trzeba przytrzymać spust żeby strzelić dalej. Cytuj
Słupek 2 231 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 (edytowane) Chciałem to już prędzej napisać, bez dwóch zdań Berserker to była postać-stwór Gyrosów IMO. Początkowo miał byc jakiś tryb w 2 związany z Berskiem, szkoda, że go nie dali. Edytowane 9 grudnia 2008 przez Slupek88 Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Szybkie pytanie Czy do prywatnego meczyku wystarczy Silver czy Gold jest niezbędny? Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 masterlag napisał(a): Mam takie pytanko dot. multi czy jest jakiś szybki sposób na "zdelevelowanie" się(obniżenie rangi),nie licząc przegrywania meczy?? nie ma tylko przegrane mecze na publicu wchodzą w grę. Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Pokaż ukrytą zawartość Witam, jaki jest patent na "połykacza" gryzie już moją łódkę, i jest kupa, 3x z magnum, jak wali w moje cacko, i powtarzam to 3x, później gryzie łódkę. W chwilę później magnum w oczko, otwiera japę, leci granat, tak 3x, ale go to nie powstrzymuje i ginę. BTW: ile jest aktów, jak sprawdzić w jakim się jest, dużo mi zostało do końca gry? Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 5 aktów. Sprawdzić możesz w jakimś poradniku patrząc na spis treści przykładowo. W grze pewnie też, ale nie pamietam dokładnie gdzie. Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Pokaż ukrytą zawartość 3 razy musisz mu granat w paszczę wrzucić, ale tak, żeby zaczął krwią pluć czy coś w tym stylu. Nie pamiętam już. Cytuj
bulinka_eve 0 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Pokaż ukrytą zawartość Musisz wejść w paszczę jak jest rozwarta,walnąć granat do przełyku i strzelać do macek w środku paszczy.Nie bój się podejść do końca łodzi Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 bulinka_eve napisał(a): Pokaż ukrytą zawartość Musisz wejść w paszczę jak jest rozwarta,walnąć granat do przełyku i strzelać do macek w środku paszczy.Nie bój się podejść do końca łodzi Pokaż ukrytą zawartość By być dokładnym - to najpierw strzelać do macek a później rzucić granat gdy gardziel mu się otworzy - taki dzyndzelek. Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 I ta gardziel musi zacząć pluć krwią, wtedy będziesz wiedział, że dobrze rzuciłeś Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Krwią chyba nie, raczej jest efekt wybuchu mini atomu. Taki grzybek z gardziela wypływa Cytuj
porschman 3 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Witam wszystkich Kilka dni temu kupiłem X360 do którego dołączony był GoW2. Grałem w tą gre z 3 godz. i nie umiem w nią grać... :cierpienie: Grałem od zawsze głownie w wyścigi, stąd pewnie moje kalectwo.. Macie jakieś rady dla nowicjusza w tego typu grami ? Grając na treningu zaciąłem się na tej 5 lekcji a wystarczy ją przejść i wpadnie 10 GS. Oglądałem troche filmików na You Tube ale proszę was o rady dla kompletnego nowicjusza... Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Nie ma mowy, żeby nawet kompletny nowicjusz nie dawał sobie rady z najniższym poziomem GoW 2 . Może wybrałeś zbyt wysoki? Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 il capitano napisał(a): Krwią chyba nie, raczej jest efekt wybuchu mini atomu. Taki grzybek z gardziela wypływa Możliwe, dlatego pisałem, że nie pamiętam :> Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Jakis dziwny glicht/bug - egzekucja, same flame'y, 1 vs 1 - podpalam drugiego gracza, ten pada i gdy chce go dopiec to jakis dziwny dzwiek leci oraz nie moge go zabic (czasami gdy w du pe pluje ogniem to zginie lub gdy wstanie 2 raz,itp) Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 IMO może być głupia odpowiedź, ale ... nie za daleko stoisz? Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 (edytowane) Ot kolejny bug/glitch....nie wiem jak było na początku kariery multi 1szej części(bo nie grałem na starcie) ale tu "bug na bugu, glitch pogania" najśmieszniejszy i tak jest latający skorge albo "zdownowany rambo"(szczególnie na exe) PS:BTW matchmaking w tej grze wymiata 5 gier pod rząd,5 gier vs pięciu przedstawicieli hamburgerlandii i 5 razy jestem hostem nie muszę mówić jak dla nich musi wyglądać gra na hoście mającym 320kb upu z Polski,i jakiego banana mam na ryju słysząc ich ciągłe "bullshit,fucking lag etc etc" Edytowane 13 grudnia 2008 przez masterlag Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 (edytowane) Pokaż ukrytą zawartość Grając z kolegą na Insane ciągle napotykamy coraz to nowe bugi. Przy wodnym potworze, jeśli za blisko staniesz, on otworzy paszczę - uniesie cię w powietrze i nie będziesz mógł się ruszyć. Przy którejś z kolei próbie rozmazały nam się tekstury napisów; wszystko wyglądało normalnie, tylko nie napisy, kiedy wychodziliśmy do menu. Trzeba było zrestartować konsolę. Czasem po prostu nie mogę przykleić się do żadnej osłony, tak po prostu. W ogóle cała walka z Leviathanem to był pokaz bugów i glitchy w grze. Twórcy jednak mogli się bardziej postarać :| Edytowane 14 grudnia 2008 przez Wojtusior Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 (edytowane) No, dokładnie. Wraz z Wojtusiorem męczylismy się przez 2 godziny. Najlepiej jest zapamiętać skrypty i uważać na bugi (robić tylko to co potrzeba). GoW 2 powoli nas odrzuca. Pokaż ukrytą zawartość Jedyne dzięki czemu graliśmy to Jurek Owsiak i Latające Inkubatory xD Edytowane 13 grudnia 2008 przez Soniak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi