TheAceOfSpades 482 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 Ale jaja z tym działem i chłodzeniem. Już wiem dlaczego miałem takie problemy w kilku momentach. LOL. Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 Mam takie pytanko dot. multi czy jest jakiś szybki sposób na "zdelevelowanie" się(obniżenie rangi),nie licząc przegrywania meczy?? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 Widzę, że trochę osób o tym nie wie - ukłony w strone Milekp, bo dalej bym nie chłodził troiki :E Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 Zapewne podobnie jest z moździerzem, przeszedłem całą kampanię nie wiedząc, że trzeba przytrzymać spust żeby strzelić dalej. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 (edytowane) Chciałem to już prędzej napisać, bez dwóch zdań Berserker to była postać-stwór Gyrosów IMO. Początkowo miał byc jakiś tryb w 2 związany z Berskiem, szkoda, że go nie dali. Edytowane 9 grudnia 2008 przez Slupek88 Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Szybkie pytanie Czy do prywatnego meczyku wystarczy Silver czy Gold jest niezbędny? Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Mam takie pytanko dot. multi czy jest jakiś szybki sposób na "zdelevelowanie" się(obniżenie rangi),nie licząc przegrywania meczy?? nie ma tylko przegrane mecze na publicu wchodzą w grę. Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Witam, jaki jest patent na "połykacza" gryzie już moją łódkę, i jest kupa, 3x z magnum, jak wali w moje cacko, i powtarzam to 3x, później gryzie łódkę. W chwilę później magnum w oczko, otwiera japę, leci granat, tak 3x, ale go to nie powstrzymuje i ginę. BTW: ile jest aktów, jak sprawdzić w jakim się jest, dużo mi zostało do końca gry? Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 5 aktów. Sprawdzić możesz w jakimś poradniku patrząc na spis treści przykładowo. W grze pewnie też, ale nie pamietam dokładnie gdzie. Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 3 razy musisz mu granat w paszczę wrzucić, ale tak, żeby zaczął krwią pluć czy coś w tym stylu. Nie pamiętam już. Cytuj
bulinka_eve 0 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Musisz wejść w paszczę jak jest rozwarta,walnąć granat do przełyku i strzelać do macek w środku paszczy.Nie bój się podejść do końca łodzi Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Musisz wejść w paszczę jak jest rozwarta,walnąć granat do przełyku i strzelać do macek w środku paszczy.Nie bój się podejść do końca łodzi By być dokładnym - to najpierw strzelać do macek a później rzucić granat gdy gardziel mu się otworzy - taki dzyndzelek. Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 I ta gardziel musi zacząć pluć krwią, wtedy będziesz wiedział, że dobrze rzuciłeś Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Krwią chyba nie, raczej jest efekt wybuchu mini atomu. Taki grzybek z gardziela wypływa Cytuj
porschman 3 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Witam wszystkich Kilka dni temu kupiłem X360 do którego dołączony był GoW2. Grałem w tą gre z 3 godz. i nie umiem w nią grać... :cierpienie: Grałem od zawsze głownie w wyścigi, stąd pewnie moje kalectwo.. Macie jakieś rady dla nowicjusza w tego typu grami ? Grając na treningu zaciąłem się na tej 5 lekcji a wystarczy ją przejść i wpadnie 10 GS. Oglądałem troche filmików na You Tube ale proszę was o rady dla kompletnego nowicjusza... Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Nie ma mowy, żeby nawet kompletny nowicjusz nie dawał sobie rady z najniższym poziomem GoW 2 . Może wybrałeś zbyt wysoki? Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Krwią chyba nie, raczej jest efekt wybuchu mini atomu. Taki grzybek z gardziela wypływa Możliwe, dlatego pisałem, że nie pamiętam :> Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Jakis dziwny glicht/bug - egzekucja, same flame'y, 1 vs 1 - podpalam drugiego gracza, ten pada i gdy chce go dopiec to jakis dziwny dzwiek leci oraz nie moge go zabic (czasami gdy w du pe pluje ogniem to zginie lub gdy wstanie 2 raz,itp) Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 IMO może być głupia odpowiedź, ale ... nie za daleko stoisz? Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 (edytowane) Ot kolejny bug/glitch....nie wiem jak było na początku kariery multi 1szej części(bo nie grałem na starcie) ale tu "bug na bugu, glitch pogania" najśmieszniejszy i tak jest latający skorge albo "zdownowany rambo"(szczególnie na exe) PS:BTW matchmaking w tej grze wymiata 5 gier pod rząd,5 gier vs pięciu przedstawicieli hamburgerlandii i 5 razy jestem hostem nie muszę mówić jak dla nich musi wyglądać gra na hoście mającym 320kb upu z Polski,i jakiego banana mam na ryju słysząc ich ciągłe "bullshit,fucking lag etc etc" Edytowane 13 grudnia 2008 przez masterlag Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 (edytowane) Grając z kolegą na Insane ciągle napotykamy coraz to nowe bugi. Przy wodnym potworze, jeśli za blisko staniesz, on otworzy paszczę - uniesie cię w powietrze i nie będziesz mógł się ruszyć. Przy którejś z kolei próbie rozmazały nam się tekstury napisów; wszystko wyglądało normalnie, tylko nie napisy, kiedy wychodziliśmy do menu. Trzeba było zrestartować konsolę. Czasem po prostu nie mogę przykleić się do żadnej osłony, tak po prostu. W ogóle cała walka z Leviathanem to był pokaz bugów i glitchy w grze. Twórcy jednak mogli się bardziej postarać :| Edytowane 14 grudnia 2008 przez Wojtusior Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 (edytowane) No, dokładnie. Wraz z Wojtusiorem męczylismy się przez 2 godziny. Najlepiej jest zapamiętać skrypty i uważać na bugi (robić tylko to co potrzeba). GoW 2 powoli nas odrzuca. Jedyne dzięki czemu graliśmy to Jurek Owsiak i Latające Inkubatory xD Edytowane 13 grudnia 2008 przez Soniak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi